Pelatihan tarumanagara Provider Anjog India

AD1Modus Pelatihan fléksibel

AD3Leungeun-Di Learning

AD2Kursus-kursus 500 + Téhnologi

AD4Dikirimkeun ku Industri Para ahli

AD65000 + Program Diklat dikirimkeun

Nelepon Us @ 9313024310

The Téhnologi Inovatif Leyuran Kauntungan

Téhnologi Leyuran inovatif mangrupakeun parusahaan latihan perusahaan pos nuju IT kaahlian Profesional ngarah jeung latihan ngembangkeun global sarta panyadia leyuran. ANAK pakaitna dina kalawan Software and pamekar Hardware pausahaan masihan latihan jeung solusi loba usaha gedé jeung leutik peuntas Globe. ANAK ieu pikaresep ngajual keur ahérat urang kawas HP, EMC jeung loba deui pikeun nyadiakeun Pelatihan Kamar tur nyusun infrastruktur keur latihan perlu di wewengkon APAC / APJ. ANAK ieu ogé dipikawanoh pikeun nganut Inovasi di pangiriman latihan jeung salawasna diropéa kalawan eusi relevan pikeun pangiriman ku instruktur alus teuing. ANAK geus dipikawanoh janten paling fleksibel dina kustomisasi tina eusi pelatihan jeung siap nganteurkeun latihan iraha wae zone waktos.

bungkusan

Bungkusan Pelatihan Sadaya-inklusif

Téhnologi Leyuran inovatif nyaeta diantara nu institutes IT pisan sababaraha di India dimana perjalanan, akomodasi, hawa-ongkos, dahareun jeung biaya pasuliwer poéan ieu kaasup kana latihan perusahaan pakét. Excursions kana tujuan wisata caket dieu ieu mangrupa ditambahkeun bonus pikeun peserta didik.

latihan panggedéna

Largest No. of IT Training Brands

Ku plethora sahiji merek utra-reputed di partnership keur latihan perusahaan, Téhnologi Leyuran Inovatif teh uno numero dina ngajual authorizations. Sababaraha di antarana mangrupakeun Cisco, Microsoft, Oracle, Beureum-Hat, ITIL, Prince2, scrum Study, diantara loba batur.

panggung

Inovatif platform palajaran Taliwang

Di ANAK, pangajaran sarta learning raket jeung inovasi. institut nu nawarkeun padika pembelajaran tukang ngaput-dijieun salaku per sarat na learning kamampuan mahasiswa. Kalawan téhnik latihan kawas latihan Classroom, Live Virtual Classroom, salah-on-hiji Pelatihan ANAK boga hal pikeun unggal learner.

Pelatihan perusahaan

Urang Tawarkeun Pelatihan tarumanagara di Panyiaran handap

Redhat

No of Kursus-kursusKursus-kursus 33

Microsoft

No of Kursus-kursusKursus-kursus 48

ITIL

No of Kursus-kursusKursus-kursus 14

EC-Council

No of Kursus-kursusKursus-kursus 13

Personalia

No of Kursus-kursusKursus-kursus 12

sudut jS

No of Kursus-kursusKursus-kursus 02

Tés software

No of Kursus-kursusKursus-kursus 08

Marketing digital

No of Kursus-kursusKursus-kursus 01

Devops

No of Kursus-kursusKursus-kursus 04

kaamanan

No of Kursus-kursusKursus-kursus 23

Scrum.org

No of Kursus-kursusKursus-kursus 2

Latihan tailored ka kabutuhan Anjeun

latihan blended kalawan pilihan pikeun eLearning atanapi kelas online
Wikimedia, panengah, sarta Ahli Kurikulum Tingkat
Ngalatih online atawa offline - kapan, di mana waé, dina alat mana wae
Dedicated on 1-on-1 Cimanuk
Bébas Self Paced Cimanuk ti ANAK
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!