ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Microsoft Advanced otomatis Administrasi kalawan jandéla powershell m10962

** Redeem Your Microsoft Vouchers (SATV) for 10962 XCHARX Advanced Automated Administration with Windows PowerShell Training Course & Certification **

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

M10962 - Advanced otomatis Administrasi kalawan Pelatihan Windows PowerShell

Diajar kumaha ngajadikeun otomatis tur streamline dintenna pikeun manajemén beurang tugas administrasi jeung pungsi di Windows Server infrasturktur Anjeun. Ngalenyepan wewengkon kayaning kreasi fungsi canggih, modul Aksara, canggih atribut parameter jeung Aksara controller. Ogé diajar kumaha nyieun Aksara Anjeun langkung mantap ku diajar ngeunaan nanganan kasalahan Aksara jeung analisis jeung debugging Aksara Windows PowerShell. Jumlah pastina ogé bakal nutupan pamakéan cmdlets Windows PowerShell kalawan .NET kerangka kitu ogé nyadiakeun hiji pamahaman Windows PowerShell workflow.

tujuan Canggih otomatis Administrasi kalawan Pelatihan Windows PowerShell

  • fungsi canggih
  • Cmdlets sarta Microsoft .NET kerangka dina Windows PowerShell
  • Aksara controller
  • Nanganan kasalahan Aksara
  • Paké file data XML
  • Ngatur konfigurasi server ku maké konpigurasi kaayaan dipikahoyong
  • Nganalisis tur debugging Aksara
  • Windows PowerShell workflow

Dimaksudkeun pamiarsa tina Canggih otomatis Administrasi kalawan Windows PowerShell Kursus

professional IT anu hoyong diajar kumaha carana ngawangun parabot sorangan pikeun pamakéan umum lega dina organisasi maranéhanana, ngagunakeun sagala produk Microsoft nu ngarojong Windows PowerShell manageability

Prerequisites pikeun Canggih otomatis Administrasi kalawan Windows PowerShell sertifikasi

Calon kudu dipigawé " Automating Administrasi kalawan Windows PowerShell "Pelatihan.

Course Outline Duration: 5 Days

1. Nyieun Fungsi Advanced

  • Ngarobah Komando hiji kana hiji Fungsi Advanced
  • Nyieun hiji Module Script
  • Watesan atribut parameter jeung Input Validasi
  • Fungsi tulisan nu make langkung ti objék
  • Fungsi tulisan anu Tampa pipa Input
  • Ngahasilkeun Complex Fungsi Kaluaran
  • Documenting Fungsi ku ngagunakeun Pitulung Kandungan-Dumasar

2. Ngagunakeun Cmdlets sarta Microsoft .NET kerangka dina Windows PowerShell

  • Ngajalankeun Windows PowerShell Paréntah
  • Ngagunakeun Microsoft .NET kerangka dina Windows PowerShell

3. Nulis Aksara controller

  • Ngarti Aksara controller
  • Nulis controller Aksara nu Témbongkeun a pamaké Interface

4. Ngatur Kasalahan Script

  • Pamahaman Kasalahan nanganan
  • Ngatur Kasalahan dina Script

5. Ngagunakeun XML Data Payil

  • Maca, manipulasi jeung Data Nulis di XML

6. Ngatur Server konfigurasi ku Maké dipikahoyong Propinsi Konfigurasi

  • Ngarti dipikahoyong Propinsi Konfigurasi
  • Nyieun na Deploying a Konfigurasi DSC

7. Analisa na Debugging Aksara

  • Debugging dina Windows PowerShell
  • Analisa na Debugging na Script Geus aya

8. Ngarti Windows PowerShell workflow

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita