ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Microsoft SQL Server 2014 (M20463)

** Redeem anjeun Microsoft Voucher (SATV) pikeun 20463 - ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Microsoft SQL Server 2014 Pelatihan Tangtu & sertifikasi **

gambaran

nu haladir

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

20463 - ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Pelatihan Microsoft SQL Server 2014

Dina Tangtu ieu, anjeun bakal diajar kumaha cara nerapkeun platform data gudang pikeun ngarojong leyuran bisnis kecerdasan (BI). Anjeun bakal manggihan cara nyieun gudang data, nerapkeun ekstrak, transformasi, jeung beban (ETL) kalawan SQL Server Pamaduan Services (SSIS), Sarta sangkan méré konfirmasi sarta cleanse data kalayan SQL Server Data Layanan Quality (DQS) jeung SQL Server Master Layanan Data.

Tangtu ieu dirancang pikeun konsumén museurkeun diajar SQL Server 2012 atanapi SQL Server 2014. Ieu nyertakeun fitur anyar SQL Server 2014 ogé kamampuhan penting peuntas platform data SQL Server.

Tangtu ieu incorporates bahan ti resmi Microsoft Learning Produk 20463: ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Microsoft SQL Server 2014. Ieu nyertakeun kaahlian sarta kanyaho diukur ku Ujian 70-463 na sapanjang kalawan pangalaman dina éta-pakasaban, mantuan Anjeun nyiapkeun ujian.

Tujuan ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalayan latihan Microsoft SQL Server 2014

  • konsep Data gudang sarta pertimbangan arsitéktur
  • Pilih hiji platform hardware luyu pikeun gudang data
  • Ngarancang jeung nerapkeun hiji gudang data
  • Nerapkeun aliran data jeung aliran kontrol dina pakét SSIS
  • Debug na troubleshoot bungkusan SSIS
  • Nerapkeun leyuran SSIS nu ngarojong Incremental beban data gudang na extracting data
  • Nerapkeun cleansing data ngagunakeun Microsoft DQS
  • Nerapkeun Master Data Services (MDS) ngalaksanakeun integritas data
  • Manjangkeun SSIS kalawan Aksara custom sareng komponenana
  • Nyebarkeun jeung ngonpigurasikeun bungkusan SSIS
  • Kumaha solusi Usaha AKAL meakeun data dina gudang data

Dimaksudkeun pamiarsa tina ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Kursus Microsoft SQL Server 2014

  • Database professional anu kudu minuhan peran pamekar Karakter BI fokus kana leungeun-on gawe, nyieun solusi Karakter BI kaasup data palaksanaan gudang, ETL, sarta data cleansing
  • professional database jawab ngalaksanakeun hiji gudang data, ngembang bungkusan SSIS pikeun ékstraksi data, loading, mindahkeun, transforming, sarta enforcing integritas data ngagunakeun MDS, sarta data cleansing maké DQS

Prerequisites pikeun ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Microsoft SQL Server 2014 sertifikasi

  • dua taun pangalaman minimum gawé bareng basis data relational, kaasup ngarancang database dinormalisasi, nyieun tabel sarta hubungan
  • constructs programming dasar, kaasup looping na branching
  • Difokuskeun prioritas bisnis konci, kayaning sharing, Profitability, sarta akun finansial

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

1. data Warehousing

  • Konsep jeung pertimbangan Arsitéktur
  • Pertimbangan pikeun Solusi Data Gudang

2. Gudang data infrasturktur

  • selections hardware
  • Gudang data arsitéktur Rujukan sarta panerapan

3. Jurnalisme sarta nerapkeun Gudang Data

  • Desain logis,
  • Palaksanaan fisik

4. Jieun hiji Solusi ETL kalawan SSIS

  • ETL kalawan SSIS
  • Ngajalajah Data Sumber
  • Nerapkeun Data Aliran

5. Nerapkeun Control Aliran dina Paket SSIS

  • Aliran kontrol
  • Jieun bungkusan Cim
  • ngagunakeun peti
  • ngatur konsistensi

6. Debug jeung bungkusan Troubleshoot SSIS

  • Debug hiji Paket SSIS
  • Log SSIS Paket Kajadian
  • Nanganan Kasalahan dina Paket SSIS

7. Nerapkeun hiji Prosés ETL Incremental

  • ETL Incremental

8. Ngalaksanakeun Quality Data

  • Microsoft SQL Server DQS
  • Paké DQS mun cleanse Data
  • Paké DQS mun Data mana

9. Master Layanan Data

  • Master Data Layanan Konsép
  • Nerapkeun Modél Master Data Services
  • Ngatur Master Data tur Jieun Hub Master Data

10. Manjangkeun SQL Server Pamaduan Services (SSIS)

  • Komponén custom di SSIS
  • Scripting di SSIS

11. Nyebarkeun jeung Ngonpigurasikeun bungkusan SSIS

  • pertimbangan deployment
  • Nyebarkeun Projects SSIS
  • Rencanana SSIS Paket palaksanaan

12. Meakeun Data dina Gudang Data

  • Leyuran bisnis AKAL
  • Ngalaporkeun na Analisis Data

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • Ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Microsoft SQL Server 2014 (20463) latihan di gurgaon
  • Ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Microsoft SQL Server 2014 (20463) Biaya sertifikasi di Gurgaon
  • Institute pikeun ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Microsoft SQL Server 2014 (20463) dina gurgaon
  • Ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Microsoft SQL Server 2014 (20463) dina Gurgaon
  • Ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Microsoft SQL Server 2014 (20463) sertifikasi di gurgaon
  • Ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Server 2014 (20463) Tangtu Microsoft SQL di Gurgaon
  • Pangalusna ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Microsoft SQL Server 2014 (20463) Latihan Online
  • Ngalaksanakeun hiji Gudang Data kalawan Microsoft SQL Server 2014 latihan (20463)