ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

20487B ngembang Windows Azure na Service Web

20487B - ngembang Windows Azure na Service Web Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Ngamekarkeun Windows Azure na Service Web Pelatihan Kursus

Dina Tangtu ieu, mahasiswa bakal diajar kumaha mendesain sarta ngamekarkeun jasa anu ngaksés data lokal tur jauh ti sagala rupa sumber data. Murid ogé bakal diajar kumaha carana ngamekarkeun sarta nyebarkeun jasa kana lingkungan hibrid, kaasup dina enggon server na Windows Azure. Tangtu ieu mantuan jalma nyiapkeun ujian 70-487.

Tujuan ngamekarkeun Windows Azure sarta Diklat Service Web

  • Pamundut na ngamanipulasi data kalayan kerangka Badan
  • Pamakéan nandakeun ASP.NET Web API mun nyieun jasa HTTP basis na meakeun eta tina .NET na non-.NET klien
  • Manjangkeun jasa ASP.NET Web API maké pawang dipilampah, modél binders, saringan Peta, sarta tipe média formatters
  • Jieun ladénan basis-sabun jeung Windows Yayasan Komunikasi (WCF) jeung meakeun eta tina .NET klien
  • Larapkeun prinsip design keur kontrak jasa jeung manjangkeun jasa WCF ngagunakeun komponen runtime custom jeung paripolah
  • jasa WCF aman ngagunakeun angkutan jeung pesen kaamanan
  • make Windows Azure Service Beus keur olahtalatah relayed sareng olahtalatah brokered maké antrian sarta jejer
  • jasa dina dina enggon server, sarta dina sagala rupa lingkungan Windows Azure, kayaning Kalungguhan Web, Kalungguhan Gelut, sarta jalaloka boga imah
  • Nyebarkeun jasa mun duanana dina enggon server na Windows Azure
  • Toko sarta aksés data di Windows Azure Gudang, jeung neundeun Konpigurasikeun hak aksés
  • Ngawas sarta jasa log, duanana dina enggon na di Windows Azure
  • Nerapkeun auténtikasi Féderasi ku ngagunakeun ACS kalawan ASP.NET Ladénan Wéb API
  • Jieun scalable, jasa beban saimbang

Dimaksudkeun pamiarsa tina ngamekarkeun Windows Azure na Web Service Kursus

Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun duanana novice sarta ngalaman pamekar .NET anu boga minimum genep bulan pangalaman program, sarta hayang diajar kumaha carana ngamekarkeun jasa sarta nyebarkeun éta pikeun lingkungan hibrid.

Prerequisites pikeun ngamekarkeun Windows Azure na Web Service sertifikasi

Sateuacan attending Tangtu ieu, mahasiswa kedah gaduh:
  • Pangalaman jeung C # programming, sarta konsép kayaning ungkapan lambda, LINQ, sarta jenis anonim.
  • Ngarti kana konsep aplikasi n-nagara golongan.
  • Pangalaman jeung querying jeung manipulasi data kalayan ADO.NET.
  • Pangaweruh ngeunaan struktur data XML.

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

Modul 1: Ikhtisar layanan sarta awan téknologi

modul ieu nyadiakeun tinjauan layanan sarta awan téknologi maké kerangka Microsoft .NET sarta awan Windows Azure.palajaran

  • Komponén konci Aplikasi disebarkeun
  • Data tur Data Aksés Panyiaran
  • Service Panyiaran
  • awan komputasi
  • Eksplor Blue Yonder Airlines 'Companion Travel Aplikasi

Lab: Eksplor lingkungan gawé

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun komponén konci aplikasi disebarkeun.
  • Ngajelaskeun data sarta téknologi aksés data.
  • Ngajelaskeun téknologi jasa.
  • Nerangkeun fitur sarta fungsi tina komputasi awan.
  • Nerangkeun arsitéktur sarta kerja tina aplikasi PC Blue Yonder Airlines Travel.

Modul 2: Querying jeung manipulasi Data Maké kerangka Badan

modul ieu Ngagambarkeun kerangka Badan modél data, sarta kumaha carana nyieun, baca, update, jeung ngahapus data. palajaran

  • Ihtisar ADO.NET
  • Nyieun hiji Modél Data Badan
  • Data Querying
  • Data manipulasi

Lab: Nyieun Lapisan Data Aksés ku Maké kerangka Badan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun objék dasar dina ADO.NET JEUNG KOPERASI Asynchronous.
  • Jieun hiji modél data kerangka Badan.
  • data pamundut ku ngagunakeun kerangka Badan.
  • Selapkeun, ngahapus, sarta update badan ku ngagunakeun kerangka Badan.

Modul 3: Nyieun tur consuming ASP.NET Web API Services

modul ieu ngajelaskeun ladénan basis HTTP nu maju, hosted, sarta dihakan ku ngagunakeun ASP.NET Web API.palajaran

  • Layanan HTTP
  • Nyieun hiji API Service ASP.NET Web
  • Ngatur requests HTTP na Responses
  • Hosting na consuming ASP.NET Web API Services

Lab: Nyieun ka Travel ngumpulkeun ASP.NET Web API Service

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngarancang jasa ku ngagunakeun protokol HTTP.
  • Jieun jasa ku ngagunakeun ASP.NET Web API.
  • nganggo HttpRequestMessage/HttpResponseMessage kelas ngadalikeun seratan HTTP.
  • Boga imah jeung meakeun jasa ASP.NET Web API.

Modul 4: dilegaan jeung securing ASP.NET Web API Services

modul ieu ngajelaskeun di jéntré arsitektur ASP.NET Web API tur kumaha anjeun tiasa manjangkeun tur ASP.NET Ladénan Wéb API aman.palajaran

  • The ASP.NET Web API pipa
  • Nyieun OData Services
  • Ngalaksanakeun Kaamanan dina ASP.NET Web API Services
  • Injecting Depéndensi kana Controllers

Lab: dilegaan Travel Companion urang ASP.NET Web API Services

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Manjangkeun paménta Web API ASP.NET sarta pipa response.
  • Jieun jasa OData maké ASP.NET Web API.
  • Aman API Web ASP.NET.
  • Nyuntik kabebasan kana ASP.NET Web API Controllers.

Modul 5: Nyieun WCF Services

modul ieu nawarkeun Windows Komunikasi teleng (WCF) jeung ngajelaskeun kumaha carana nyieun, host, sarta meakeun layanan WCF.palajaran

  • Kaunggulan tina Nyieun Layanan jeung WCF
  • Nyieun jeung ngalaksanakeun Kontrak a
  • Konfigurasi sarta hosting Layanan WCF
  • Consuming WCF Services

Lab: Nyieun tur consuming nu WCF tumpur Service

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun naha sarta lamun ngagunakeun WCF mun nyieun jasa.
  • Nangtukeun kontrak jasa sarta ngalaksanakeun eta.
  • Boga imah jeung ngonpigurasikeun layanan WCF.
  • Meakeun layanan WCF ti aplikasi klien.

Modul 6: Layanan hosting

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana boga imah jasa web duanana dina enggon na di Windows Azure. Ieu ngécéskeun rupa komponen Windows Azure Awan Layanan: Web Peran, Peran Gelut, sarta Windows Azure jalaloka.palajaran

  • Hosting Layanan Di-enggon
  • Hosting Services dina Windows Azure

Lab: hosting Services

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Imah jasa dina enggon ku ngagunakeun jasa Windows jeung Iis
  • Imah jasa di lingkungan awan Windows Azure ku maké Windows Azure Layanan Awan jeung jalaloka

Modul 7: Windows Azure Service Beus

modul ieu ngajelaskeun pola olahtalatah web skala, sarta infrastructures disadiakeun ku Windows Azure Service Bus.palajaran

  • Windows Azure Service Bus Relays
  • Windows Azure Service Bus antrian
  • Bus Windows Azure Service Topik

Lab: Windows Azure Service Beus

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nerangkeun maksud jeung pungsionalitas olahtalatah relayed na buffered.
  • Rezeki, ngonpigurasikeun, sarta nganggo antrian beus layanan.
  • Ningkatkeun efektivitas komunikasi dumasar antrian-migunakeun jejer, lalanggan sarta saringan.

Modul 8: Layanan Deploying

modul ieu ngajelaskeun téhnik béda pikeun deploying aplikasi wéb.palajaran

  • Deployment Web kalawan Visual Studio 2012
  • Nyieun na Deploying bungkusan Aplikasi Web
  • Pakakas paréntah-Line keur Web nyebarkeun
  • Deploying Web na Service Aplikasi pikeun Windows Azure
  • Taliwang kontinyu nu mibanda TFS na sewang
  • Lila-pangalusna pikeun deployment Produksi

Lab: Deploying Services

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nyebarkeun aplikasi wéb kalawan Visual Studio.
  • Jieun tur nyebarkeun aplikasi wéb ku ngagunakeun Manajer IIS.
  • Nyebarkeun aplikasi wéb ku cara make garis paréntah.
  • Nyebarkeun aplikasi wéb kana lingkungan Windows Azure.
  • Paké pangiriman kontinyu nu mibanda TFS na sewang.
  • Larapkeun lila pangalusna pikeun deploying aplikasi wéb dina enggon sarta ka Windows Azure.

Modul 9: Windows Azure Panyimpenan

modul ieu Ngagambarkeun Windows Azure Panyimpenan, anu jasa eta nyadiakeun, sarta kalawan cara anu pangalusna pikeun ngagunakeun jasa ieu.palajaran

  • Bubuka keur Windows Azure Panyimpenan
  • Windows Azure Blob Panyimpenan
  • Windows Azure Table Panyimpenan
  • Windows Azure antrian Panyimpenan
  • Restricting Aksés ka Windows Azure Panyimpenan

Lab: Windows Azure Panyimpenan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nerangkeun arsitéktur tina Windows Azure Panyimpenan.
  • Nerapkeun Blob Panyimpenan dina aplikasi Anjeun.
  • Paké Table Panyimpenan dina aplikasi Anjeun
  • Ngajelaskeun kumaha carana make Windows Azure antrian salaku mékanisme komunikasi antara bagian nu sejen aplikasi Anjeun
  • aksés kadali kana barang simpenan Anjeun.

Modul 10: pangimeutan sarta Diagnostics

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana nedunan monitoring sarta diagnostics di layanan Windows Azure.palajaran

  • Pintonan Diagnostics ku Maké Tracing
  • Konfigurasi Service Diagnostics
  • Mantau Layanan Maké Windows Azure Diagnostics
  • Ngumpulkeun Windows Azure metrics

Lab: pangimeutan sarta Diagnostics

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nedunan tracing dina kerangka .NET jeung System.Diagnostics ngaranspasi.
  • Ngonpigurasikeun tur ngajalajah layanan web na Iis tracing.
  • Ngawas jasa ku maké Windows Azure Diagnostics.
  • Nempo jeung ngumpulkeun Windows Azure metrics dina portal manajemén.

Modul 11: Manajemén Identity jeung Aksés Control

modul ieu ngajelaskeun prinsip dasar tina penanganan identitas modern jeung mendemonstrasikan cara ngagunakeun infrastructures kayaning Windows Azure Aksés Control Service (ACS) pikeun nerapkeun auténtikasi na otorisasina kalawan idéntitas klaim basis dina Windows Komunikasi teleng (WCF).palajaran

  • Klaim basis Konsép Identity
  • Ngagunakeun Service Windows Azure Aksés Control
  • Konfigurasi Layanan mun Paké Féderasi identities

Lab: Manajemén Identity jeung Aksés Control

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nerangkeun prinsip dasar identitas klaim basis.
  • Jieun Kaamanan token Service (STS) ku maké Windows Azure ACS.
  • Ngonpigurasikeun WCF ngagunakeun identitas Féderasi.

Modul 12: Layanan skala

modul ieu ngajelaskeun cara nu bisa mastikeun jasa tiasa ngadamel ngaronjatkeun workloads jeung paménta pamaké.palajaran

  • Bubuka keur Scalability
  • beban balancing
  • Skala Di-enggon Layanan jeung Cache disebarkeun
  • Windows Azure cache
  • skala Sacara global

Lab: Scalability

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun butuh scalability.
  • Ngajelaskeun kumaha carana make beban balancing pikeun layanan skala.
  • Ngajelaskeun kumaha carana make cache disebarkeun keur dina enggon kitu ogé jasa Windows Azure.
  • Ngajelaskeun kumaha carana make Windows Azure cache.
  • Ngajelaskeun kumaha carana skala jasa global.

Modul 13: Appendix A: ngarancang jeung dilegaan WCF Services

modul ieu nyertakeun ngarancang Windows Komunikasi teleng (WCF) kontrak jasa, nyieun jasa nu ngarojong transaksi disebarkeun, sarta dilegaan pipa WCF kalawan komponén runtime custom jeung paripolah custom.palajaran

  • Nerapkeun Prinsip Desain kana kontrak Service
  • Ngatur transaksi disebarkeun
  • Dilegaan WCF pipa

Lab: ngarancang jeung dilegaan WCF Services

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Jurnalisme sarta nyieun jasa sarta klien ngagunakeun rupa béda tina pola pesen.
  • Ngonpigurasikeun layanan pikeun ngarojong transaksi disebarkeun.
  • Manjangkeun pipa WCF kalawan komponén runtime, paripolah custom, jeung objék extensible.

Modul 14: Appendix B: ngalaksanakeun Kaamanan dina WCF Services

modul ieu poéna jeung rupa pertimbangan nu kudu tumut kana akun nalika ngarancang layanan web aman, kayaning enkripsi, validasi input, auténtikasi, sarta otorisasina, sarta téknik ngagunakeun bari nerapkeun pertimbangan ieu pikeun layanan dimekarkeun kalawan WCF.palajaran

  • Bubuka keur Layanan Web Kaamanan
  • Kaamanan angkutan
  • pesen Kaamanan
  • Konfigurasi Service auténtikasi na otorisasina

Lab: securing a Service WCF

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun kaamanan aplikasi wéb.
  • Ngonpigurasikeun layanan pikeun kaamanan angkutan.
  • Ngonpigurasikeun layanan pikeun kaamanan surat.
  • Nerapkeun sarta ngonpigurasikeun auténtikasi jeung logika otorisasina.

Kajadian upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita