ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar
Ngamekarkeun Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Leyuran

Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Training Course & Certification

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Ngamekarkeun Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Leyuran Cimanuk

modul ieu rencanana pikeun pamekar profésional anu nyieun solusi pikeun produk SharePoint sarta téknologi dina medium-ukuran jeung lingkungan ngembangkeun badag. modul ieu bakal nyadiakeun pamekar SharePoint inpormasi nu diperyogikeun sangkan ngaéksekusi solusi SharePoint kalawan ngagunakeun perusahaan Search, Manajemén Wéb Kandungan, Usaha Konéktipitas Services, Diurus metadata Service, perusahaan Kandungan Manajemén, fitur Sosial komputasi jeung SharePoint Aplikasi.

Objectives of Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Training

  • Ngabuktoskeun kaaslianana sarta authorize Aplikasi pikeun SharePoint
  • Aplikasi desain keur Performance
  • Ngonpigurasikeun Diurus susunan metadata Istilah
  • Gawekeun Diurus metadata Widang
  • Ngawangun Search queries kalawan KQL na FQL
  • Ngaéksekusi Search queries ti Code
  • Ngonpigurasikeun Tipe Hasil sarta Citakan Témbongkeun
  • Ngaropea Kandungan Processing
  • Ngadaptarkeun Adat Dokumén ID Provider
  • Larapkeun a Sarat jeung Kaayaan Adat Inok
  • Nganggo Alat Panel Control
  • Jieun Variasi Perancis
  • Nangtukeun jenis panyakitna Faults dina Aplikasi deployed
  • Performance test na Scalability

Prerequisites for Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Certification

  • parantosan suksés tangtu 20488A
  • Pangaweruh ngagunakeun Visual Studio 2010 atanapi 2012 mun nyieun solusi
  • Pangaweruh ngeunaan ngembangkeun solusi SharePoint

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: Nyieun Aplikasi mantap sarta Cekap keur SharePoint

Dina modul ieu, anjeun bakal marios aspék konci ti aktip pikeun platform ngembangkeun SharePoint, kaasup kamampuan, bungkusan na infrastruktur, programming klien-sisi pikeun SharePoint, sarta kaamanan aplikasi. Anjeun oge bakal diajar ngeunaan kumaha carana ngaoptimalkeun kinerja aplikasi Anjeun.

palajaran

  • Aplikasi pikeun SharePoint
  • Komunikasi sareng SharePoint ti hiji App
  • Authenticating na Authorizing Aplikasi pikeun SharePoint
  • Ngarancang Aplikasi pikeun Performance

Lab: pangimeutan SharePoint Kaséhatan skor

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nerangkeun aktip pikeun platform ngembangkeun SharePoint.
  • Paké objek model klien-sisi jeung sésana API pikeun ngahubung sareng SharePoint.
  • Ngonpigurasikeun kaamanan pikeun aktip pikeun SharePoint.
  • Ngaoptimalkeun kinerja aplikasi pikeun SharePoint.

Modul 2: ngembang Diurus metadata Leyuran

In this module you will see metadata objects and how they are used to categorize items so that you can learn how to work with them in code. You will also see how to use the advanced features of terms and manage permissions and roles. In this way you can provide a full set of terms that users can tag content with.palajaran

  • junun metadata
  • Konfigurasi Diurus susunan metadata Istilah
  • Gawe sareng Diurus metadata Widang

Lab: ngembang Diurus metadata Leyuran (Bagian 1)

Lab: ngembang Diurus metadata Leyuran (Bagian 2)

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun kamampuhan jeung aplikasi tina metadata junun dina SharePoint 2013.
  • Ngajadikeun otomatis kreasi sarta konfigurasi tina junun metadata susunan istilah.
  • Berinteraksi sareng junun metadata susunan istilah jeung widang ti klien-sisi jeung kode server-sisi.

Modul 3: interacting jeung Service Search

modul nyadiakeun tinjauan arsitektur jasa pilarian di SharePoint 2013 sakumaha eta relates to pamekar, saméméh ngajéntrékeun cara nyusunna queries maké keyword pamundut Basa (KQL) jeung gancang Basa pamundut (FQL) jeung ngalebetkeun queries ieu kana layanan pilarian.palajaran

  • SharePoint 2013 Search Service
  • Gedong Search queries kalawan KQL na FQL
  • Executing Search queries ti Code

Lab: Executing Search queries ti SharePoint Aplikasi

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nerangkeun SharePoint Search Arsitéktur
  • Ngajelaskeun struktur indéks pilarian
  • Ngajelaskeun kumaha sipat crawled téh jeung kumaha aranjeunna nu dijieun
  • Ngajelaskeun kumaha sipat junun téh jeung kumaha aranjeunna nu dijieun
  • Nerangkeun rupa setélan tina sipat junun
  • Ngarubah schema pilarian dina rupa tingkat

Modul 4: Nyieun husus dina Pangalaman Search

Dina modul ieu anjeun bakal nyieun sarta ngaropéa queries ogé ngatur hasil teangan.palajaran

  • Nyieun husus pamundut Processing
  • Nyieun husus Search Results
  • Konfigurasi Tipe Hasil sarta Citakan Témbongkeun
  • Nyieun husus Kandungan Processing

Lab: Konfigurasi Badan ékstraksi

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Jieun rupa-rupa sumber hasil
  • Jieun dasar tur kompléks transforms query
  • Ngonpigurasikeun kaayaan aturan pamundut na lampah nepi ka tujuan hajat query
  • Jieun na ngaropéa jenis hasilna
  • Jieun na ngaropéa tampilan témplat
  • Ngagunakeun tampilan témplat kalawan bagéan web rupa pilarian
  • Tambahkeun sipat junun jadi refiners kalawan diitung
  • Ngagunakeun ékstraksi éntitas dina crawls Anjeun
  • Manjangkeun processing eusi kalawan pengayaan Kandungan

Modul 5: ngalaksanakeun perusahaan Kandungan Manajemén

Dina modul ieu, anjeun bakal bisa dipaké jeung fitur manajemén dokumen SharePoint dina kode.palajaran

  • Gawe sareng eDiscovery
  • Gawe sareng Manajemén Kandungan
  • Manajemén Automating Records

Lab: ngalaksanakeun Kandungan fungsionalitas Manajemén

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Paké fungsionalitas SharePoint eDiscovery dina aplikasi custom.
  • Jieun jeung ngatur kawijakan manajemen informasi jeung dokumen susunan programmatically.
  • Ngatur jeung ngaropea rékaman SharePoint fungsionalitas manajemén.

Modul 6: ngamekarkeun Publishing Loka pikeun Kandungan Web

Dina modul ieu, anjeun bakal diajar kumaha cara ngagunakeun ngamekarkeun solusi eusi web pikeun situs penerbitan.palajaran

  • Programming jeung Web Kandungan Publishing API
  • Ngamekarkeun Page komponen keur Web Kandungan Publishing

Lab: Nyieun husus a SharePoint Publishing Loka

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nerangkeun kamampuhan tina API Publishing.
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngaksés éta API Publishing ngamangpaatkeun model obyék server-sisi.

Modul 7: structuring na Publishing jaba keur Sadaya Pamaké

This module will focus on providing you with the knowledge to build web sites that are mobile device friendly, support multiple language and with proper navigation. This will be accomplished by introducing you to SharePoint features including device channels, managed navigation and variations.palajaran

  • Struktur ramatloka na Napigasi
  • Publishing Kandungan
  • Publishing ka Alat Mobile
  • situs multi basa ngagunakeun Variasi

Lab: structuring a SharePoint Publishing LokaLab: medarkeun pikeun langkung ti Alat jeung Basa

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngonpigurasikeun struktur ramatloka na navigasi
  • Nerangkeun bédana antara navigasi terstruktur na metadata
  • Programmatically ngonpigurasikeun navigasi situs
  • Ngagunakeun fitur penerbitan dasar SharePoint
  • Nganggo fitur cross-situs penerbitan anyar SharePoint 2013
  • Dianggo sareng alat nu bagerak maké Saluran Alat
  • Ngonpigurasikeun sarta ngalaksanakeun variasi pikeun situs multibasa
  • Gawekeun tugas manusa jeung tarjamah mesin di situs variasi

Loka Internet ngembang dioptimalkeun: modul 8

Dina modul ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngaoptimalkeun situs anjeun mesin pencari Internet, tur ngamaksimalkeun kinerja ngajadikeun eusi situs anjeun.palajaran

  • Optimizing a SharePoint Loka pikeun mesin pencari
  • Optimizing Performance na Scalability

Lab: optimizing SharePoint loka Publishing

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngonpigurasikeun setelan optimasi search engine
  • Tambahkeun SEO Pasipatan ka kaca medarkeun jeung istilah Napigasi Diurus
  • Ngonpigurasikeun cache pikeun ngaronjatkeun kinerja situs Rendering
  • Ngaoptimalkeun aset situs jeung sumber carana ngamaksimalkeun kinerja

Modul 9: Gawe sareng Usaha Konéktipitas Services

In this module, you will learn how to develop Business Connectivity Services (BCS) solutions.palajaran

  • Konéktipitas Layanan bisnis di SharePoint 2013
  • Nyieun BDC Models di SharePoint desainer
  • Nyieun BDC Models di Visual Studio 2012

Lab: Gawe sareng Usaha Konéktipitas Services

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun komponén konci Usaha Konéktipitas Services dina SharePoint Server 2013.
  • Jieun na ngonpigurasikeun model BDC ku ngagunakeun SharePoint desainer.
  • Jieun na ngonpigurasikeun model BDC ku ngagunakeun Visual Studio 2012.

Modul 10: Nyieun Advanced Usaha Data Konéktipitas Models

modul ieu bakal neuleuman kumaha carana nyieun panyambungna pilarian custom ngagunakeun sababaraha metodologi béda jeung pamungkas, anjeun bakal diajar topik canggih ti fitur iber acara éksternal SharePoint 2013 anyar pikeun ngarojong fitur daptar SharePoint kayaning ngabejaan na panarima acara nalika parobahan data éksternal.palajaran

  • Konfigurasi BDC Models pikeun Search
  • Ngamekarkeun Adat Konéktipitas komponén
  • Gawe sareng Kajadian kaluar jeung Bewara

Lab: Nyieun tur Deploying a Konéktipitas Majelis .NET

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Mutuskeun lamun ngagunakeun model BDC manjangkeun pilarian
  • Nerangkeun kerangka BCS Panyambung
  • Ngajelaskeun tur nerapkeun BDC pilarian niru operasi
  • Ngonpigurasikeun BDC sipat model pikeun milarian
  • Ngonpigurasikeun kaamanan tingkat item custom
  • Ngagunakeun téhnik ngaoptimalkeun pilarian indexing

Modul 11: Gawe bareng Data Usaha Dina Larapan klien

BCS nyadiakeun kerangka ngakses via Asép Sunandar Sunarya-rupa protokol kayaning WCF sarta jasa OData ka myriad tina sumber data éksternal, mimitian ti data nu disimpen dina basis data keur data toko custom proprietary. Dina modul ieu anjeun bakal bisa dipaké jeung Data Usaha di duanana custom na leyuran komposit.palajaran

  • Gawe sareng Data Usaha di Leyuran komposit
  • Gawe sareng Data Usaha di Adat Leyuran
  • Gawe sareng Data Usaha di Aplikasi klien

Lab: Gawe bareng Data Usaha di Aplikasi pikeun SharePoint

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • data bisnis aksés ku maké leyuran komposit.
  • Ngagunakeun Data Usaha Web Bagian on Tim anjeun sarta Kaca Publishing
  • Dianggo sareng kolom data éksternal dina béréndélan
  • Gawekeun Data Usaha di workflows SharePoint
  • data bisnis aksés ku maké leyuran custom.
  • Ngagunakeun ragam API sadia kayaning CSOM, JSOM, sarta sésana
  • data bisnis aksés ku ngagunakeun aplikasi klien.
  • Ngonpigurasikeun jenis eusi éksternal pikeun pamakéan ku klien Kantor

Modul 12: Urusan jeung Ngaksés pamaké Propil Data

Dina modul ieu, anjeun bakal marios aspék konci tina jasa profil pamaké, sarta ningali kumaha anjeun tiasa nyerat klien-sisi jeung kode server-sisi ka aksés, update jeung ngatur pamaké sipat profil.palajaran

  • Propil pamaké Data di SharePoint 2013
  • Pilihan pikeun Ngaksés pamaké Propil Data
  • Ngatur Propil pamaké Data
  • Ngatur pamaké Propil Pasipatan

Lab: Ngaksés pamaké Propil DataLab: Urusan Propil pamaké Pasipatan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun kumaha data profil pamaké dipaké dina SharePoint.
  • Nerangkeun pilihan jeung larangan pikeun ngakses data profil pamaké.
  • Paké kode klien-sisi ngakses jeung kode server-sisi ngakses jeung data profil update pamaké.
  • Ngonpigurasikeun jeung ngatur pamaké sipat profil.

Modul 13: ngembang Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Leyuran

Dina modul ieu, anjeun bakal nempo sababaraha fitur sosial di SharePoint 2013, sarta anjeun bakal nempo kumaha anjeun bisa ngamekarkeun aktip anu manjangkeun tur ngaropea nu workload sosial; tailoring pangalaman pikeun kaperluan bisnis Anjeun.palajaran

  • Tinjauan tina Workload Sosial
  • Ngamekarkeun Leyuran Sosial
  • Gawe sareng eupan

Lab: Nyieun App Sosial Bagean

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun komponén utama dina workload sosial.
  • Ngamekarkeun solusi pikeun manjangkeun workload sosial.
  • Jieun solusi nu ngagunakeun pungsionalitas newsfeed di SharePoint Server 2013.

Modul 14: pangimeutan sarta ngungkulan Adat SharePoint Leyuran

modul ieu bakal ngawanohkeun metoda nu bisa Anjeun pake pikeun ngaronjatkeun kinerja sarta scalability sahiji solusi na aktip.palajaran

  • Debugging SharePoint Aplikasi dina Visual Studio
  • Diagnosing Faults dina Aplikasi deployed
  • Performance nguji sarta Scalability

Lab: Sangkan ASP.NET Tracing

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun kumaha carana nangtukeun, nangtukeun jenis panyakitna, sarta miceun bug dina aktip SharePoint mangsa pangwangunan.
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngarekam informasi ngeunaan isu anu timbul dina aktip SharePoint deployed.
  • Ngajelaskeun kumaha pamekar ngaoptimalkeun kinerja aktip SharePoint ku ngalaksanakeun amalan pangalusna, ukur kinerja, sarta nguji beban.

Kajadian upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sanggeus completing Ngamekarkeun Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Leyuran Latihan, Calon kedah nyandak 70-489 Ujian pikeun certification.For info na leuwih bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.

20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Training in Gurgaon | 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions from our 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Training. Our 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions.

Innovative technology solutions is well-equipped 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Training Introduction

20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions. After visualizing the demand of 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions, Innovative Technology solutions started offering 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training in Gurgaon for individual and 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions, Corporate trainer for 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions , Bootcamp for 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training. Best 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training programme. Taking online or classroom 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training from India is always cost effective.


Harita



Are you looking for 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions Certification training in India


✓ 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training in Gurgaon


✓ 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training from India


✓ 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions online training


✓ 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training


✓ 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions classroom training


✓ 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions certification

✓ 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions video tutorial


✓ 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training in India


✓ Enterprise training on 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions


✓ Use 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions efficiently


✓ 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions guide


✓ best 20489: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions training institutes in delhi ncr