ngetikPelatihan kelas
waktu4 Days
ngadaptar

20532 B ngembang Microsoft Azure Leyuran

20532 B: ngembang Microsoft Azure Leyuran Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

20532 B: ngembang Microsoft Azure Leyuran Pelatihan Kursus

Microsoft Azure nyaéta platform awan fléksibel tur kabuka nu ngidinan Anjeun pikeun ngawangun, nyebarkeun jeung administer jasa sarta aplikasi. Murid ogé bakal gaduh pangalaman jeung platform Microsoft Azure sarta pamahaman dasar tangtu jasa offered.This nawarkeun mahasiswa kasempetan pikeun nyandak hiji aya ASP.NET aplikasi MVC tur dilegakeun fungsionalitas salaku bagian tina pindah ka Azure. Tangtu ieu museurkeun kana pertimbangan diperlukeun nalika ngawangun leyuran kacida sadia dina awan nu.

Tujuan ngamekarkeun Microsoft Azure Leyuran Cimanuk

  • Bandingkeun ladenan sadia dina platform Azure.
  • Ngawangun sarta nyebarkeun aplikasi wéb.
  • Ngahasilkeun Azure Web Aplikasi ti galeri.
  • Masang sareng ngawaskeun Azure Aplikasi Web.
  • Ngahasilkeun jeung Konfigurasi Mesin Virtual Azure.
  • Ngahasilkeun jeung ngatur hiji akun panyimpenan.
  • Ngatur blobs na peti dina akun panyimpenan.
  • Ngahasilkeun, Siapkeun tur sambungkeun ka SQL basis data conto.
  • Nangtukeun implikasi tina importing database SQL mandiri.
  • Ngatur pamaké, grup na lalanggan dina Azure Active Diréktori conto.
  • Ngahasilkeun jaringan maya.
  • Ngaéksekusi jaringan titik-ka-loka.

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun ngamekarkeun Microsoft Azure Leyuran Kursus

Calon sasaran ku latihan ieu gaduh pangalaman dasar dina mawa kaluar na mantau solusi Microsoft Azure. Campaigners oge mahér jeung parabot ngembangkeun, téhnik, sarta deukeut dipaké pikeun ngawangun solusi aplikasi.

Prerequisites pikeun ngamekarkeun Microsoft Azure Leyuran sertifikasi

Salian pangalaman profésional maranéhanana, siswa kudu boga pangalaman gawe bareng jeung Azure platform. Éta ogé bakal boga pamahaman umum C # konsep kanggo skenario lab. Calon pangalaman bisa ngawengku:

  • Bandingkeun ladenan sadia dina platform Azure
  • Ngonpigurasikeun sarta nyebarkeun aplikasi wéb
  • Nyieun Azure Aplikasi Web ti galeri
  • Deploying na mantau Azure Aplikasi Web
  • Nyieun na Konfigurasi Mesin Virtual Azure
  • Jieun jeung ngatur hiji akun panyimpenan
  • Ngatur blobs na peti dina akun panyimpenan
  • Jieun, ngonpigurasikeun, tur sambungkeun ka conto SQL basis data
  • Nangtukeun implikasi tina importing database SQL mandiri
  • Ngatur pamaké, grup, sarta lalanggan dina Azure Active Diréktori conto
  • Jieun jaringan virtual
  • Nerapkeun jaringan titik-ka-situs

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

Modul 1: Kapercayaan tina Microsoft Azure Platform

Microsoft Azure nyadiakeun kumpulan jasa nu bisa Anjeun pake sakumaha gedong blok pikeun aplikasi awan Anjeun. Palajaran 1, Azure Services, nyadiakeun recap tina jasa nu bisa geus digarap kalawan lamun ngagunakeun platform Microsoft Azure kaliwat. Palajaran 2, Azure portals, ngajelaskeun dua portals ayeuna anu sadia pikeun ngatur lalanggan sarta jasa Azure. Palajaran 3, Lab Ihtisar, nyadiakeun walkthrough sahiji aplikasi lab nu bakal dipake dina sapanjang course.Lessons

  • Layanan Azure
  • portal Azure

Lab: Eksplor Portal Azure

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun sababaraha layanan Azure umum.
  • Nerangkeun béda antara Microsoft Azure Portal jeung Portal Classic.

Modul 2: Gedong Aplikasi infrasturktur di Azure

Sanajan loba jasa Microsoft Azure make mesin virtual, sakapeung aplikasi Anjeun bisa boga kedah unik mana merlukeun mesin virtual anu sagemblengna unmanaged. Azure nyadiakeun jejaring, cadangan, sarta jasa virtualization salaku bagian tina na infrasturktur-sakumaha-a-Service (IaaS) kurban. Palajaran 1, Mesin Virtual Azure, nawarkeun layanan Virtual Mesin sarta ngajelaskeun ka pilihan nu bisa Anjeun pake pikeun nyieun mesin virtual. Palajaran 2, Azure Virtual Mesin Workloads, nyadiakeun rinci dina rupa workloads nu tiasa nyebarkeun ka mesin virtual. Palajaran 3, Migrasi Azure Virtual Mesin instansi, ngagambarkeun pilihan pikeun Migrasi mesin virtual mun ti Azure. Palajaran 4, Azure Virtual Jaringan, resensi nu Virtual Network Microsoft Azure kurban sadia dina Azure. Palajaran 5, Kacida Sadia Azure Mesin Virtual, resensi nu pilihan jeung fitur anu kedah diperhatoskeun nalika ngarancang mesin virtual Anjeun instansi pikeun skenario kasadiaan tinggi. Palajaran 6, Virtual Mesin Manajemén Konfigurasi, ngajelaskeun metodeu umum pikeun ngatur sarta duplicating konfigurasi pikeun mesin virtual. Palajaran 7, Nyieun husus Azure Virtual Mesin jejaring, resensi nu pilihan pikeun ngatur inbound na outbound aturan sambungan pikeun machine.Lessons maya Anjeun

  • Wangun Mesin Virtual Azure
  • Azure Virtual Mesin Workloads
  • Migrasi Azure Virtual Mesin instansi
  • Kacida Sadia Mesin Virtual Azure
  • Manajemén Konfigurasi maya Mesin
  • Nyieun husus Azure Virtual Mesin jejaring

Lab: Nyieun hiji Virtual Mesin Azure keur Kamekaran jeung Tés

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Nerangkeun jasa Mesin Virtual di Azure.
  • Nyebarkeun hiji Linux Ubuntu atanapi Microsoft workload ka mesin virtual.
  • Diimpor maya teuas disk ka Azure.
  • Ngawas titiktungtung mesin virtual.

Modul 3: hosting Aplikasi Web dina Azure Platform

modul ieu nyadiakeun tinjauan ladenan Azure Web Aplikasi. Palajaran 1, "Azure Web Aplikasi", ngajelaskeun ladenan Web Aplikasi dina Azure. Palajaran 2, "Aplikasi hosting Web di Azure", ngagambarkeun paripolah na lifecycle tina hiji Azure Web App. Palajaran 3, "Konfigurasi hiji Azure Web App", ngabahas rupa-rupa pilihan konfigurasi sadia pikeun ngarobah paripolah Web Anjeun App. Palajaran 4, "medarkeun hiji Azure Web App", ngajelaskeun prosés pikeun medarkeun hiji aplikasi wéb maké WebDeploy mun Azure Web Apps.Lessons

  • Azure Aplikasi Web
  • Hosting Aplikasi Web di Azure
  • Konfigurasi hiji Azure Web App
  • Medarkeun hiji Azure Web App

Lab: Nyieun hiji App ASP.NET Web ku Maké Azure Web Aplikasi

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Jieun Web App conto.
  • Nyebarkeun hiji aplikasi wéb ASP.NET basajan mun Web Aplikasi.
  • Ngawas hiji Web App conto.

Modul 4: nyimpen Data SQL di Azure

aplikasi wéb dinamis kedah nyimpen data nu keur diurus jeung dimanipulasi ku pamaké tungtung. téknologi ASP.NET kayaning ADO.NET na kerangka Badan nyadiakeun cara pikeun ngakses data di SQL Server. Dina awan, platform Microsoft Azure nyadiakeun database salaku kurban layanan anu ngamungkinkeun pamekar ngagunakeun SQL dina cara nu sarua salaku aranjeunna ngalakukeunana dina lokasi dina enggon. Palajaran 1, Ihtisar databés Azure SQL, ngajelaskeun ladenan databés Azure SQL jeung alesan maneh bakal mertimbangkeun ngagunakeun eta. Palajaran 2, Ngatur SQL basis data di Azure, ngagambarkeun parabot manajemén wawuh jeung anyar anu sadia pikeun pamakéan ku database SQL anu hosted di Azure. Palajaran 3, Azure SQL databés Pakakas, ngagambarkeun Pakakas SQL Server Data (SSDT) ​​témplat, jandela, sarta proyek anu sadia dina Microsoft Visual Studio 2013. Palajaran 4, securing na Recovering hiji Azure SQL databés conto, ngagambarkeun skenario recovery relevan dina Azure SQL Database.Lessons

  • Nyimpen SQL Data di Azure
  • Ngatur basis data SQL di Azure
  • Azure SQL databés Pakakas
  • Securing na Recovering hiji databés conto Azure SQL

Lab: nyimpen Data Acara di Azure SQL basis data

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Nerangkeun bédana antara Azure SQL databés edisi.
  • Ngajelaskeun sababaraha kaunggulan jeung kalemahan of hosting basis data di Azure SQL databés.
  • Ngajelaskeun sababaraha kaunggulan jeung kalemahan sahiji basis data hosting dina instalasi SQL Server kana mesin virtual di Azure.
  • Nerangkeun parabot nu bisa Anjeun pake pikeun ngatur Azure SQL databés.
  • Nerapkeun leyuran-kasadiaan tinggi jeung Azure SQL databés.

Modul 5: Aplikasi ngarancang Awan pikeun Resiliency

Salaku pamekar a, Anjeun kudu tetep dina pikiran pertimbangan tangtu bari ngarancang aplikasi pikeun awan. Sanajan aya loba perbaikan platform sadia di ekosistem ASP.NET, Anjeun kudu rethink cara anjeun mendesain aplikasi anjeun, jeung pola nu dipaké, jeung hormat ka scalability jeung reliabilitas metrics hadir pikeun aplikasi awan. Palajaran 1, Desain lila Aplikasi pikeun Aplikasi Kacida Sadia, ngabahas sababaraha pertimbangan nu diperlukeun nalika anjeun mendesain aplikasi nu hosted dina awan misalna yén maranéhna ngahasilkeun downtime minimal. Palajaran 2, Gedong Aplikasi Performance High ku Maké ASP.NET, ngajelaskeun parobahan dina tumpukan ASP.NET di .NET 4.5 yén jang ningkatkeun kinarya kerangka di aplikasi wéb. Palajaran 3, Pola Aplikasi umum Awan, nawarkeun hiji set leutik conto pola ti MSDN pola awan rujukan. Palajaran 4, Aplikasi Analytics, mendemonstrasikan ladenan Aplikasi wawasan. Palajaran 5, cache Data Aplikasi, compares nu Microsoft Azure Cache sarta Microsoft Azure Redis Cache services.Lessons

  • Aplikasi Desain lila pikeun Aplikasi Kacida Sadia
  • aplikasi Analytics
  • Ngawangun Aplikasi Performance High ku Maké ASP.NET
  • Pola Aplikasi Awan umum
  • Data Aplikasi cache

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Nerangkeun Valet Key, Coba deui jeung fana Sesar nanganan Pola
  • Paké beban balancing dina aplikasi geografi kaleuleuwihan
  • Jieun aplikasi modular kalawan workloads bagi
  • Ngawangun High Performance ASP.NET Aplikasi Web

Modul 6: nyimpen Data tabular di Azure

aplikasi wéb dinamis bakal invariably kedah nyimpen data nu keur diurus jeung dimanipulasi ku pamaké. ASP.NET geus salawasna relied on téknologi kawas ADO.NET na kerangka Badan ngakses data ti Microsoft SQL Server. Pikeun awan, platform Microsoft Azure nyadiakeun SQL salaku Service anu ngamungkinkeun pamekar ngagunakeun SQL data na queries dina ragam sarua sakumaha maranéhna bakal ngagunakeun dina palaksanaan dina enggon. Palajaran 1, Naon Dupi Azure SQL databés, ngahartikeun jasa databés Microsoft Azure SQL di Azure jeung alesan pikeun maké éta. Palajaran 2, Ngatur SQL basis data di Azure, ngajelaskeun parabot manajemén nu loba dipaké ogé leuwih anyar sadia pikeun pamakéan ku database SQL hosted di Azure. Palajaran 3, Ngagunakeun Azure SQL basis data kalayan SQL Server Data Pakakas, ngajelaskeun dina jéntré SQL Server Data Pakakas (SSDT) ​​témplat, jandela, sarta proyek sadia dina Microsoft Visual Studio 2015. Palajaran 4, Migrasi Data mun Azure SQL basis data, ngajelaskeun sababaraha métode basajan mun migrasi hiji schema tur data aya ti hiji lingkungan dina enggon kana awan. Palajaran 5, Ngagunakeun Azure SQL basis data kalayan kerangka Badan, nyadiakeun rinci dina sababaraha cara anjeun bisa ngungkit Code kerangka Badan munggaran keur kaunggulan anjeun nalika gawé bareng database anu hosted dina cloud.Lessons

  • Azure Ihtisar Panyimpenan
  • Ihtisar Tables Azure Panyimpenan
  • Transaksi tabel Badan

Lab: nyimpen Acara Data Pendaftaran di Tables Azure Panyimpenan

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Nerangkeun bédana antara Azure SQL databés edisi.
  • Ngajelaskeun sababaraha kaunggulan jeung kalemahan of hosting basis data di SQL databés.
  • Ngajelaskeun sababaraha kaunggulan jeung kalemahan of hosting basis data dina instalasi SQL Server kana hiji mesin virtual Azure.
  • Nerangkeun parabot nu bisa Anjeun pake pikeun ngatur basis data SQL di Azure.
  • Nerangkeun fitur Visual Studio 2015 nu bisa Anjeun pake pikeun ngatur basis data SQL di Azure.
  • Nerangkeun pilihan pikeun Migrasi data tina hiji lingkungan dina enggon kana awan.
  • Nerangkeun strategi pikeun ngagunakeun kerangka Badan kalawan basis data SQL di Azure.

Modul 7: nyimpen sarta consuming Payil ti Azure Panyimpenan

Nalika rék skala keur instansi awan béda, nyimpen file ka disk lokal janten prosés hésé ngajaga sarta ahirna hiji metodeu-usulna teu jelas gudang. Azure nyadiakeun mékanisme gudang Blob nu teu ukur nawarkeun unjuk luhur tapi ogé ngarojong integrasi jeung Microsoft Azure Pangiriman Kandungan Network (CDN) pikeun undeuran latency low. Palajaran 1, Panyimpenan Blobs, ngajelaskeun ladenan Blob sarta jenis blobs didukung. Palajaran 2, Ngadalikeun Aksés ka Panyimpenan Blobs, nyadiakeun rinci dina cara nu bisa Anjeun ngamankeun tur dibere aksés samentara pikeun blobs atawa peti. Palajaran 3, Konfigurasi Azure Akun Panyimpenan, Sigana di sababaraha pilihan konfigurasi unik sadia pikeun blobs Panyimpenan. Palajaran 4, Azure Payil, nawarkeun sakeudeung di service.Lessons Azure Payil

  • gudang Blobs
  • Ngadalikeun Aksés ka Blobs Panyimpenan na peti
  • Konfigurasi Akun Panyimpenan Azure
  • Azure Payil

Lab: nyimpen dihasilkeun Dokumén di Azure Panyimpenan Blobs

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Nerangkeun jasa Blob di Microsoft Azure Panyimpenan.
  • Nangtukeun kit ngembangkeun software (SDK) perpustakaan, ngaranspasi, sarta kelas anu sadia pikeun blobs.

Modul 8: ngarancang hiji Strategi Komunikasi ku Maké antrian sarta Service Beus

Kalayan aplikasi wéb presenting eusi na kalungguhan worker ngolah logika, aya perlu janten mékanisme nu facilitates komunikasi antara ieu badan béda. Microsoft Azure nyadiakeun dua mékanisme antrian nu bisa Anjeun pake keur kaperluan ieu. Palajaran 1, Azure Panyimpenan antrian, nawarkeun mékanisme antrian nu geus disadiakeun di rekening gudang Azure. Palajaran 2, Azure Service Bus, nawarkeun teh Service Bus kurban di Azure. Palajaran 3, Azure Service Bus antrian, ngajelaskeun mékanisme antrian nu geus disadiakeun di Service daek jeung kumaha eta beda antrian Azure Panyimpenan. Palajaran 4, Azure Service Bus Relay, ngajelaskeun mékanisme relay sadia pikeun nyambungkeun alat klien pikeun layanan WCF. Palajaran 5, Azure Service Bus Hubs Bewara, nawarkeun teh Bewara jasa Hubs sarta infrastruktur mangpaat pikeun ngadorong bewara ka devices.Lessons mobile

  • Azure Panyimpenan antrian
  • Azure Service Beus
  • Azure Service Bus antrian
  • Azure Service Bus Relay
  • Hubs Bewara Azure Service Beus

Lab: Ngagunakeun antrian sarta Service Bus ka Atur Komunikasi Antara Aplikasi Web di Azure

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun jasa Panyimpenan antrian.
  • Ngajelaskeun Service Bus.
  • Ngajelaskeun Service antrian Bus jasa.
  • Ngajelaskeun Service Bus Relay.
  • Ngajelaskeun Bewara jasa Hubs.

Modul 9: Automating Pamaduan kalawan Sumberdaya Azure

Sanajan anjeun bisa ngatur lolobana jasa Azure ku ngagunakeun duanana dina portals Azure atanapi Microsoft Visual Studio 2013, anjeun tiasa nganggo scripting pikeun sakabéhna ngajadikeun otomatis ngokolakeun sumberdaya sarua. modul ieu bakal kasampak di automating nu lifecycle sahiji layanan ku ngagunakeun perpustakaan klien, Windows PowerShell, sésana, jeung Manager Resource. Palajaran 1, Azure SDK klien perpustakaan, sakeudeung ngajelaskeun perpustakaan klien anu sadia pikeun ngatur sarta interacting jeung jasa Azure. Palajaran 2, Scripting Azure Service Manajemén ku Maké Windows PowerShell, ngagambarkeun modul anu sadia pikeun ngatur jasa Azure ku maké Windows PowerShell. Palajaran 3, Azure sésana Interface, nawarkeun jeung ngajelaskeun API Service Manajemén. Palajaran 4, Resource Manajer, ngabahas nu Resource Manajer anyar dina Azure jeung konsep pakait jeung metoda anyar menata resources.Lessons

  • Perpustakaan klien Azure SDK
  • Scripting Azure Manajemén Service ku Maké Windows PowerShell
  • Azure sésana Interface
  • Resource Manajer Azure

Lab: Automating nu Lahirna Azure Aset maké PowerShell na xPlat CLI

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Nerangkeun kit Azure ngembangkeun software (SDKs) jeung pustaka klien.
  • Paké Windows PowerShell mun ngajadikeun otomatis manajemén jasa Azure.
  • Nerangkeun API Service Manajemén jeung léngkah pikeun ngabuktoskeun kaaslianana mun API teh.
  • Nganggo Manajer Resource mun nyieun grup sumberdaya na témplat.

Modul 10: securing Aplikasi Web Azure

Kawas aplikasi dina enggon, aplikasi dina awan nu peryogi mékanisme kaamanan streamlined anu fleksibel. Azure Active Diréktori mangrupa panyadia idéntitas nu bisa nyadiakeun identitas na fungsionalitas aksés pikeun aplikasi custom anjeun atanapi aplikasi SaaS. Palajaran 1, Azure Active Diréktori, nawarkeun layanan Maséhi Azure. Palajaran 2, Azure Maséhi directories, rinci cara nyieun hiji diréktori di Azure Masehi. Palajaran 3, Azure Maséhi Multi-Factor auténtikasi, ngajelaskeun fitur auténtikasi multi faktor di Azure AD.Lessons

  • Azure Active Diréktori
  • Directories Maséhi Azure
  • Azure Maséhi Multi-Factor auténtikasi

Lab: integral tina Azure Active Diréktori jeung Kajadian Portal Administrasi

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Nerangkeun jasa Maséhi Azure.
  • Ngajelaskeun fitur anu sadia pikeun directories di Azure Masehi.
  • Nerangkeun jasa Microsoft Azure Multi-Factor auténtikasi.

Pelatihan upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Ngamekarkeun Microsoft Azure Leyuran sertifikasi

Sanggeus completing calon latihan ieu bakal bisa nyandak 70-532: Ngamekarkeun Microsoft Azure Leyuran sertifikasi ujian.


Harita