ngetikKursus online
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Deploying na Ngatur Windows 10 Maké perusahaan Services (M20697-2)

** Redeem Microsoft anjeun Voucher (SATV) pikeun 20697-2 Deploying na Ngatur Windows 10 Maké Layanan perusahaan Tangtu Pelatihan & sertifikasi **

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

20697-2 Deploying na Ngatur Windows 10 Maké perusahaan Services

Dina Tangtu ieu, anjeun bakal mangtaun pangaweruh jeung kaahlian diperlukeun pikeun nyebarkeun jeung ngatur desktops Windows 10, alat, jeung aplikasi dina lingkungan perusahaan. Anjeun bakal ngajajah menata pamasangan Windows 10 sanggeus deployment nyadiakeun identitas aman tur aksés data ngagunakeun téknologi patali Sarat jeung Kaayaan Grup, Jauh Aksés, sarta Pendaftaran Alat. Anjeun oge bakal diajar ngarojong rupa-rupa alat sarta manajemén data solusi ngagunakeun jasa kawas Microsoft Azure Active Diréktori, Microsoft Intune, sarta Microsoft Manajemén Hak Azure anu bagian tina perusahaan Mobility Suite.

Tangtu ieu incorporates bahan ti resmi Microsoft Learning Produk 20697-2B, sarta eta bisa mantuan anjeun nyiapkeun anjeun Ujian 70-697: Konfigurasi Windows Alat.

Tujuan 20697-2 Deploying na Ngatur Windows 10 Maké Layanan perusahaan

  • Nyebarkeun Windows 10 desktops perusahaan
  • Ngatur propil pamaké sarta pamaké virtualization kaayaan
  • Ngatur Windows 10 asup-asup jeung identitas
  • Ngatur setélan desktop sarta aplikasi ku ngagunakeun Sarat jeung Kaayaan Grup
  • Nerapkeun solusi aksés jauh
  • Ngatur alat Windows 10 ku maké leyuran mobilitas perusahaan
  • Paké Microsoft Intune pikeun ngatur klien desktop jeung mobile
  • Ngatur apdet jeung perlindungan titik kalayan ngagunakeun Microsoft Intune

Dimaksudkeun pamiarsa of 20697-2 Deploying na Ngatur Windows 10 Maké Layanan perusahaan

professional IT anu museurkeun specializing dina Windows 10 desktop sarta aplikasi deployments sarta menata nu dumasar-awan aplikasi tur jasa data lingkungan pikeun organisasi perusahaan sedeng-to-badag

Prerequisites pikeun 20697-2 Deploying na Ngatur Windows 10 Maké Layanan perusahaan

  • Sahenteuna dua taun pangalaman dina IT
  • kasadaran dasar tina parabot deployment Windows

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

1. Ngatur Desktops jeung Alat dina perusahaan Lingkungan

  • Ngatur Windows 10 di perusahaan nu
  • Ngatur a workforce Mobile
  • Ngarojong Alat di perusahaan nu
  • Dilegaan Manajemén and Services IT kana Awan

2. Deploying Windows 10 perusahaan Desktops

  • Ikhtisar Windows 10 perusahaan deployment
  • Nyieun husus perusahaan Desktop Deployments
  • Deploying Windows 10 ku Nganggo Toolkit Microsoft deployment
  • Ngajaga hiji Instalasi Windows 10
  • Ngatur Jilid aktivasina Lisensi pikeun Windows 10

3. Ngatur pamaké Propil sarta pamaké Propinsi Virtualization

  • Ngatur pamaké Propil sarta pamaké Propinsi
  • Ngalaksanakeun pamaké Propinsi Virtualization ku Maké Sarat jeung Kaayaan Grup
  • Konfigurasi pamaké Garapan Virtualization
  • Ngatur Migrasi Propinsi pamaké

4. Ngatur Windows 10 Asup-Dina na Identity

  • perusahaan Identity
  • Perencanaan pikeun Pamaduan Awan Identity

5. Ngatur Desktop jeung Aplikasi Setélan ku Maké Sarat jeung Kaayaan Grup

  • Ngatur objék Sarat jeung Kaayaan Grup
  • Konfigurasi perusahaan Desktops Maké Sarat jeung Kaayaan Grup
  • Tanya Sarat jeung Kaayaan Grup

6. Ngatur Data Aksés pikeun Alat Windows-Dumasar

  • Leyuran Data Aksés
  • Ngalaksanakeun Pendaftaran Alat
  • Ngalaksanakeun Gawé Polder
  • Ngatur Data Online Maké Leyuran Panyimpenan Awan-Dumasar

7. Ngatur Leyuran Aksés Jauh

  • Leyuran jauh Aksés
  • Konfigurasi Aksés VPN pikeun Jaringan Jauh
  • Using DirectAccess with Windows 10
  • Supporting RemoteApp

8. Configuring and Managing Client Hyper-V

  • Installing and Configuring Client Hyper-V
  • Configuring Virtual Switches
  • Creating and Managing Virtual Hard Disks and Virtual Machines

9. Managing Windows 10 Devices Using Enterprise Mobility Solutions

  • Enterprise Mobility Suite
  • Azure Active Directory Premium
  • Azure Rights Management
  • Microsoft Intune

10. Managing Desktop and Mobile Clients Using Microsoft Intune

  • Deploying the Intune Client Software
  • Microsoft Intune Policies
  • Mobile Device Management Using Intune

11. Managing Updates and Endpoint Protection Using Microsoft Intune

  • Managing Updates Using Microsoft Intune
  • Managing Endpoint Protection

12. Application and Resource Access Using Microsoft Intune

  • Application Management Using Intune
  • The Application Deployment Process
  • Controlling Access to Company Resources

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita