Microsoft Nganalisis Data kalawan PowerBI (M20778)

** Redeem anjeun Microsoft Voucher (SATV) pikeun20778 XCHARX Analyzing Data with PowerBI TrainingTangtu & sertifikasi **

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

M20778 XCHARX Analyzing Data with PowerBI Training Course

Dina Tangtu ieu, anjeun bakal diwanohkeun kana konsep konci dina bisnis kecerdasan (BI), analisis data, jeung data visualisasi. Anjeun bakal manggihan kamampuhan leyuran Karakter BI timer layanan sarta diajar nyieun hiji dasbor na queries Power Karakter BI Desktop.

tujuan

  • Nedunan Power Karakter BI transformasi data desktop
  • Ngajelaskeun modeling desktop Power Karakter BI
  • Jieun visualisasi desktop Power Karakter BI
  • Ngalaksanakeun jasa Power Karakter BI
  • Ngajelaskeun kumaha carana nyambung ka data Excel
  • Ngajelaskeun kumaha carana kolaborasi kalayan data Power Karakter BI
  • Sambungkeun langsung ka toko data
  • Nerangkeun Power Karakter BI pamekar API
  • Nerangkeun mobile aplikasi Power Karakter BI

dimaksudkeun pamiarsa

  • analis bisnis
  • pamekar kecerdasan bisnis
  • professional SQL

Prerequisites

  • pangaweruh dasar tina sistem Microsoft Windows operasi sarta fungsionalitas inti na
  • pangaweruh dasar tina gudang data schema topology (kaasup béntang sarta snowflake schemas)
  • Sababaraha paparan ka dasar konsep programming (Kayaning looping na branching)
  • Hiji kasadaran prioritas bisnis konci kayaning sharing, Profitability, sarta akuntansi finansial anu desirable
  • Familiarity kalayan aplikasi Microsoft Office (utamana Excel)

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

1. Bubuka keur Timer Service Karakter BI Leyuran

  • Bubuka keur kecerdasan bisnis
  • Bubuka keur analisis data
  • Bubuka keur visualisasi data
  • Ikhtisar timer jasa Karakter BI
  • Pertimbangan diri jasa Karakter BI
  • parabot Microsoft pikeun timer jasa Karakter BI

2. Ngawanohkeun Power Karakter BI

  • kakuatan Karakter BI
  • The Power Karakter BI jasa

3. Kakuatan Karakter BI Data

  • Ngagunakeun Excel salaku sumber data Power Karakter BI
  • The Power Karakter BI modél data
  • Ngagunakeun basis data salaku sumber data Power Karakter BI
  • The Power Karakter BI jasa

4. Shaping na Kombinasi Data

  • queries desktop kakuatan Karakter BI
  • Shaping data
  • ngagabungkeun data

5. Data modeling

  • hubungan
  • queries DAX
  • Itungan jeung ukuran

6. Interaktif Data Visualizations

  • Nyieun laporan Power Karakter BI
  • Ngatur leyuran Power Karakter BI

7. Konéktipitas langsung

  • data awan
  • Nyambungkeun ka jasa analisis

8. API pamekar

  • visuals custom

9. aplikasi mobile kakuatan Karakter BI

  • Ngagunakeun mobile aplikasi Power Karakter BI
  • Kakuatan Karakter BI study

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita