ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Microsoft Administering na Ngajaga Windows 7 (M50292)

Administering na Ngajaga Windows 7 Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Administering na Ngajaga Windows 7 Pelatihan Kursus

Dina Tangtu latihan Windows 7 ieu, anjeun bakal mangtaun pangaweruh jeung kaahlian nu peryogi hasil administer, miara, sarta troubleshoot komputer Windows 7, sarta anjeun bakal ngabahas fitur of SP1. Ngaliwatan Labs praktis, Anjeun bakal meunang pangalaman invaluable kalayan instalasi tur upgrades, aksés jauh, kaamanan Windows 7, sarta lingkungan desktop anyar. Anjeun bakal diajar kumaha Windows 7 ngamungkinkeun pikeun perbaikan vast kana kaamanan, kinerja sistem sakabéh, sarta kasaluyuan-a aplikasi kombinasi mantap unparalleled di pasar.

Dina lima dinten Tangtu latihan Windows 7 ieu, anjeun bakal difokuskeun konfigurasi suksés sahiji parabot Pro IT na aplikasi nu ngilikan kalawan Windows 7. Anjeun bakal diajar pikeun ngaidentipikasi masalah teknis anu bisa lumangsung dina komputer klien organisasi anjeun, sarta anjeun bakal manggihan pakakas Windows 7 dipaké pikeun nangkep jeung mertahankeun komputer maranéhanana. Nepi ka tungtun taun Tangtu ieu, anjeun bakal geus dipasang na ngonpigurasi a desktop Windows 7 anu aman sarta dina jaringan, sedengkeun fokus dina lima wewengkon ngungkulan utama: sistem operasi, hardware, jaringan, kaamanan, sareng aplikasi.

Tangtu ieu incorporates bahan ti resmi Microsoft Learning Produk 50292: Administering na Ngajaga Windows 7 tur bisa mantuan anjeun nyiapkeun anjeun Ujian 70-680: TS: Windows 7, Konfigurasi.

Objectives of Administering and Maintaining Windows 7 Certification

  • Kumaha carana nganggo rupa-rupa instalasi tur ningkatkeun jalur sadia
  • Ngonpigurasikeun tur ngokolakeun desktop Windows 7
  • fitur anyar tina Windows 7 SP1
  • Nambahkeun hiji desktop Windows 7 ka jaringan IPv4 / IPv6 aktip
  • Ngonpigurasikeun Windows 7 pikeun hiji lingkungan Diréktori Active sarta setélan Sarat jeung Kaayaan Grup anyar
  • Ngonpigurasikeun nu Windows 7 IT parabot Pro sarta aplikasi
  • Windows 7 kamampuhan jauh jeung Utiliti
  • Kumaha carana make Windows firewall kalawan fitur canggih tur propil jaringan
  • Ngonpigurasikeun Windows 7 aksés jauh jeung kamampuhan jauh
  • Kumaha carana nganggo Windows 7 Mobility Center pikeun ngatur mesin Windows 7 mobile
  • Ngamankeun desktop Windows 7
  • Ngonpigurasikeun tur nganggo control akun pamaké di sagala rupa propil jaringan
  • Ngonpigurasikeun Windows 7 aplikasi pihak-katilu jeung Standar pamaké Analyzer jeung toolkit Aplikasi kasaluyuan
  • Ngawas sarta troubleshoot komputer Windows 7 keur masalah sareng sistem operasi, hardware, kaamanan jaringan, sarta aplikasi

Intended Audience for Administering and Maintaining Windows 7 Course

Ngalaman professional perusahaan-tingkat IT anu difokuskeun sauntuyan lega Sistim desktop operasi, aplikasi desktop, alat mobile, jaringan, sarta isu rojongan hardware, nu gaduh pangalaman sareng sistem Windows Server operasi, sarta anu panganyarna merlukeun aranjeunna tetep pangaweruh tur terampil dina versi anyar jeung apdet téhnologi salaku ditetepkeun ku lingkungan bisnis.

Course Outline Duration: 5 Days

1. Bubuka keur Windows 7

  • Évolusi dina System Windows Desktop Operasi
  • Windows 7 Produk na Fitur
  • Windows 7 Hardware jeung Software kasaluyuan
  • Fitur Anyar ti Windows 7 SP1

2. Masang Windows 7

  • Windows 7 pamasangan Anyar
  • Ngaronjatkeun kana Windows 7
  • Windows Server 2008 R2 deployment Panyiaran pikeun Windows 7
  • The Windows 7 boot Prosés

3. Konfigurasi sarta Setélan Ngatur Windows 7

  • sistim Pasipatan
  • Ngagunakeun Panel Windows 7 Control
  • Ngatur Akun na Propil pamaké
  • Konfigurasi néangan sarta Indexing

4. Nyieun husus dina Windows 7 pamaké Interface

  • The New Windows Témbongkeun Supir Modél
  • Mimitian Menu na Setélan taskbar
  • desktop Personalization
  • The Windows 7 Aero Garapan

5. Windows 7 di Workgroup nu

  • Workgroups vs domain Active Diréktori
  • Ngagabung a Workgroup Windows 7
  • HomeGroups Windows 7
  • Windows 7 perpustakaan
  • Sumberdaya babagi

6. Integral tina Windows 7 kalawan aktip Diréktori

  • Ihtisar DNS
  • Windows Server 2008 R2 Active Diréktori
  • Ngagabung Diréktori hiji Domain Active
  • Ngagunakeun Active Diréktori Pakakas jarak jauh
  • Ngalaksanakeun Sarat jeung Kaayaan Grup

7. Windows 7 jejaring

  • TCP / IP Chairil Anwar
  • The Next Generation TCP / IP tumpukan
  • DHCP
  • The Network jeung Sharing Center
  • BranchCache

8. Windows 7 Sorangan Jauh jeung puseurna

  • Windows 7 Virtual wasta jejaring
  • Windows 7 DirectAccess
  • jauh Desktop
  • Manajemén kakuatan Options
  • Offline Payil jeung polder

9. Gawe sareng Systems File

  • Manajemén disk jeung ngabagi
  • Ningkatna VHD Payil
  • NTFS Vérsi 6.x Pitur
  • Berkas System Kaamanan
  • Ngagunakeun EFS ka aman Payil

10. Securing Windows 7

  • Pamaké Setélan Akun Control
  • Konfigurasi nu firewall Windows 7
  • Microsoft Kaamanan kabutuhan poko
  • update Windows
  • Ngagunakeun Bitlocker pikeun ngamankeun piringan
  • Ngalaksanakeun Aksés Protection Network

11. Windows 7 Nyadangkeun tur Pamulihan

  • Protection System 7 Windows
  • Malikkeun versi saméméhna tina Payil
  • Nyadangkeun tur malikkeun
  • Windows 7 System Gambar Nyadangkeun
  • Ngawangun Disc System ngalereskeun
  • Ngawangun Adat WinRE piringan

12. Ngungkulan jeung pangimeutan Windows 7

  • Performance analisa System
  • ngawaskeun Pakakas
  • ngungkulan Pakakas
  • Optimizing Performance Windows 7

13. Jalan jeung ngungkulan Aplikasi dina Windows 7

  • Pakakas aplikasi kasaluyuan keur Windows 7
  • Windows 7 File na pendaptaran Virtualization
  • Microsoft Virtual PC na Mode XP

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita