ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Administering infrasturktur hiji SQL databés

Administering SQL databés infrasturktur Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Administering SQL databés Pelatihan infrasturktur Kursus

Tangtu instruktur-dipingpin lima dinten ieu nyadiakeun siswa anu administer jeung mertahankeun basis data SQL Server jeung kanyaho sarta keterampilan pikeun administer a infrastruktur database server SQL. Sajaba ti, eta bakal dipake pikeun individu anu ngembangkeun aplikasi nu nganteurkeun eusi tina SQL Server basis data.

Tujuan Administering SQL Pelatihan databés infrasturktur

  • Ngabuktoskeun kaaslianana sarta authorize pamaké
  • Napelkeun kalungguhan server na database
  • Authorize pamaké pikeun ngakses sarana
  • Ngajaga data kalayan enkripsi na auditing
  • Ngajelaskeun model recovery tur strategi cadangan
  • basis data cadangan SQL Server
  • Balikkeun SQL Server basis data
  • Ngajadikeun otomatis manajemén database
  • Ngonpigurasikeun kaamanan pikeun agén SQL Server
  • Ngatur ngabejaan jeung bewara
  • Ngatur SQL Server nganggo PowerShell
  • Ngabasmi aksés ka SQL Server
  • Ngawas a infrastruktur SQL Server
  • Troubleshoot a infrastruktur SQL Server
  • Impor sarta ékspor data

Dimaksudkeun pamiarsa of Administering SQL Tangtu databés infrasturktur

Hadirin primér pikeun Tangtu ieu téh individu anu administer jeung mertahankeun Server basis data SQL. Ieu individu nedunan administrasi database jeung perawatan salaku aréa utamana tanggung jawab, atanapi dianggo dina lingkungan dimana basis data maén peran konci dina pakasaban utamana. The audiences sekundér pikeun tangtu ieu téh individu anu ngembangkeun aplikasi nu nganteurkeun eusi tina SQL Server basis data.

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

Modul 1: SQL Server Kaamanan

Perlindungan data dina anjeun Server basis data Microsoft SQL penting sarta merlukeun kanyaho digawé di isu sarta fitur kaamanan SQL Server. modul ieu ngajelaskeun model SQL Server kaamanan, logins, pamaké, sawaréh ngandung basis data, sarta otorisasina cross-server. palajaran

  • Authenticating Pakait jeung SQL Server
  • Authorizing Logins mun Sambungkeun ka basis data
  • Otorisasina Meuntas server
  • Basis data sawaréh ngandung

Lab: Authenticating Pamaké

  • jieun Logins
  • Jieun Pamaké databés
  • Bener Aplikasi Login Isu
  • Ngonpigurasikeun Kaamanan pikeun basis data disimpen

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • SQL Server konsep dasar.
  • SQL auténtikasi sambungan Server.
  • Pamaké login otorisasina ka basis data.
  • Sawaréh ngandung basis data.
  • Otorisasina sakuliah server.

Modul 2: Assigning Server jeung databés Kalungguhan

Ngagunakeun kalungguhan simplifies ngokolakeun idin pamaké. Kalawan kalungguhan, anjeun tiasa ngontrol aksés pamaké dioténtikasi 'pikeun sumber sistem dumasar kana pakasaban unggal pamaké fungsi-tinimbang assigning idin pamaké-demi-pamaké, anjeun tiasa ngabulkeun idin pikeun peran hiji, teras jieun anggota pamaké tina kalungguhan. Microsoft SQL Server ngawengku rojongan pikeun kalungguhan kaamanan didéfinisikeun salaku euwuehna tingkat server na di tingkat database. palajaran

  • Gawe sareng kalungguhan server
  • Gawe sareng Kalungguhan databés Maneuh
  • Assigning databés Kalungguhan pamaké-diartikeun

Lab: Assigning server na database kalungguhan

  • Assigning Server Kalungguhan
  • Assigning Kalungguhan databés Maneuh
  • Assigning databés Kalungguhan pamaké-diartikeun
  • Verifying Kaamanan

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun tur nganggo kalungguhan server pikeun ngatur kaamanan server-tingkat.
  • Ngajelaskeun tur nganggo kalungguhan database maneuh.
  • Paké kalungguhan database custom sarta kalungguhan aplikasi pikeun ngatur kaamanan database-tingkat.

Modul 3: Authorizing Pamaké pikeun ngakses sarana

Dina modul saméméhna, anjeun geus katempo kumaha Microsoft kaamanan SQL Server ieu dikelompokeun na kumaha sét idin bisa ditugaskeun di server na database tingkat ku ngagunakeun kalungguhan dibereskeun server, kalungguhan server-diartikeun pamaké, kalungguhan database dibereskeun, sarta kalungguhan aplikasi. Lengkah final dina authorizing pamaké pikeun ngakses sarana SQL Server teh otorisasina pamaké sarta kalungguhan ngakses server na database objék. Dina modul ieu, anjeun bakal nempo kumaha idin obyék kasebut junun. Salian idin aksés kana objék database, SQL Server nyadiakeun kamampuhan pikeun nangtukeun mana pamaké anu diwenangkeun sangkan ngaéksekusi kode, kayaning prosedur disimpen na fungsi. Dina loba kasus, idin ieu sarta idin dina objék database anu pangalusna ngonpigurasi di tingkat schema tinimbang di tingkat objek individu. hibah idin basis Schema tiasa simplify arsitéktur kaamanan Anjeun. Anjeun bakal ngajajah granting tina idin di tingkat schema dina palajaran ahir module.Lessons ieu

  • Authorizing pamaké Aksés ka objék
  • Authorizing Pamaké sangkan ngaéksekusi Code
  • Konfigurasi Pangidinan di Level Schema

Lab: Authorizing pamaké pikeun ngakses sarana

  • Granting, denying, sarta Revoking Pangidinan on objék
  • Granting hajar Pangidinan on Code
  • Granting Pangidinan di Level Schema

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Authorize aksés pamaké pikeun objék.
  • Authorize pamaké sangkan ngaéksekusi kode.
  • Ngonpigurasikeun idin di tingkat schema.

Modul 4: Ngajagi Data kalawan Énkripsi na Auditing

Nalika Konfigurasi kaamanan pikeun sistim Server Microsoft SQL, anjeun kedah mastikeun nu minuhan salah sahiji syarat minuhan organisasi anjeun pikeun panangtayungan data. Organisasi mindeng kudu taat ka kawijakan minuhan industri-spésifik, nu amanat auditing sadaya aksés data. Ka alamat sarat ieu, SQL Server nyadiakeun sauntuyan pilihan pikeun ngalaksanakeun auditing. sarat sejen patuh umum teh enkripsi data ngajaga ngalawan aksés diidinan dina acara anu ngaksés kana file database ieu compromised. SQL Server ngarojong sarat ieu ku cara méré enkripsi data transparan (TDE). Pikeun ngurangan resiko leakage informasi ku pamaké kalawan aksés administrasi keur database nu, kolom ngandung sénsitip data-kayaning angka kartu kiridit atawa identitas nasional nomer-bisa énkripsi ngagunakeun fitur Salawasna énkripsi. modul ieu ngajelaskeun pilihan sadia pikeun auditing di SQL Server, kumaha carana make jeung ngokolakeun fitur Inok SQL Server, sarta kumaha carana nerapkeun encryption.Lessons

  • Pilihan pikeun aksés auditing data di SQL Server
  • Ngalaksanakeun SQL Server Inok
  • Ngatur Server Inok SQL
  • Ngajagi Data kalawan Énkripsi

Lab: Ngagunakeun Auditing na Énkripsi

  • Gawe sareng SQL Server Inok
  • Encrypt a Tihang sakumaha Salawasna énkripsi
  • Encrypt a databés maké TDE

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Nerangkeun pilihan pikeun aksés auditing data.
  • Nerapkeun SQL Server Inok.
  • Ngatur SQL Server Inok.
  • Ngajelaskeun tur nerapkeun metode encrypting data di SQL Server.
  • nerapkeun enkripsi

Modul 5: Models Pamulihan sarta Strategi Nyadangkeun

Salah sahiji aspék pangpentingna peran hiji administrator database urang geus mastikeun yén data organisasi ieu reliably dicadangkeun ambéh, upami gagal lumangsung, Anjeun bisa cageur data. Sanajan industri komputasi geus dipikawanoh ngeunaan butuh strategi cadangan dipercaya pikeun dekade-na dibahas ieu dina carita panjang-naas hébat ngeunaan leungitna data kénéh lumrah. Hiji masalah salajengna éta, sanajan dina strategi dina karya tempat sakumaha maranéhanana dirancang, anu hasil masih rutin gagal papanggih syarat operasional hiji organisasi urang. Dina modul ieu, anjeun bakal nganggap cara nyieun strategi anu Blok kalawan kaperluan organisasi, dumasar kana model cadangan sadia, sarta peran ti log urus dina ngajaga consistency.Lessons database

  • Ngarti Strategi Nyadangkeun
  • SQL Server urus Log
  • Perencanaan Strategi Nyadangkeun

Lab: Pamahaman SQL Server model recovery

  • Rencanana hiji Strategi Nyadangkeun
  • Ngonpigurasikeun Models databés Pamulihan

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun rupa strategi cadangan.
  • Ngajelaskeun kumaha urus database log fungsi.
  • strategi cadangan Server rencana SQL.

Modul 6: Nyieun Up SQL Server basis data

Dina modul saméméhna, anjeun diajar kumaha rencana strategi cadangan pikeun sistem SQL Server. Ayeuna tiasa diajar kumaha carana nedunan SQL Server cadangan, kaasup cadangan lengkep sareng diferensial database, cadangan log urus, jeung cadangan parsial. Dina modul ieu, anjeun bakal diajar kumaha cara nerapkeun rupa strategies.Lessons cadangan

  • Nyieun Up basis data sarta urus Log
  • Ngatur cadangan databés
  • Canggih databés Options

Lab: Nyieun Up basis data

  • Nyieun Up basis data
  • Pintonan databés, diferensial, sarta urus Log cadangan
  • Pintonan anu Nyadangkeun parsial

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Nedunan cadangan Server basis data SQL na log urus.
  • Ngatur cadangan database.
  • Ngajelaskeun pilihan cadangan maju.

Modul 7: Malikkeun SQL Server 2016 basis data

Dina modul saméméhna, anjeun diajar kumaha carana nyieun cadangan basis data Microsoft SQL Server 2016. Hiji strategi cadangan bisa ngalibetkeun loba tipena béda cadangan, ku kituna penting pisan nu efektif tiasa balikkeun aranjeunna. Anjeun bakal mindeng jadi malikkeun database di hiji situasi urgent. Anjeun kudu kitu, mastikeun yén anjeun boga rencana jelas ngeunaan kumaha carana lumangsungna sarta junun cageur database ka nagara diperlukeun. A rencana alus jeung pamahaman ti prosés balikkeun bisa nulungan nyegah nyieun kaayaan goréng. Sababaraha restores database nu patali jeung gagalna sistem. Dina kasus ieu, anjeun bakal rék balik sistem sacaket mungkin ka kaayaan ieu di sateuacan gagalna ka. Sababaraha gagal, sanajan, anu patali jeung kasalahan manusa jeung anjeun bisa hayang cageur sistem ka titik saméméh kasalahan éta. Titik-di-waktos fitur recovery ti SQL Server 2016 tiasa mantuan Anjeun pikeun ngahontal ieu. Sabab ilaharna loba nu leuwih gede, basis data pamaké anu leuwih gampang jadi kapangaruhan ku gagal sistem ti basis data sistem. Sanajan kitu, basis data Sistim bisa kapangaruhan ku gagal, sarta perawatan husus kudu dilaksanakeun nalika recovering aranjeunna. Dina sababaraha hal, anjeun kedah ngartos kumaha cageur unggal sistem database sabab teu bisa nganggo proses anu sarua pikeun sakabéh basis data sistem. Dina modul ieu, anjeun bakal nempo kumaha balikkeun pamaké sarta basis data sistem na kumaha nerapkeun recovery titik-di-waktu. palajaran

  • Ngarti kana Mulangkeun Prosés
  • malikkeun basis data
  • Canggih Mulangkeun skenario
  • Titik-di-Time Pamulihan

Lab: Malikkeun SQL Server basis data

  • Malikkeun hiji databés Nyadangkeun
  • Restring databés, diferensial, sarta urus Log cadangan
  • Pintonan anu Piecemeal Mulangkeun

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun prosés balikkeun.
  • Balikkeun basis data.
  • Nedunan canggih balikkeun operasi.
  • Ngalakukeun recovery titik-di-waktu.

Modul 8: Manajemén Automating SQL Server

Alat nu disadiakeun ku Microsoft SQL Server nyieun administrasi gampang nalika dibandingkeun sababaraha mesin database séjén. Sanajan kitu, malah lamun tugas nu gampang pikeun ngalakukeun, geus ilahar kudu ngulang tugas a sababaraha kali. pangurus database efisien diajar ngajadikeun otomatis tugas repetitive. Ieu tiasa ngabantu pikeun nyingkahan kaayan kuncén poho sangkan ngaéksekusi tugas wanoh diperlukeun. Sugan leuwih importantly, nu automation pancén mantuan pikeun mastikeun nu sipatna dipigawé konsistén, tiap waktos aranjeunna dieksekusi. modul ieu ngajelaskeun kumaha carana make SQL Server Agen mun ngajadikeun otomatis jobs, kumaha carana ngonpigurasikeun konteks kaamanan pikeun gawean, sarta kumaha carana nerapkeun jobs multiserver. palajaran

  • Automating manajemén SQL Server
  • Gawe sareng SQL Server Agen
  • Ngatur SQL Server Agen Jobs
  • Manajemén multi server

Lab: Manajemén Automating SQL Server

  • Jieun Proyék SQL Server Agen
  • Nguji Proyék a
  • Ngajadwalkeun Proyék a
  • Ngonpigurasikeun Master na Target server

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun métode pikeun automating Manajemén SQL Server.
  • Ngonpigurasikeun jobs, jenis pakasaban hambalan, sarta jadwal.
  • Ngatur jobs SQL Server Agen.
  • Ngonpigurasikeun master sarta udagan server.

Modul 9: Konfigurasi Kaamanan pikeun SQL Server Agen

modul lianna di tangtu ieu geus nunjukkeun kudu ngaleutikan idin nu dibérékeun ka pamaké, handap prinsip "sahenteuna hak husus". Ieu ngandung harti yén pamaké gaduh mung idin yén maranéhna kudu ngalakukan tugas maranéhanana. Logika sami manglaku ka granting tina idin ka SQL Server Agen. Sanajan éta gampang sangkan ngaéksekusi sadayana damelan di konteks ti akun layanan SQL Server Agen, sarta pikeun ngonpigurasikeun akun nu jadi hiji akun administratif, lingkungan aman goréng bakal hasil tina ngalakukeun ieu. Kadé ngartos kumaha carana nyieun lingkungan kaamanan hak husus minimal keur gawean anu ngajalankeun di SQL Server Agent.Lessons

  • Ngarti SQL Server Agen Kaamanan
  • Konfigurasi Kapercayaan
  • Konfigurasi proxy Akun

Lab: Konfigurasi Kaamanan pikeun SQL Server Agen

  • Analisa Masalah dina SQL Server Agen
  • Konfigurasi Credential a
  • Konfigurasi hiji Akun proxy
  • Konfigurasi sarta nguji Konteks Kaamanan tina Proyék a

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun kaamanan SQL Server Agen.
  • Ngonpigurasikeun Kapercayaan.
  • Ngonpigurasikeun rekening proxy.

Modul 10: pangimeutan SQL Server ku Tanda jeung Bewara

Hiji aspék konci menata Microsoft SQL Server di luhur proaktif nya mun pastikeun anjeun sadar masalah jeung acara nu lumangsung dina server, sabab kajadian. SQL Server log kabeungharan informasi ngeunaan isu. Anjeun tiasa ngonpigurasi ka mamatahan Anjeun otomatis lamun isu ieu lumangsung, ku ngagunakeun ngabejaan jeung bewara. Cara nu paling umum anu SQL Server pangurus database nampi rinci ngeunaan acara dipikaresep téh ku talatah surelek. modul ieu nyertakeun konfigurasi tina databés Surat, ngabejaan, sarta bewara pikeun conto SQL Server, sarta konfigurasi tina ngabejaan pikeun Microsoft Azure SQL databés. palajaran

  • Mantau SQL Server Kasalahan
  • Konfigurasi databés Surat
  • Operator, Tanda, sarta Bewara
  • Ngabejaan di Azure SQL databés

Lab: pangimeutan SQL Server ku Tanda jeung Bewara

  • Konfigurasi databés Surat
  • Konfigurasi operator
  • Konfigurasi Tanda jeung Bewara
  • Nguji Tanda jeung Bewara

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngawas Server kasalahan SQL.
  • Ngonpigurasikeun database mail.
  • Ngonpigurasikeun operator, ngabejaan, sarta bewara.
  • Gawekeun ngabejaan di Azure SQL databés.

Modul 11: Perkenalan mun Ngatur SQL Server ku ngagunakeun PowerShell

modul ieu Sigana di kumaha make Windows PowerShell kalawan Microsoft SQL Server. Usaha terus ngabogaan ningkatkeun efisiensi jeung reliabilitas ngajaga infrastruktur IT maranéhna; kalawan PowerShell, anjeun tiasa ningkatkeun efisiensi ieu jeung reliabilitas ku nyieun Aksara pikeun ngalaksanakeun tugas. PowerShell Aksara bisa diuji sarta dilarapkeun sababaraha kali nepi ka sababaraha server, nyimpen organisasi Anjeun duanana waktos na money.Lessons

  • Ngalalanyahan kalawan Windows PowerShell
  • Ngonpigurasikeun SQL Server nganggo PowerShell
  • Administer na Ngajaga SQL Server ku PowerShell
  • Ngatur Azure SQL basis data ngagunakeun PowerShell

Lab: Ngagunakeun PowerShell mun Atur SQL Server

  • Ngalalanyahan kalawan PowerShell
  • Ngagunakeun PowerShell mun Robah setelan SQL Server

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun mangpaat PowerShell jeung konsep dasar na.
  • Ngonpigurasikeun SQL Server ku ngagunakeun PowerShell.
  • Administer jeung mertahankeun SQL Server ku ngagunakeun PowerShell.
  • Ngatur hiji Azure SQL databés ku ngagunakeun PowerShell.

Modul 12: Tracing Aksés ka SQL Server ku acara ngalegaan

Mantau metrics kinerja nyadiakeun cara hébat ka assess kinerja sakabéh leyuran database. Sanajan kitu, aya kaayaan anu mun anjeun kudu nedunan analisis leuwih detil rupa kagiatan kajadian dina hiji Microsoft SQL Server conto-mun troubleshoot masalah jeung nangtukeun cara ngaoptimalkeun kinerja workload. SQL Server ngalegaan Kajadian mangrupakeun fleksibel, lightweight sistem acara-nanganan diwangun kana Microsoft SQL Server databés Engine. modul ieu museurkeun kana konsep arsitektur, ngungkulan strategi jeung skenario pamakéan tina Kajadian ngalegaan. palajaran

  • Nambahan Kajadian Core Konsép
  • Gawe sareng Kajadian ngalegaan

Lab: ngalegaan Kajadian

  • Ngagunakeun System_Health ngalegaan Kajadian Sidang
  • Nyukcruk Page Splits Maké Kajadian ngalegaan

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun konsep ngalegaan Kajadian core.
  • Jieun na pamundut ngalegaan Kajadian sesi.

Modul 13: pangimeutan SQL Server

The Microsoft SQL Server databés Engine tiasa ngajalankeun pikeun période panjang tanpa butuh perhatian administrasi. Sanajan kitu, lamun rutin ngawas aktivitas anu lumangsung dina server database, anjeun tiasa nungkulan isu poténsi saméméh maranéhna hudang. SQL Server nyadiakeun Jumlah parabot nu bisa Anjeun pake pikeun ngawas aktivitas sarta catetan ayeuna rinci ngeunaan aktivitas saméméhna. Anjeun kudu jadi akrab jeung naon unggal parabot teu jeung kumaha make eta. Ieu gampang jadi overwhelmed ku volume output nu parabot mantau bisa nyadiakeun, jadi Anjeun ogé kudu diajar téknik pikeun nganalisis output.Lessons maranéhna

  • aktivitas ngawaskeun
  • Nyokot na Ngatur Performance Data
  • Analisa dikumpulkeun Performance Data
  • SQL Server Utiliti

Lab: pangimeutan SQL Server

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngawas aktivitas ayeuna.
  • Candak jeung ngatur data kinerja.
  • Nganalisis data kinerja dikumpulkeun.
  • Ngonpigurasikeun SQL Server Utiliti.

Modul 14: ngungkulan SQL Server

pangurus database gawé bareng Microsoft SQL Server kedah ngadopsi peran penting troubleshooter lamun isu timbul-utamana lamun pamaké aplikasi-kritis bisnis nu ngandelkeun SQL Server basis data nu keur dicegah tina berpungsi. Kadé boga metodologi solid keur resolving isu sacara umum, sarta janten wawuh jeung isu paling umum nu bisa timbul nalika gawé bareng sistem SQL Server. palajaran

  • A gangguan shooting MÉTODOLOGI pikeun SQL Server
  • Resolving Service Isu Biomédis
  • Resolving Konéktipitas na Log-di isu

Lab: ngungkulan umum Isu

  • Troubleshoot sarta ngabéréskeun hiji SQL Login Ngaluarkeun
  • Troubleshoot sarta ngabéréskeun hiji Service Ngaluarkeun
  • Troubleshoot sarta ngabéréskeun hiji Ngaluarkeun Windows Login
  • Troubleshoot sarta ngabéréskeun hiji Ngaluarkeun palaksanaan proyék
  • Troubleshoot sarta ngabéréskeun hiji Performance Ngaluarkeun

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun hiji metodologi ngungkulan pikeun SQL Server.
  • Ngabéréskeun isu nu patali jeung jasa.
  • Ngabéréskeun isu login na konektipitas.

Modul 15: Importing na Data Exporting

Bari deal gede data residing dina sistem Microsoft SQL Server geus diasupkeun langsung ku pamaké anu keur ngajalankeun program aplikasi, aya mindeng kudu mindahkeun data di lokasi nu sejen, nepi ka ti SQL Server. SQL Server nyadiakeun susunan parabot anjeun tiasa nganggo cara nransper data asup jeung kaluar. Sababaraha parabot ieu, saperti bcp (PCplus Salin Program) utiliti na SQL Server Pamaduan Services, anu éksternal kana mesin database. parabot lianna, kayaning pernyataan bulk ngalebetkeun jeung fungsi OPENROWSET, anu dilaksanakeun dina mesin database. Kalawan SQL Server, Anjeun ogé tiasa nyieun aplikasi data-nagara golongan nu paket sagala tabel, pamadegan, sarta conto objék pakait sareng pamaké database kana Unit tunggal deployment. Dina modul ieu, anjeun bakal ngajajah parabot ieu jeung téhnik ku kituna anjeun bisa ngimpor jeung data ékspor ka sareng ti SQL Server. palajaran

  • Mindahkeun Data mun ti SQL Server
  • Importing na Exporting Data Table
  • Ngagunakeun bcp terus selapkeun bulk mun Data Impor
  • Deploying sarta Ngaronjatkeun Aplikasi Data-nagara golongan

Lab: Importing na Data Exporting

  • Impor jeung Excel Data Nganggo Impor Wizard
  • Diimpor a Delimited File téks Maké bcp
  • Diimpor hiji téks File Delimited maké bulk ngalebetkeun
  • Jieun tur nguji hiji Paket SSIS nimba Data
  • Nyebarkeun hiji Aplikasi Data-nagara golongan

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun parabot jeung téhnik pikeun mindahkeun data.
  • Impor na tabel ékspor data.
  • Paké bcp na bulk ngalebetkeun impor data.
  • Paké aplikasi data-nagara golongan impor sarta aplikasi database ékspor.

Pelatihan upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • Administering a databés latihan SQL infrasturktur di gurgaon
  • Administering waragad sertifikasi infrasturktur SQL databés di Gurgaon
  • Institute pikeun Administering infrasturktur hiji SQL databés di gurgaon
  • Administering infrasturktur hiji SQL databés di Gurgaon
  • Administering a databés sertifikasi SQL infrasturktur di gurgaon
  • Administering a databés Tangtu SQL infrasturktur di Gurgaon
  • Pangalusna Administering a SQL databés infrasturktur Pelatihan Online
  • Administering a databés latihan infrasturktur SQL