ngetikKursus online
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

20342B - Advanced Leyuran tina Microsoft Exchange Server 2013

20342B - Advanced Leyuran tina Microsoft Exchange Server 2013 Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Canggih Leyuran tina Pelatihan Microsoft Exchange Server 2013

modul ieu bakal ngajarkeun siswa cara ngonpigurasikeun na administer lingkungan olahtalatah MS Exchange Server 2013. modul ieu ogé bakal ngajarkeun maneh kumaha ngonpigurasikeun Exchange Server 2013, sarta eta bakal nawiskeun lila pangalusna, tungtunan, jeung pertimbangan anu bakal nulungan muridna ngaoptimalkeun Exchange Server deployment.

Tujuan Advanced Leyuran tina Microsoft Exchange Server 2013 Kursus

Prerequisites pikeun Advanced Leyuran tina Microsoft Exchange Server 2013 sertifikasi

  • Diliwatan 70-341: Leyuran inti Microsoft Exchange Server 2013, Atawa sarimbag
  • Minimum dua taun pangalaman gawé bareng Exchange Server
  • Minimum genep bulan pangalaman gawé bareng Exchange Server 2010 atanapi Exchange Server 2013
  • Minimum dua taun pangalaman administering Windows Server, kaasup Windows Server 2008 R2 atawa Windows Server 2012
  • Minimum dua taun pangalaman gawé bareng Active Diréktori
  • Minimum dua taun pangalaman gawé bareng resolusi ngaran, kaasup DNS
  • Pangalaman gawé bareng sertipikat, kaasup konci infrastruktur (PKI) sertipikat umum
  • Pangalaman gawé bareng Windows PowerShell

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

Modul 1: ngarancang jeung ngalaksanakeun Loka resilience

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun situs resilience pikeun Exchange Server 2013.palajaran

  • Resilience situs na High kasadiaan di Exchange Server 2013
  • Perencanaan hiji Loka tahan banting Palaksanaan
  • Ngalaksanakeun Loka resilience

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun Loka Resiliency

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun situs resilience pikeun Exchange Server 2013.

Modul 2: Planning Virtualization pikeun Microsoft Exchange Server 2013

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana strategi virtualization pikeun kalungguhan Exchange Server 2013.palajaran

  • Perencanaan hiji deployment hyper-V mun Exchange Server 2013
  • Virtualizing Exchange Server 2013 Server Kalungguhan

Lab: Ngarencanakeun nu Virtualization of Exchange Server Kalungguhan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa rencana strategi virtualization pikeun kalungguhan Exchange Server 2013.

Modul 3: Ikhtisar Exchange Server 2013 hasil ngahijikeun Tatar Olahtalatah

modul Ieu ngécéskeun Konsep dasar usaha Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar di Exchange Server 2013.palajaran

  • Ikhtisar Telephony Panyiaran
  • Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar di Exchange Server 2013
  • Komponén Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar

Lab: hasil ngahijikeun Tatar Ihtisar Olahtalatah

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngajelaskeun konsép dasar Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar di Exchange Server 2013.

Modul 4: ngarancang jeung ngalaksanakeun Exchange Server 2013 hasil ngahijikeun Tatar Olahtalatah

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun Exchange Server 2013 Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar.palajaran

  • Ngarancang hiji Olahtalatah deployment hasil ngahijikeun Tatar
  • Deploying na Konfigurasi komponén Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Exchange Server 2013 um Pamaduan kalawan Lync Server 2013

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun Exchange Server 2013 hasil ngahijikeun Tatar Olahtalatah

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun Exchange Server 2013 Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar.

Modul 5: ngarancang jeung ngalaksanakeun Pesen Kaamanan Transportasi

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun pesen kaamanan angkutan.palajaran

  • Ikhtisar Sarat jeung Kaayaan Olahtalatah na Syarat minuhan
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Angkutan minuhan
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Active Diréktori Hak Layanan Manajemén (AD rms) Pamaduan kalawan Exchange Server 2013

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun Pesen Kaamanan Transportasi

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun pesen kaamanan angkutan.

Modul 6: ngarancang jeung ngalaksanakeun Pesen ingetan

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun ingetan pesen di Exchange Server 2013.palajaran

  • Ikhtisar Olahtalatah Records Manajemén sarta Archiving
  • Ngarancang Dina-Tempat Archiving
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Pesen ingetan

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun Pesen ingetan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun ingetan pesen di Exchange Server 2013.

Modul 7: ngarancang jeung ngalaksanakeun Olahtalatah minuhan

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun minuhan olahtalatah.palajaran

  • Ngarancang jeung Loss ngalaksanakeun Data Pencegahan
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Dina-Tempat Tahan
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Dina-Tempat eDiscovery

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun Olahtalatah minuhan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun minuhan olahtalatah.

Modul 8: ngarancang jeung ngalaksanakeun Kaamanan Administratif na Auditing

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun kaamanan administratif di hiji lingkungan Exchange Server 2013.palajaran

  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Peran-Dumasar Aksés Control (RBAC)
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Split Pangidinan
  • Perencanaan sarta ngalaksanakeun logging Inok

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun Kaamanan Administratif na Auditing

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun kaamanan administratif di hiji lingkungan Exchange Server 2013.

Modul 9: Urusan Exchange Server 2013 kalawan Exchange Manajemén Shell

modul Ieu ngécéskeun kumaha carana make Windows PowerShell 3.0 pikeun ngatur Exchange Server 2013.palajaran

  • Ikhtisar Windows PowerShell 3.0
  • Ngatur Exchange Server panarima ku Nganggo Exchange Manajemén Shell
  • Ngagunakeun Windows PowerShell mun Atur Exchange Server

Lab: Urusan Microsoft Exchange Server 2013 ku Maké Exchange Manajemén Shell

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa make Windows PowerShell 3.0 pikeun ngatur Exchange Server 2013.

Modul 10: ngarancang jeung ngalaksanakeun Pamaduan kalawan Microsoft Exchange Online

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun integrasi jeung Saham Online.palajaran

  • Perencanaan pikeun Exchange Online
  • Perencanaan sarta ngalaksanakeun Migrasi ka Exchange Online
  • Perencanaan pikeun narajang sakaligus kalawan Exchange Online

Lab: ngarancang Pamaduan kalawan Exchange Online

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun integrasi jeung Saham Online.

Modul 11: ngarancang jeung ngalaksanakeun Olahtalatah Coexistence

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun coexistence olahtalatah.palajaran

  • Ngarancang jeung Féderasi ngalaksanakeun
  • Ngarancang Coexistence Antara Exchange Server Organisasi
  • Ngarancang belah kotak surat ngalaksanakeun Palang-Leuweung

Lab: ngalaksanakeun Olahtalatah Coexistence

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun olahtalatah coexistence.

Modul 12: ngarancang jeung ngalaksanakeun Exchange Server upgrades

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun upgrades ti saméméhna versi Exchange Server.palajaran

  • Perencanaan nu ningkatkeun ti Exchange saméméhna Server versi
  • Ngalaksanakeun éta ningkatkeun ti saméméhna versi Exchange

Lab: Ngaronjatkeun tina Exchange Server 2010 mun Exchange Server 2013

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun upgrades ti saméméhna versi Exchange Server.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Sanggeus completing "Canggih Leyuran tina Microsoft Exchange Server 2013 Cimanuk "Calon kudu nyandak 70-342 Ujian keur sertifikasi na.


Harita