ngetikKursus online
ngadaptar

Kajadian upcoming

  1. CEH V10 (10th December 2018)

    Désémber 10 - Désémber 14
  2. ITIL Intermediate Service Operations (SO XCHARX 15th December 2018)

    Désémber 15 - Désémber 16
  3. 20533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (15th December 2018)

    December 15 @ 9:00 am - December 29 @ 6:00 pm
  4. ITIL Intermediate Service Transition (ST – 22nd December 2018)

    December 22 @ 9:00 am - December 23 @ 6:00 pm
20342B - Advanced Leyuran tina Microsoft Exchange Server 2013

20342B XCHARX Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training Course & Certification

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Canggih Leyuran tina Pelatihan Microsoft Exchange Server 2013

modul ieu bakal ngajarkeun siswa cara ngonpigurasikeun na administer lingkungan olahtalatah MS Exchange Server 2013. modul ieu ogé bakal ngajarkeun maneh kumaha ngonpigurasikeun Exchange Server 2013, sarta eta bakal nawiskeun lila pangalusna, tungtunan, jeung pertimbangan anu bakal nulungan muridna ngaoptimalkeun Exchange Server deployment.

Objectives of Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Course

Prerequisites for Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Certification

  • Diliwatan 70-341: Leyuran inti Microsoft Exchange Server 2013, Atawa sarimbag
  • Minimum dua taun pangalaman gawé bareng Exchange Server
  • Minimum genep bulan pangalaman gawé bareng Exchange Server 2010 atanapi Exchange Server 2013
  • Minimum dua taun pangalaman administering Windows Server, kaasup Windows Server 2008 R2 atawa Windows Server 2012
  • Minimum dua taun pangalaman gawé bareng Active Diréktori
  • Minimum dua taun pangalaman gawé bareng resolusi ngaran, kaasup DNS
  • Pangalaman gawé bareng sertipikat, kaasup konci infrastruktur (PKI) sertipikat umum
  • Pangalaman gawé bareng Windows PowerShell

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: ngarancang jeung ngalaksanakeun Loka resilience

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun situs resilience pikeun Exchange Server 2013.palajaran

  • Site Resilience and High Availability in Exchange Server 2013
  • Perencanaan hiji Loka tahan banting Palaksanaan
  • Ngalaksanakeun Loka resilience

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun Loka Resiliency

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun situs resilience pikeun Exchange Server 2013.

Modul 2: Planning Virtualization pikeun Microsoft Exchange Server 2013

modul Ieu ngécéskeun kumaha rencana strategi virtualization pikeun kalungguhan Exchange Server 2013.palajaran

  • Perencanaan hiji deployment hyper-V mun Exchange Server 2013
  • Virtualizing Exchange Server 2013 Server Kalungguhan

Lab: Ngarencanakeun nu Virtualization of Exchange Server Kalungguhan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa rencana strategi virtualization pikeun kalungguhan Exchange Server 2013.

Modul 3: Ikhtisar Exchange Server 2013 hasil ngahijikeun Tatar Olahtalatah

modul Ieu ngécéskeun Konsep dasar usaha Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar di Exchange Server 2013.palajaran

  • Ikhtisar Telephony Panyiaran
  • Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar di Exchange Server 2013
  • Komponén Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar

Lab: hasil ngahijikeun Tatar Ihtisar Olahtalatah

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngajelaskeun konsép dasar Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar di Exchange Server 2013.

Modul 4: ngarancang jeung ngalaksanakeun Exchange Server 2013 hasil ngahijikeun Tatar Olahtalatah

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun Exchange Server 2013 Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar.palajaran

  • Ngarancang hiji Olahtalatah deployment hasil ngahijikeun Tatar
  • Deploying na Konfigurasi komponén Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Exchange Server 2013 um Pamaduan kalawan Lync Server 2013

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun Exchange Server 2013 hasil ngahijikeun Tatar Olahtalatah

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun Exchange Server 2013 Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar.

Modul 5: ngarancang jeung ngalaksanakeun Pesen Kaamanan Transportasi

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun pesen kaamanan angkutan.palajaran

  • Ikhtisar Sarat jeung Kaayaan Olahtalatah na Syarat minuhan
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Angkutan minuhan
  • Designing and Implementing Active Directory Rights Management Services (AD RMS) Integration with Exchange Server 2013

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun Pesen Kaamanan Transportasi

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun pesen kaamanan angkutan.

Modul 6: ngarancang jeung ngalaksanakeun Pesen ingetan

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun ingetan pesen di Exchange Server 2013.palajaran

  • Ikhtisar Olahtalatah Records Manajemén sarta Archiving
  • Ngarancang Dina-Tempat Archiving
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Pesen ingetan

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun Pesen ingetan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun ingetan pesen di Exchange Server 2013.

Modul 7: ngarancang jeung ngalaksanakeun Olahtalatah minuhan

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun minuhan olahtalatah.palajaran

  • Ngarancang jeung Loss ngalaksanakeun Data Pencegahan
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Dina-Tempat Tahan
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Dina-Tempat eDiscovery

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun Olahtalatah minuhan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun minuhan olahtalatah.

Modul 8: ngarancang jeung ngalaksanakeun Kaamanan Administratif na Auditing

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun kaamanan administratif di hiji lingkungan Exchange Server 2013.palajaran

  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Peran-Dumasar Aksés Control (RBAC)
  • Ngarancang jeung ngalaksanakeun Split Pangidinan
  • Perencanaan sarta ngalaksanakeun logging Inok

Lab: ngarancang jeung ngalaksanakeun Kaamanan Administratif na Auditing

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun kaamanan administratif di hiji lingkungan Exchange Server 2013.

Modul 9: Urusan Exchange Server 2013 kalawan Exchange Manajemén Shell

modul Ieu ngécéskeun kumaha carana make Windows PowerShell 3.0 pikeun ngatur Exchange Server 2013.palajaran

  • Ikhtisar Windows PowerShell 3.0
  • Ngatur Exchange Server panarima ku Nganggo Exchange Manajemén Shell
  • Ngagunakeun Windows PowerShell mun Atur Exchange Server

Lab: Urusan Microsoft Exchange Server 2013 ku Maké Exchange Manajemén Shell

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa make Windows PowerShell 3.0 pikeun ngatur Exchange Server 2013.

Modul 10: ngarancang jeung ngalaksanakeun Pamaduan kalawan Microsoft Exchange Online

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun integrasi jeung Saham Online.palajaran

  • Perencanaan pikeun Exchange Online
  • Perencanaan sarta ngalaksanakeun Migrasi ka Exchange Online
  • Perencanaan pikeun narajang sakaligus kalawan Exchange Online

Lab: ngarancang Pamaduan kalawan Exchange Online

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun integrasi jeung Saham Online.

Modul 11: ngarancang jeung ngalaksanakeun Olahtalatah Coexistence

modul Ieu ngécéskeun kumaha mendesain sarta ngalaksanakeun coexistence olahtalatah.palajaran

  • Ngarancang jeung Féderasi ngalaksanakeun
  • Ngarancang Coexistence Antara Exchange Server Organisasi
  • Ngarancang belah kotak surat ngalaksanakeun Palang-Leuweung

Lab: ngalaksanakeun Olahtalatah Coexistence

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun olahtalatah coexistence.

Modul 12: ngarancang jeung ngalaksanakeun Exchange Server upgrades

This module explains how to design and implement upgrades from previous Exchange Server versions.palajaran

  • Perencanaan nu ningkatkeun ti Exchange saméméhna Server versi
  • Ngalaksanakeun éta ningkatkeun ti saméméhna versi Exchange

Lab: Ngaronjatkeun tina Exchange Server 2010 mun Exchange Server 2013

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa ngarancang jeung nerapkeun upgrades ti saméméhna versi Exchange Server.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Sanggeus completing "Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 TrainingXCHARX Candidates need to take 70-342 Exam for its certification.

20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training in Gurgaon | 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 from our 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training. Our 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013.

Innovative technology solutions is well-equipped 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training Introduction

20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013. After visualizing the demand of 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013, Innovative Technology solutions started offering 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training in Gurgaon for individual and 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013, Corporate trainer for 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 , Bootcamp for 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training. Best 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training programme. Taking online or classroom 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training from India is always cost effective.


Harita



Are you looking for 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Certification training in India


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training in Gurgaon


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training from India


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 online training


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 classroom training


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 certification

✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 video tutorial


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training in India


✓ Enterprise training on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013


✓ Use 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 efficiently


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 guide


✓ best 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training institutes in delhi ncr