ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Canggih Leyuran tina Microsoft SharePoint Server 2013

Canggih Leyuran tina Microsoft SharePoint Server 2013 Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Canggih Leyuran tina Microsoft SharePoint Server 2013 Pelatihan Kursus

modul ieu bakal ngajarkeun siswa cara ngawangun, rencana, jeung administer lingkungan MS SharePoint Server 2013. modul ieu bakal fokus kana: executing kasadiaan tinggi, Usaha Konéktipitas Services, arsitéktur jasa aplikasi, fitur komputasi sosial, recovery musibah, produktivitas sarta kolaborasi platform na fitur, sarta aktip.

Objectives of Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 Training

  • Ngonpigurasikeun SharePoint Server 2013 Farms
  • Jieun na Konpigurasikeun Loka Bondowoso sarta loka
  • Desain SharePoint infrasturktur keur High kasadiaan
  • Rencana pikeun Pamulihan Musibah
  • Jurnalisme sarta Ngonpigurasikeun hiji Aplikasi Service Topology
  • Ngonpigurasikeun Service Aplikasi Federation
  • Ngonpigurasikeun nu Service Store aman
  • Ngatur Usaha Data Konéktipitas Models
  • Jieun infrasturktur hiji Komunitas Loka
  • Ngonpigurasikeun Partisipasi Komunitas Loka
  • Rencanana na Ngonpigurasikeun Fitur Kolaborasi
  • Rencana na Konpigurasikeun Composites
  • Jieun na Ngonpigurasikeun a App Katalog tarumanagara

Prerequisites for Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 Course

  • parantosan sukses Tangtu 20331: Leyuran Core of MS SharePoint Server 2013, Ujian 70-331: Core Leyuran tina MS SharePoint 2013
  • 1 taun pangalaman dina syarat bisnis pemetaan
  • Pangaweruh ngeunaan desain jaringan
  • Experience managing software in a Windows Server 2012 environment or Windows 2008 R2 enterprise server.

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: Ngarti kana SharePoint Server 2013 Arsitéktur

modul ieu nawarkeun fitur arsitéktur anu underpin Microsoft SharePoint Server 2013, duanana keur dina enggon na deployments online. Ieu ngawengku hiji ujian fitur anu anyar di versi ieu, sakumaha ogé pamadegan yén geus dihapus. modul ieu resensi unsur struktural dasar tina hiji deployment tegalan, jeung pilihan deployment béda anu sadia dina SharePoint 2013.

palajaran

  • Komponén inti SharePoint 2013 Arsitéktur
  • Fitur Anyar di SharePoint Server 2013
  • SharePoint Server 2013 na SharePoint édisi Online

Lab: reviewing Core SharePoint Konsép

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nerangkeun fitur arsitéktur of SharePoint Server 2013.
  • Identipikasi fitur anyar sarta deprecated di SharePoint 2013.
  • Nerangkeun édisi pikeun SharePoint Server 2013 dina premis na SharePoint Online.

Modul 2: ngarancang Usaha Strategi Manajemén continuity

modul ieu examines kasadiaan tinggi na recovery musibah di SharePoint 2013. Nalika ngarancang kasadiaan na recovery musibah strategi tinggi pikeun tegalan SharePoint, hal anu penting pikeun ngarti deukeut béda diperlukeun ku tiap nagara golongan logis dina tani. kasadiaan tinggi pikeun golongan database merlukeun pamahaman kumaha SQL Server nyadiakeun kasadiaan tinggi jeung sarat pakait. kasadiaan tinggi pikeun golongan aplikasi tiasa lugas kanggo sababaraha aplikasi jasa, bari aplikasi sejenna, kayaning Search, merlukeun perencanaan tambahan sarta konfigurasi kanggo kasadiaan tinggi. Web tungtung hareup nagara golongan ogé bakal merlukeun perencanaan tambahan sarta konfigurasi pikeun kasadiaan tinggi, sarta arsiték kudu mertimbangkeun fitur manajemén pamundut SharePoint 2013 anyar. SharePoint recovery musibah tegalan geus salawasna diperlukeun tata considerable sarta pamahaman komponén perlu jeung parabot cadangan aya. Dina hal ieu SharePoint 2013 teu béda, jeung pangurus tegalan kedah nyieun hiji rencana recovery musibah anu nyatakeun kumaha eusi jeung konfigurasi nu dicadangkeun, kumaha data bisa disimpen, sarta naon jadwal cadangan nu diperlukeun.

palajaran

  • Ngarancang Topologies databés pikeun kasadiaan High jeung Pamulihan Musibah
  • Ngarancang SharePoint infrasturktur keur High kasadiaan
  • Perencanaan pikeun Pamulihan Musibah

Lab: Planning sarta Pintonan cadangan tur Restores

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Pilih hiji konfigurasi server database luyu papanggih syarat kasadiaan.
  • Ngarancang hiji arsitektur fisik sarta infrastruktur papanggih syarat kasadiaan.
  • Ngembangkeun sarta ngalaksanakeun cadangan tur malikkeun strategi.

Modul 3: Planning sarta ngalaksanakeun hiji Arsitéktur Service Aplikasi

Service applications were introduced in SharePoint 2010, replacing the Shared Service Provider architecture of Microsoft Office SharePoint Server 2007. Service applications provide a flexible design for delivering services, such as managed metadata or PerformancePoint, to users who need them. There are several deployment topologies available to you when you plan your service application implementation. These range from a simple, single-farm, single-instance service application model to more complex, cross-farm, multiple-instance designs. What remains most important is that you create a design that matches the needs of your organizationXCHARXs users in terms of performance, functionality, and security.
This module reviews the service application architecture, how to map business requirements to design, and the options for enterprise scale, federated service application architectures.

palajaran

  • Aplikasi tata Service
  • Ngarancang jeung Konfigurasi a Service Aplikasi Topology
  • Konfigurasi Service Aplikasi Federation

Lab: Ngarencanakeun a Service Aplikasi ArsitékturLab: Federating Aplikasi Service antara SharePoint Server Farms

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun arsitektur aplikasi jasa.
  • Nerangkeun pilihan fundamental desain aplikasi jasa.
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngonpigurasikeun a deployment aplikasi jasa Féderasi.

Modul 4: Konfigurasi sarta Ngatur Usaha Konéktipitas Services

Paling organisasi nyimpen informasi dina rupa-rupa sistem disparate. Dina loba kasus, organisasi ieu hoyong tiasa nempo sarta berinteraksi sareng informasi ti ieu sistem disparate ti panganteur tunggal. Ieu ngurangan kabutuhan pagawe informasi terus pindah antara sistem jeung nyiptakeun kasempetan pikeun pamaké kakuatan atawa analis ka agrégat data ti sababaraha sumber.
Dina SharePoint 2013, Usaha Konéktipitas Services (BCS) nyaeta kumpulan téknologi nu ngaktipkeun anjeun pamundut, tempoan, sarta berinteraksi sareng data ti sistem éksternal. Dina modul ieu, anjeun bakal diajar kumaha rencana na ngonpigurasikeun rupa komponen BCS.

palajaran

  • Tata sarta Konfigurasi Usaha Konéktipitas Services
  • Konfigurasi nu Service Store aman
  • Ngatur Usaha Data Konéktipitas Models

Lab: Konfigurasi BCS jeung Service Store amanLab: Urusan Models Usaha Data Konéktipitas

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun aplikasi Usaha Data Konéktipitas Service.
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun aplikasi Store Service aman.
  • Ngatur model Usaha Data Konéktipitas.

Modul 5: Nyambungkeun Jalma

Ngawangkong tentang kumaha nyambungkeun jalma di Microsoft SharePoint Server 2013 bener berarti ngawangkong ngeunaan nyokot jalma kaluar tina workspaces terasing maranéhanana sarta méré éta kamampuh jeung parabot keur kolaborasi jeung jalma séjén di organisasi kayaning kolega maranéhna gawé, peers, sarta executives. Éta ngeunaan nyungsi jalma kalawan kaahlian, jeung identifying kapentingan dibagikeun sarta ngeunaan nyieun jaringan tina jalma nu babagi gol umum.
Dina modul ieu, anjeun bakal diajar ngeunaan konsep jeung cara nyambungkeun jalma di SharePoint 2013. Anjeun bakal nalungtik propil pamaké sarta sinkronisasi profil pamaké, fitur interaksi sosial sarta kamampuhan, tur komunitas sarta loka komunitas di SharePoint 2013.

palajaran

  • Ngatur pamaké Propil
  • Sangkan interaksi sosial
  • Komunitas wangunan

Lab: Konfigurasi Propil Singkronisasi na loka abdiLab: Konfigurasi loka Komunitas

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngartos jeung ngatur propil pamaké sarta sinkronisasi profil pamaké di SharePoint 2013.
  • Aktipkeun interaksi sosial di SharePoint 2013.
  • Ngartos tur ngawangun komunitas jeung loka komunitas di SharePoint 2013

Modul 6: Sangkan Produktivitas na Kolaborasi

modul ieu examines kumaha SharePoint 2013 manjangan kamampuh pamaké digawekeun collaboratively jeung ningkatkeun produktifitas ngaliwatan integrasi seamless kalawan platform éksternal software, tambahan fitur SharePoint kolaborasi, sarta penyediaan parabot fleksibel, kalayan anu pamaké bisa ngamekarkeun solusi sorangan masalah bisnis.

palajaran

  • Aggregating Tugas
  • Perencanaan sarta Konfigurasi Fitur Kolaborasi
  • Tata sarta Konfigurasi Composites

Lab: Konfigurasi loka ProjectLab: Konfigurasi workflow

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun kumaha pilihan integrasi pikeun Exchange 2013 na Project Server 2013 ningkatkeun aggregation tugas.
  • Ngajelaskeun kumaha rencana na ngonpigurasikeun SharePoint kolaborasi jeung ko-authoring pilihan.
  • Ngajelaskeun kumaha rencana na make workflows di SharePoint 2013.

Modul 7: Planning sarta kecerdasan Konfigurasi Usaha

Bisnis AKAL (BI) terus jadi hiji wewengkon penting pikeun organisasi perusahaan badag. Konci pikeun suksés Karakter BI téh kamampuhan pikeun ngahijikeun komponén nu nganterkeun informasi katuhu, ka jalma bener, dina waktu katuhu. Microsoft SharePoint Server 2013 perusahaan Edition nyadiakeun sauntuyan solusi terpadu nu ngaktipkeun duanana pamaké sarta pangurus peuntas hiji organisasi pikeun ngembangkeun solusi Karakter BI pikeun nyocogkeun syarat bisnis maranéhanana. Ieu parabot Karakter BI manjangkeun saluareun SharePoint nyadiakeun manajemén informasi konsisten ti lingkungan analisis data pribadi, nu migunakeun Microsoft Excel, ngaliwatan ka repositories data departmental atanapi organisasi, nu migunakeun SQL ngalaporkeun Server Services (SSRS) jeung SQL Server Analisis Services (SSAS).
Dina modul ieu anjeun bakal nempo kumaha SharePoint 2013 bisa nganteurkeun solusi Karakter BI keur anjeun bisnis.

palajaran

  • Perencanaan pikeun Usaha AKAL
  • Perencanaan, Deploying, sarta Ngatur Usaha AKAL Services
  • Tata sarta Konfigurasi Analisis Advanced Pakakas

Lab: Konfigurasi Excel ServicesLab: Konfigurasi PowerPivot na Power Témbongkeun pikeun SharePoint

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun arsitektur SharePoint Karakter BI, komponén, sarta kumaha carana ngaidentipikasi kasempetan Karakter BI dina organisasi Anjeun.
  • Ngajelaskeun kumaha rencana, nyebarkeun, sarta ngatur inti jasa SharePoint 2013 Karakter BI.
  • Nerangkeun pilihan Karakter BI canggih sadia kalawan SharePoint 2013 sarta Microsoft SQL Server 2012.

Modul 8: Planning na Konfigurasi perusahaan Search

Ladenan Search tetep cornerstone sukses teh SharePoint platform urang. Dina Microsoft SharePoint Server 2013 aya geus parobahan utama pikeun komponén nu nyieun nepi jasa, nepi ka ningkatkeun kinerja sarta configurability.
Dina modul ieu, anjeun bakal nguji pilihan konfigurasi di SharePoint Search yén ngaktipkeun anjeun nyadiakeun efektivitas hasil pilarian gede ku rupa-tuning ladenan di sagala rupa cara. Bubuka fungsionalitas nu anyar, kayaning jenis hasilna sarta ngaronjat move arah navigasi pilarian-disetir hartosna yén peran ti administrator Search geus jadi malah leuwih penting for keur ayaan bisnis. Pilarian ayeuna nyandak anjeun ka utusan leuwih ti manajemén ieu tingkat administrator situs kempelan jeung boga situs, ngaronjatkeun kalenturan Search tanpa ngaronjatna beungbeurat administrasi di sababaraha pangurus aplikasi jasa Search.
This module also examines Search analytics and reporting. To help you in your management of a Search environment, SharePoint 2013 now incorporates Search analytics and reporting into the Search service, rather than in a separate service application, as was the case in SharePoint Server 2010. The reports available will help you to monitor the service and optimize its configuration.

palajaran

  • Konfigurasi Search pikeun hiji perusahaan Lingkungan
  • Konfigurasi nu Garapan Search
  • optimizing Search

Lab: Ngarencanakeun hiji perusahaan Search deploymentLab: Urusan Search relevansi di SharePoint Server 2013

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nerangkeun arsitéktur jasa Search sarta wewengkon konci konfigurasi.
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngonpigurasikeun ladenan Search ngaronjatkeun pangalaman tungtung-pamaké.
  • Ngajelaskeun kumaha carana make laporan analytics ngaoptimalkeun lingkungan Search Anjeun.

Modul 9: Planning na Konfigurasi perusahaan Kandungan Manajemén

This module examines Enterprise Content Management (ECM), which is a set of technologies and features that administrators use to provide some control over sites and content. This could include control over how information is stored, how long information is kept, how information is visible to users while in use, and how information growth is kept under control.
Perencanaan rojongan pikeun syarat ECM Anjeun merlukeun pamahaman jelas ngeunaan sarat eusi na kumaha eusi nu ngarojong organisasi. Ieu ngandung harti yén, salaku prakték pangalusna, loba kalungguhan organisasi béda kudu boga input kana strategi ECM sarta fitur ngarojong.

palajaran

  • Tata Kandungan Manajemén
  • Perencanaan sarta Konfigurasi eDiscovery
  • Manajemén tata Records

Lab: Konfigurasi eDiscovery di SharePoint Server 2013Lab: Konfigurasi Manajemén Records dina SharePoint Server 2013

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Rencanana cara ngatur eusi na dokumén.
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun eDiscovery.
  • Rencana manajemen rékaman jeung patuh.

Modul 10: Planning na Konfigurasi Web Kandungan Manajemén

Kamampuan manajemén eusi web dina Microsoft SharePoint Server 2013 bisa mantuan hiji organisasi ngayakeun tur gabungkeun kontak leuwih éféktif jeung pagawé, mitra, sarta para nasabah. SharePoint Server 2013 nyadiakeun kagunaan gampang-to-pamakéan pikeun nyieun, approve, sarta nyebarkeun eusi web. Ieu nyandak anjeun meunang informasi kaluar gancang mun intranet, extranet, sarta situs Internet sareng masihan eusi Anjeun katingal konsisten jeung ngarasa. Anjeun tiasa make kamampuhan manajemén eusi web ieu pikeun nyieun, nyebarkeun, ngatur, tur kadalikeun koleksi ageung tur dinamis tina kandungan. Salaku bagian tina perusahaan Kandungan Manajemén (ECM) dina SharePoint Server 2013, manajemén eusi web bisa ngabantu pikeun streamline prosés anjeun nyieun na situs penerbitan wéb.palajaran

  • Perencanaan sarta ngalaksanakeun infrasturktur hiji Web Kandungan Manajemén
  • Konfigurasi Diurus Napigasi na Katalog loka
  • Ngarojong langkung Basa jeung Daérah
  • Sangkan Jurnalisme sarta nyieun husus
  • Ngarojong Pamaké Mobile

Lab: Konfigurasi Diurus Napigasi na loka KatalogLab: Konfigurasi Saluran Alat

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun hiji Web infrastruktur Manajemén Kandungan papanggih syarat bisnis.
  • Konpigurasikeun junun navigasi jeung produk situs katalog.
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun rojongan pikeun situs multilingual.
  • Ngatur rarancang jeung kustomisasi pikeun situs penerbitan.
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun rojongan pikeun pamaké mobile

Modul 11: Urusan Leyuran di SharePoint Server 2013

Salaku administrator SharePoint, hal anu penting pikeun ngarti fitur anu sadia dina Microsoft SharePoint Server 2013. Sanajan kitu, aya mindeng syarat fungsi husus nu bisa jadi bagian tina set fitur SharePoint urang tapi teu kaasup dina témplat situs tangtu. Aya ogé bisa jadi situs anu merlukeun kustomisasi repeatable tina béréndélan atanapi perpustakaan, atanapi deployments kode custom anu diperlukeun pikeun nambahkeun kamampuhan anu teu aya kaluar-of-nu-kotak. Pamekar nganggo fitur sarta solusi pikeun nambahkeun tur kadalikeun syarat fungsionalitas ieu. Kuncén, di sisi sejen, kudu ngarti kumaha fitur sarta solusi anu deployed tur junun guna minuhan kabutuhan pamaké dina tegalan SharePoint.

palajaran

  • Ngarti kana SharePoint Solusi Arsitéktur
  • Ngatur Sandbox Leyuran

Lab: Urusan Leyuran

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun jeung ngatur fitur SharePoint na leyuran
  • Ngatur solusi sandboxed dina deployment SharePoint 2013

Modul 12: Urusan Aplikasi pikeun SharePoint Server 2013

SharePoint aktip anu anyar pikeun Microsoft SharePoint Server 2013 sarta nyadiakeun hiji kamampuhan tambahan nyadiakeun kagunaan aplikasi dina konteks SharePoint. SharePoint aktip suplement kamampuhan sahiji solusi tegalan jeung solusi sandbox, bari nyadiakeun pangalaman pamaké nu nawarkeun ukuran kamampuhan kustomisasi timer jasa tanpa putting kuatna atawa kaamanan tina tegalan nu di resiko.

palajaran

  • Ngarti kana SharePoint App Arsitéktur
  • Provisioning na Ngatur Aplikasi na App katalog

Lab: Konfigurasi sarta Ngatur SharePoint Aplikasi

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun aktip SharePoint jeung infrastruktur SharePoint ngarojong
  • Rezeki sarta ngonpigurasikeun aktip SharePoint na katalog aplikasi
  • Ngatur kumaha aktip anu dipaké dina hiji deployment SharePoint 2013

Modul 13: ngamekarkeun Plan Pamaréntahan

Governance sakumaha eta relates to SharePoint bisa digambarkeun salaku cara ngadalikeun lingkungan SharePoint ngaliwatan aplikasi tina jalma, kawijakan, jeung prosés. Governance perlu pikeun sakabéh sistem IT sakabéhna, sarta hususna pikeun deployments SharePoint, nu mindeng ngenalkeun robah signifikan dina prosés bisnis, fungsionalitas sadia, tur dinten-ka poé lila berpungsi.
Kadé ngartos yen governance kedah ngeunteung kaperluan organisasi na kumaha sakuduna pangalusna pamakéan SharePoint. Ku alatan éta, departemén IT teu kaci hijina badan SharePoint; input kudu asalna ti sponsor perusahaan sakuliah organisasi. Jurusan IT kedah tetep meta salaku otoritas teknis pikeun SharePoint; kumaha oge, ieu téh ngan bagian tunggal kumaha governance SharePoint kudu dibawa bareng ti bagian nu sejen organisasi.

palajaran

  • Bubuka keur Planning Pamaréntahan
  • Unsur konci hiji Plan Pamaréntahan
  • Planning for Governance in SharePoint 2013
  • Ngalaksanakeun Pamaréntahan di SharePoint 2013

Lab: ngamekarkeun Plan pikeun PamaréntahanLab: Urusan Loka Lahirna tur ngahapus

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Nerangkeun konsep governance
  • Nerangkeun elemen konci hiji rencana governance
  • Rencana pikeun governance di SharePoint Server 2013

Modul 14: Ngaronjatkeun sarta Migrasi ka SharePoint Server 2013

Ngaronjatkeun Anjeun tegalan Microsoft SharePoint Server 2010 (s) kana SharePoint 2013 mangrupakeun kalakuan utama, jadi hal anu penting nu taliti rencanana kagiatan pamutahiran. Anjeun kudu mastikeun yén pamutahiran jalur-pindah ti versi ka anjeun versi-ieu dirojong, nu geus reviewed dampak bisnis of pamutahiran anjeun, sarta yén anjeun nguji strategi pamutahiran anjeun pikeun mastikeun continuity bisnis. Salaku kalawan sagala kagiatan sapertos, persiapan geus krusial.
In contrast with earlier version of SharePoint, SharePoint 2013 supports only database-attach upgrades for content, but it now supports upgrades for some of the databases associated with service applications. You need to plan for these and ensure that you are prepared for any troubleshooting that may be required.
robah sejen di SharePoint 2013 nyaeta pendekatan kana ngaronjatkeun kumpulan situs. Ieu ditingkatkeun misah ti aplikasi data sarta jasa. Anjeun oge bisa utusan teh pamutahiran tugas kuncén situs kempelan.

palajaran

  • Nyiapkeun nu ningkatkeun atawa Migrasi Lingkungan
  • Pintonan nu Prosés ningkatkeun
  • Ngatur a Koléksi Loka ningkatkeun

Lab: Pintonan a databés-Gantelkeun ningkatkeunLab: Ngatur Loka Koléksi upgrades

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:
  • Ngajelaskeun kumaha rencana na nyiapkeun pamutahiran Anjeun.
  • Ngajelaskeun léngkah aub dina data na upgrades aplikasi jasa.
  • Nerangkeun proses pikeun ngaronjatkeun kumpulan situs.

Kajadian upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Canggih Leyuran tina Microsoft SharePoint Server 2013 sertifikasi

sanggeus completing Canggih Leyuran tina Microsoft SharePoint Server 2013 Latihan, Calon kudu nyandak 70-332 Ujian keur sertifikasi na. Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita