ngetikPelatihan kelas
waktu3 Days
ngadaptar

Sudut JS 2.0 Pelatihan Kursus & sertifikasi

Sudut JS 2.0 Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

AngularJS 2.0 Ihtisar Kursus

Performance ningkat dina sudut 2.0 sakumaha dibandingkeun sudut 1.x. Bootstrap ayeuna platform husus di sudut 2.o. Ku kituna lamun aplikasi anu bootstrap tina browser eta bakal nelepon bootstrap béda saperti ngabandingkeun kana aplikasi mobile. Ku kituna pikeun bootstrap browser. Aya rojongan mobile di sudut 1.x. AngularJS 2.0 dijieun buruk dina pikiran mobile berorientasi architecture.There aya perpustakaan misalna Aksara Asalna nu mantuan mobile sudut 2 ngembangkeun mobile gancang.

Tujuan Pelatihan AngularJS 2.0

  • AngularJS 2 téh gancang sarta gampang ti sudut 1.
  • Ieu ngarojong panganyarna versi tina panyungsi sarta ogé ngarojong panyungsi heubeul kaasup IE9 + na Android 4.1 +.
  • Ieu mangrupakeun kerangka cross platform.
  • 2 sudut utamana fokus kana aktip mobile.
  • Struktur kode pisan saderhana ti versi sateuacanna tina sudut.
  • Boga keupeul solid kumaha Modél-Témbongkeun-controller (MVC) pola anu dipaké dina hiji aplikasi 2 sudut.
  • Paké rumpaka TypeScript anjeun nulis aktip Anjeun.
  • Ngatur ngawangun kabebasan jeung npm.
  • Ngatur kabebasan hareup-tungtung kalawan Bower.
  • Ngatur workflow ngembangkeun anjeun kalawan gulp.
  • Nulis aplikasi Angular2 dasar maké modél, sababaraha komponén, bentuk, emitters acara sarta pipa.

Intended Audience of AngularJS 2.0 Course

Ngalaman pamekar web sareng minimal genep bulan AngularJS ngembangkeun anu hoyong:

  • Leuwih jéntré ngeunaan ékosistem AngularJS
  • Ngartos ayeuna ngembangkeun tooling kawas Gulp bisa nyieun éta leuwih produktif
  • Duanana test Unit na tungtung nepi ka tungtung nguji aplikasi AngularJS maranéhna
  • Leuwih jéntré ngeunaan internals of AngularJS
  • Ngaoptimalkeun produktivitas maranéhna bari ngawangun AngularJS aplikasi

Prerequisites for AngularJS 2.0 Certification

Anjeun kudu gaduh pamahaman dasar JavaScript tur sagala pangropéa téksu. Salaku urang bade ngembangkeun aplikasi basis web ngagunakeun sudut 2, éta bakal alus lamun boga hiji pamahaman téknologi wéb lianna kayaning HTML, CSS, AJAX, AngularJS jsb

Course Outline Duration: 3 Days

  1. 2 sudut dina Aksi
    • Naha make AngularJS 2?
    • Dasar tina TypeScript
  2. Ihtisar Arsitéktur
    • Komponén, Bootstrap, sarta DOM
    • Directives sarta pipa
    • data mengikat
    • kagumantungan suntik
    • Jasa jeung logika bisnis séjén
    • data kegigihan
    • Routing
  3. komponén
    • metadata komponén
    • Sejen komponén
    • Komponén template
    • Styling komponén hiji
    • Ngagunakeun komponen sejen dina hiji komponén
    • Interpolasi jeung kontéks éksprési
    • sipat mengikat
    • mengikat acara
    • Meunang data kana komponén kalawan asupan
    • Subscribing kana acara komponén kalawan output
  4. Directives sarta pipa
    • Struktural directives-ngIf
    • Struktural directives-ngFor
    • Atribut directives-diwangun dina
    • Atribut directives-custom
    • Ngagunakeun nilai diréktif
    • Gawe sareng acara di directives
    • pipa-diwangun sudut dina
    • Sudut pipa-custom
  5. Bentuk
    • bentuk sudut
    • bentuk Citakan-disetir
    • bentuk modél-disetir
    • Validasi-diwangun dina
    • Validasi-custom
    • penanganan kasalahan
  6. Kagumantungan suntik and Services
    • Kumaha sudut teu kagumantungan suntik
    • Jasa dina sudut
    • suntik kelas constructor
    • Ngawangun jasa a
    • pendaptaran panyadia di Bootstrap
    • The nyuntik decorator
    • The token opak
  7. HTTP
    • The sudut 2 HTTP kebat
    • Maké tungtung deui bohongan keur nelepon HTTP
    • Ngagunakeun HTTP pikeun nelepon meunang
    • ngagunakeun UrlSearchParams
    • Ngagunakeun HTTP pikeun POST, nempatkeun, sarta ngahapus nelepon
  8. Routing
    • The sudut 2 routing kebat
    • konfigurasi jalur
    • toko router
    • Tumbu router
    • Ngagunakeun kelas router pikeun nganapigasi

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita