ngetikPelatihan kelas
waktu2 Days
ngadaptar

AngularJS 1.5 Pelatihan Kursus & sertifikasi

AngularJS 1.5 Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

AngularJS 1.5 Ihtisar Kursus

AngularJS mangrupakeun kerangka struktural pikeun web apps.It dinamis mangrupakeun Javascript kerangka sarta bisa ditambahkeun kana hiji kaca HTML kalawan tag naskah. Eta ngidinan Anjeun nganggo HTML salaku basa template anjeun sarta ngidinan Anjeun manjangkeun rumpaka HTML urang pikeun nganyatakeun komponén aplikasi anjeun jelas tur succinctly. data sudut urang ngariung jeung kagumantungan suntik ngaleungitkeun loba kodeu ayeuna maneh kudu nulis. Sarta eta kabeh kajadian dina browser anu, sahingga hiji pasangan ideal kalayan sagala téhnologi server.

Tujuan Pelatihan Angualar JS 1.5

  • AngularJS mangrupakeun kerangka ngembangkeun dumasar JavaScript kuat pikeun nyieun euyeub Aplikasi Internet (Ria).
  • AngularJS nyadiakeun pilihan pamekar nulis aplikasi samping klien (maké JavaScript) dina cara bersih MVC (Modél Témbongkeun controller).
  • Aplikasi ditulis dina AngularJS nyaeta cross-browser patuh. AngularJS otomatis handles kode JavaScript cocog pikeun tiap browser.
  • AngularJS kabuka sumber, lengkep bébas, sarta dipake ku rébuan pamekar sakuliah dunya. Ieu dilisénsikeun ka Apache Vérsi Lisensi 2.0.
  • Ngawangun Ria maké Angular.js
  • Mangpaatkeun dua arah mengikat ditawarkeun ku Angular.js
  • Ngartos tur nganggo sagala directives ditawarkeun ku Angular.js
  • Paké kagumantungan suntik pikeun maintainability hadé
  • Jieun directives custom
  • Paké bower.js pikeun manajemén kagumantungan klien-sisi
  • Paké grunt.js keur tugas umum dilaksanakeun dina ngembangkeun aplikasi JavaScript

Prerequisites for AngularJS 1.5 Certification

  • pangaweruh anu sedeng HTML, CSS jeung Javascript
  • Dasar MVC (Modél, Témbongkeun, controller)
  • The DOM (Dokumén Objék Modél)
  • calon kedah wawuh jeung sagala téknologi ngembangkeun hiji web

Intended Audience of AngularJS 1.5 Course

pamekar Web who wants to ngawangun pangalusna-of-breed aplikasi wéb jeung kesederhanaan jeung elegance of JavaScript.

  • pamekar
  • arsiték

Course Outline Duration: 2 Days

  1. Bubuka keur Angular.JS
    • Kumaha Angular.js nyaeta opinionated
    • Bédana antara Backbone.js na Angular.js
  2. Angular.js Gedong blok
    • controller Cibalong
    • Cibalong modél
    • Témbongkeun Cibalong
    • Directives
    • Saringan
    • Services
    • DI di Angular.js
  3. Anatomi hiji Aplikasi Angular.js
    • Nyieun wates make ng-aplikasi
    • Model Témbongkeun controller
    • Témplat na Data beungkeutan
    • Repeating elemen dina témplat
    • Ngagunakeun ungkapan, CSS kelas na Styles
    • Ngagunakeun Controllers pikeun separation tanggungjawab UI
    • Ngarespon kana model parobahan
  4. Data beungkeutan dina Angular.js
    • Ngarti Panyungsi-di Directives
    • resolusi wengkuan
    • Hiji cara jeung Dua cara data mengikat
  5. ngagunakeun Saringan
    • Ihtisar saringan
    • Ngarti Filter ungkapan
    • Ngawangun Saringan custom
  6. Services
    • Ihtisar jasa
    • Modularity maké Services
    • Injecting Services
  7. Directives
    • Ihtisar Directives
    • nyieun Directives
    • The diréktif Harti Objék
    • Kompilasi jeung linking
    • nyieun komponen
  8. Komunikasi sareng server
    • Komunikasi leuwih $ http
    • Konfigurasi nu requests
    • Ngirim http headers
    • Responses cache
    • Pamundut na Tanggapan Transformasi
    • Ngagunakeun katentreman Sumberdaya
    • Komunikasi leuwih WebSockets
  9. Tés unit
    • Nguji Models maké Jasmine
    • pertimbangan uji pikeun Directives na Saringan
    • Ngagunakeun Mocks sudut
  10. Modular JavaScript
    • Téhnik pikeun modularizing kode JavaScirpt
  11. rupa-rupa
    • Ikhtisar OSS sudut modul
    • Nyieun husus modul sudut

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita