ngetikPelatihan kelas
waktu3 Days
ngadaptar
Ansible Pelatihan Kursus & sertifikasi

Ansible Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Ansible Pelatihan Ihtisar Kursus

Hiji Ansible mangrupakeun alat fiksi sanggup komunikasi (disebut superluminal) sakedapan atawa gancang ti lampu. Ieu bisa ngirim & nampi talatah ka sareng tina hiji alat saluyu leuwih jarak wae sama sekali henteu reureuh. Ansibles lumangsung sakumaha Alat plot dina fiksi.

Pra-requisite keur Diklat Ansible

pangaweruh dasar LINUX (SUSE, Ubuntu, UNIX) OS na Paréntah.

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  1. perkenalan
    • perkenalan
    • Naon Dupi Ansible?
    • robah Manajemén
    • Provisioning
    • hal nu ngajadikeun otomatis
    • orchestration
    • Naha Paké Ansible?
    • Yamla
    • Diwangun-di Kaamanan
    • Extendable
    • kacindekan
  2. Arsitéktur na Prosés Aliran
    • Arsitéktur Perkenalan
    • Syarat System
    • Ihtisar komponén
    • Prosés palaksanaan na Aliran
    • Tipe palaksanaan
    • Arsitéktur Kacindekan
  3. nyieun Lingkungan
    • perkenalan
    • Masang Vagrant na VirtualBox
    • Konpigurasikeun Vagrant
    • Masang Ansible
    • Nguji Lab kalayan anjeun Mimiti Ansible Paréntah
  4. Inventory Ansible na Konfigurasi
    • Bubuka keur inventory na Konfigurasi
    • Chairil Anwar inventory
    • Dasar inventory: demo
    • Skala-kaluar kalawan langkung ti Payil
    • Demo: skala-kaluar kalawan langkung ti Payil
    • Dasar Konfigurasi Ansible
    • Demo: Konfigurasi Ansible
    • Demo: Gawe bareng Systems basis Python3
  5. Ansible modul
    • Ansible modul Perkenalan
    • Ansible modul Chairil Anwar
    • Demo: Ngagunakeun Module Docs na Yum Module
    • Demo: Ngagunakeun Setup Module
  6. Muterkeun na Playbooks
    • perkenalan
    • Muterkeun na Playbook Dasar
    • Demo: Playbook Dasar
    • Playbook Logika na More
    • Demo: Advanced Playbook Dianggo
  7. Kalungguhan
    • Bubuka keur Kalungguhan
    • Dasar peran
    • Demo: Nyieun Pancén
    • Ansible Galaxy Perkenalan
    • Demo: Ngagunakeun Ansible Galaxy

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita