ngetikPelatihan kelas
waktu3 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Architecting on Pelatihan AWS

Architecting on AWS Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Architecting on AWS Pelatihan Kursus Ihtisar

Architecting on AWS (Amazon Layanan Web) Tangtu Pelatihan ngawengku konsep teknis ngawangun infrastruktur AWS. Jumlah pastina boga tujuan pikeun ngajarkeun arsiték solusi kumaha aranjeunna optimal bisa migunakeun AWS awan ku ngamangpaatkeun jasa AWS. Ieu ogé bakal impart kaahlian keur ngahijikeun jasa ieu kana solusi dumasar-awan. Pamilon ogé bakal diajar pola desain disarankeun & AWS awan lila pangalusna pikeun ngarancang & optimizing IT (Téhnologi Inovatif) solusi. Architecting-on latihan AWS bakal Plawangan siswa ngaliwatan sababaraha studi kasus nu nampilkeun solusi infrastruktur dunya nyata AWS konsumén & ladenan atanapi strategi dilaksanakeun ku aranjeunna. Pamilon bisa ngakses leungeun dina Labs ngawangun Amazon Layanan Web infrastructures ngaliwatan sesi dipandu ogé.

Tujuan Architecting on Pelatihan AWS

  • Tuturkeun AWS arsitéktur lila pangalusna & prinsip dianjurkeun keur nyieun kaputusan infrastruktur IT.
  • Arsiték a dipercaya, kacida sadia solusi infrastruktur & scalable pikeun layanan AWS.
  • Nerapkeun fitur of resilience sarta kalenturan dina infrastruktur IT make AWS jasa junun.
  • Ngaleutikan waragad & jang ningkatkeun kinarya ku nyieun solusi infrastruktur basis AWS kacida efisien.
  • Paké kerangka Muhun-Architected pikeun ngaronjatkeun arsitektur IT jeung AWS

Dimaksudkeun pamiarsa of Architecting on Kursus AWS

Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun Leyuran arsiték & Desain Insinyur anu keukeuh diajar kumaha pikeun nerapkeun & solusi infrastruktur design IT dina Amazon platform Web Services.

Prerequisites pikeun Architecting on AWS sertifikasi

Calon kudu boga pangaweruh AWS Téknis kabutuhan poko

  • pangaweruh Gawe sistem disebarkeun
  • Familiarity kalawan konsep jejaring umum
  • pangaweruh Gawe tina arsitéktur multi-nagara golongan
  • Familiarity kalawan konsep komputasi awan

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

dinten 1

  • Core Pangaweruh AWS
  • Ngarancang Lingkungan anjeun
  • Nyieun Lingkungan anjeun Kacida Sadia
  • Forklifting hiji Aplikasi Geus aya onto AWS

dinten 2

  • Skala acara-disetir
  • Automating na Decoupling infrasturktur anjeun
  • Ngarancang Panyimpenan dina Skala
  • Hosting hiji Aplikasi Web Anyar on AWS

dinten 3

  • The Opat Rukun kerangka Muhun-Architected
  • Pamulihan Bencana jeung Strategi Failover
  • Ngungkulan Lingkungan anjeun
  • Pola Desain badag-Skala sarta Studi Kasus

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita