ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

ArcSight ESM 6.9 Advanced analis

ArcSight ESM 6.9 Advanced analis Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

ArcSight ESM 6.9 Advanced Analyst Training Course

Tangtu ieu nyertakeun masalah kaamanan HP ArcSight ngarengsekeun metodologi maké canggih eusi HP ArcSight ESM pikeun manggihan, lagu na remediate insiden kaamanan. Salila latihan, Anjeun baris diajar ngagunakeun variabel jeung kagiatan korelasi, ngaropea témplat laporan pikeun eusi dinamis, tur ngaropea iber témplat ngirim bewara luyu dumasar kana atribut husus hiji kajadian.

tujuan Pelatihan ArcSight ESM 6.9 Advanced analis

  • Napigasi HP ArcSight ESM konsol jeung Komando Puseur mun correlate, nalungtik, nganalisis, sarta remediate duanana ancaman kakeunaan tur jelas
  • Nyusunna HP ArcSight variabel nyadiakeun analisis canggih ti aliran acara
  • Ngamekarkeun Daptar HP ArcSight sarta Aturan pikeun ngidinan kagiatan korelasi canggih
  • Ngaoptimalkeun monitor data dumasar-acara nyadiakeun nyata waktu nempo tina lalulintas acara sarta anomali
  • Ngarancang témplat laporan anyar jeung nyieun laporan hanca
  • Manggihan acara ngaliwatan parabot pilarian

dimaksudkeun pamiarsa of ArcSight ESM 6.9 Advanced analis Kursus

  • Tangtu dasar ieu dimaksudkeun pikeun operator \ analis, anu kedah: Ngartikeun tujuan kaamanan Organisasi maranéhanana sacara.
  • Ngawangun atanapi nganggo eusi maju ka correlate, view na ngabales eta tujuan kaamanan.

Prerequisites pikeun Sertifikasi ArcSight ESM 6.9 Advanced analis

  • Réngsé analis HP ArcSight ESM Kaamanan (AESA) Pangaweruh latihan:
  • alat fungsi kaamanan umum, kayaning Gajah Mungkur / IPS, Network sarta dumasar-inangna firewalls, jsb
  • fungsi alat jaringan umum, kayaning routers, saklar, hubs, jsb
  • TCP / IP fungsi, kayaning blok CIDR, subnets, alamat, komunikasi, jeung sajabana Windows
  • tugas sistem operasi, kayaning pamasangan, jasa, babagi, navigasi, jsb
  • kagiatan kamungkinan serangan, kayaning neang, lalaki di tengah, sniffing, dos, DDoS, jsb jeung kagiatan abnormal mungkin, kayaning cacing, Trojans, virus, jeung sajabana terminologi SIEM, kayaning anceman, kerentanan, resiko, asset, paparan, safeguards, jsb
  • directives Kaamanan, kayaning karusiahan, Integritas, kasadiaan

Course Outline Duration: 5 Days

  • Modul 1 - ArcSight konsol review
  • Modul 2 - Saluran Active na Saringan review
  • Modul 3 - Dashboards na Data monitor Optimasi
  • Modul 4 - variabel nyieun husus
  • Modul 5 - Daptar ArcSight jeung Aturan
  • Modul 6 - ngarancang ESM laporan
  • Modul 7 - Pemirsa pamundut Authoring
  • Modul 8 - hasil ngahijikeun Tatar Acara Pakakas Search

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di kontak urang.


Harita