ArcSight Logger Administrasi sarta Operasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

ArcSight Logger Administrasi sarta Operasi

ArcSight Logger Administrasi sarta Operasi Tangtu nyadiakeun anjeun teh kabutuhan poko tina larutan ArcSight Logger - duanana hadwér katut sofwérna - sakumaha ogé mere Anjeun inpo tentang kumaha carana arsiték leyuran nu lengkep. Tangtu dinten ILT 5 ieu bakal nutupan fitur inti solusi ArcSight Logger ogé fitur leuwih maju. Tangtu ieu, sajaba pangalaman Logger, prepares nuhun ujian sertifikasi Logger.

tujuan

  • Ngajelaskeun, aksés, sarta nganggo fitur dasar sarta fungsi ArcSight Logger
  • Initialize Logger Perkakas
  • Masang sareng ngomean Logger Software formfactor
  • Ngajelaskeun sarta ngalaksanakeun pangaturan kawijakan gudang Logger na ingetan mimiti
  • Ngajelaskeun tur ngonpigurasikeun alat sumber acara jeung grup alat, panarima acara, Forwarders, sarta maksud
  • Nomeran posisi jeung ngonpigurasikeun setelan Network, log kasalahan, aksés rojongan jauh jeung toko trust sertipikat aman
  • Ngajelaskeun sarta ngalaksanakeun acara indexing tur nganggo pembina pilarian Logger
  • Aksés jeung ngaropea widang teangan kadali set tampilan na kriteria pilarian Konstrain
  • Pamakéan nandakeun saringan éféktif
  • Ngajalankeun sarta ngawangun laporan
  • Nyalin jeung ngaropéa queries laporan na témplat
  • Nyalin jeung ngaropéa dashboards laporan sarta elemen dasbor
  • Pilarian, tempoan, nyieun, ngedit, ngaktipkeun sarta mareuman realtime sarta ngabejaan dijadwalkeun; ngonpigurasikeun bewara; ngabejaan ékspor pikeun analisis salajengna
  • Nyadangkeun tur malikkeun konfigurasi Logger atawa laporan na definisi laporan; ékspor jeung impor Logger Tanda jeung Saringan; meunangkeun kasalahan jeung Inok log

Prerequisites

Janten suksés di Tangtu ieu, anjeun kudu boga:
Réngsé analis HP ArcSight ESM Kaamanan (AESA) Pangaweruh latihan:

  • alat fungsi kaamanan umum, kayaning Gajah Mungkur / IPS, Network sarta dumasar-inangna firewalls, jsb
  • fungsi alat jaringan umum, kayaning routers, saklar, hubs, jsb
  • fungsi TCP / IP, kayaning CIDR blok, subnets, alamat, komunikasi, jeung sajabana
  • Windows tugas sistem operasi, kayaning pamasangan, jasa, babagi, navigasi, jsb
  • kagiatan serangan mungkin, kayaning neang, lalaki di tengah, sniffing, dos, DDoS, jsb jeung kagiatan abnormal mungkin, kayaning cacing, Trojans, virus, jeung sajabana
  • SIEM terminologi, kayaning anceman, kerentanan, resiko, asset, paparan, safeguards, jsb
    directives Kaamanan, kayaning karusiahan, Integritas, kasadiaan

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • Bubuka keur Logger
  • Masang sareng Initialize Logger Perkakas
  • Masang na Initialize Software Logger
  • Napigasi Logger
  • Konfigurasi Logger
  • Konfigurasi Input Logger Acara na Kaluaran
  • Setélan sistem Admin
  • Ngatur Pamaké sarta Grup
  • Pilarian acara
  • Pakakas search
  • Saringan, ngaheéat maluruh & Tanda dijadwalkeun
  • Laporan Logger

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita




Konci Search istilah

  • ArcSight Logger Administrasi sarta Operasi latihan di gurgaon
  • Biaya sertifikasi ArcSight Logger Administrasi sarta Operasi di Gurgaon
  • Institute pikeun ArcSight Logger Administrasi sarta Operasi di gurgaon
  • ArcSight Logger Administrasi sarta Operasi di Gurgaon
  • ArcSight Logger Administrasi sarta Operasi sertifikasi di gurgaon
  • ArcSight Logger Administrasi sarta tangtu Operasi di Gurgaon
  • Pangalusna Logger Administrasi ArcSight jeung Operasi Pelatihan Online
  • ArcSight Logger Administrasi sarta latihan Operasi
-count batches > 1 -->