ngetikPelatihan kelas
waktu1 Poé
ngadaptar

Pelatihan AWS Téknis kabutuhan poko

AWS Téknis kabutuhan poko Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

AWS Téknis kabutuhan poko Ihtisar Kursus

AWS (Amazon Web Services) Kabutuhan poko teknis Tangtu di ANAK (Téhnologi Leyuran Inovatif) boga tujuan pikeun familiarize pamilon jeung produk, jasa na leyuran umum Amazon Layanan Web. latihan AWS ieu bakal nutupan Chairil Anwar dasar pikeun ngawangun kaahlian dina identifying jasa AWS sangkan bisa nyieun kaputusan bisnis informed ngeunaan solusi IT Priangan. sasuai unik. Eta nyadiakeun anjeun kalawan Chairil Anwar jadi leuwih pinter dina identifying jasa Amazon Layanan Web ku kituna anjeun bisa nyieun kaputusan informed ngeunaan IT solusi dumasar kana sarat bisnis Anjeun & ngamimitian digawé dina AWS.

Objectives of AWS Technical Essentials Training

  • Diajar ngeunaan konsep dasar desain puseur data.
  • Ngartos konsep & terminologi patali platform AWS
  • Diajar napigasi & nganggo Manajemén konsol AWS.
  • Identitas sarta Manajemén Aksés (IAM) & nerapkeun lila kaamanan pikeun AWS.
  • Ngagunakeun jasa infrastruktur, kaasup Amazon elastis ngitung Awan (EC2), Amazon elastis Blok Store (EBS), Amazon VPC (Virtual wasta awan), Otomatis skala, beban elastis balancing (ELB) & Amazon S3 (Basajan Service Panyimpenan).
  • Ngagunakeun jasa database, kayaning Amazon Relational databés Service (RDS) jeung Amazon DynamoDB.
  • Nerapkeun parabot manajemén dina AWS kaasup AWS dipercaya panaséhat & Amazon CloudWatch.

Intended Audience of AWS Technical Essentials Course

latihan AWS ieu dianjurkeun pikeun professional anu keukeuh ngamimitian di AWS atawa jalma anu aya jawab ngajéntrékeun jasa AWS ka konsumén. Pamekar, Solusi arsiték & SysOps pangurus anu keukeuh ngagunakeun jasa tina AWS ogé bisa hadir tangtu ieu.

Prerequisites for AWS Technical Essentials Certification

  • Individu jawab ngajukeun mangpaat teknis ngeunaan jasa AWS ka konsumén
  • Individu museurkeun diajar kumaha carana ngamimitian kalawan ngagunakeun AWS
  • SysOps pangurus, arsiték Solusi na pamekar museurkeun ngagunakeun jasa AWS

Course Outline Duration: 1 Day

  1. Bubuka na Sajarah AWS
  2. AWS infrasturktur: itung, Panyimpenan, sarta jaringan
  3. AWS Kaamanan, Identity, sarta Manajemén Aksés
  4. AWS basis data
  5. Manajemén AWS Pakakas

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita