ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Bulao Lambang Cacheflow

Bulao Lambang Cacheflow Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Bulao Lambang Cacheflow Pelatihan Ihtisar Kursus

nu Bulao Lambang Tangtu CacheFlow dimaksudkeun keur siswa anu hayang ngawasaan Chairil Anwar anu Perkakas CacheFlow. Murid kedah wawuh jeung konsep dasar jejaring, kayaning Jaringan aréa lokal (LAN), Internet, kaamanan, jeung TCP / IP. Sanggeus diajar Tangtu ieu, anjeun bakal ngartos: konsep Key of cache sarta bandwidth server-sisi réduksi The fungsi utama tina Perkakas CacheFlow, kumaha sabab tiasa dianggo, tur kumaha carana administer aranjeunna Kumaha nu Perkakas CacheFlow communicates jeung sagala rupa sistem manajemen jaringan Kumaha digawekeun ku insinyur rojongan teknis pikeun troubleshoot isu jeung Perkakas CacheFlow.

IPamiarsa ntended of Blue Lambang Pelatihan Cacheflow

  • Service pangurus panyadia atanapi calon pamaké tina Perkakas CacheFlow

Prerequisites pikeun Blue Lambang Cacheflow sertifikasi

  • Murid perlu pangalaman praktis kalawan panerapan cache sarta pangaweruh policybased routing na L4-7 switching.
  • pangalaman praktis sareng CacheFlow Perkakas ogé dianjurkeun.

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • The CacheFlow Perkakas
  • Perencanaan deployment nu
  • Aksés sarta setelan mimiti
  • Bubuka ka Interface pamaké
  • cache Arsitéktur
  • HTTP proxy
  • eusi Disaring
  • Sarat jeung Kaayaan Control aksés
  • Topik deployment canggih
  • Ngawaskeun sarta Tanda
  • SNMP Konfigurasi
  • Pamérésan masalah

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita