ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Bulao Lambang Certified Packetshaper Administrator

Bulao Lambang Certified Packetshaper Kursus-kursus Administrator Pelatihan & sertifikasi |Pelatihan BCPSA

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Bulao Lambang Certified Packetshaper Kursus-kursus Administrator Cimanuk

nu Bulao Lambang Certified PacketShaper Administrator (BCPSA) Tangtu dimaksudkeun keur professional IT anu hayang ngamekarkeun pangaweruh dasar jeung kaahlian pikeun ngatur hiji dipasang Blue Lambang PacketShaper dina dasar poean. Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun pamaké nu rék nerapkeun fitur PacketShaper anyar nu nganteurkeun pisibilitas, kontrol jeung komprési terpadu kamampuhan dina Perkakas tunggal. Sanggeus completing tangtu ieu mahasiswa bakal tiasa: Paké sarta nyurtian produk PacketShaper na fungsionalitas sarta kamampuhan mengklasifikasikan lalulintas nganalisis jaringan anjeun, aplikasi jeung kinerja host.

Dimaksudkeun pamiarsa of Blue Lambang Certified Packetshaper Administrator Kursus

Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun professional IT merlukeun dasar operasional manajemén jaringan pangaweruh jeung kaahlian; pangurus ie, jaringan / sistem anu jawab menata kinerja aplikasi jaringan ngagunakeun Bulao Lambang PacketShaper.

Prerequisites pikeun Blue Lambang Certified Packetshaper Administrator sertifikasi

Murid kedah wawuh jeung kabutuhan poko jejaring, kayaning LAN, Internet, kaamanan, jeung protokol IP.

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

nu Bulao Lambang Certified PacketShaper Administrator (BCPSA) Kursus nyadiakeun hiji campuran efektip Téori operasional na leungeun dina latihan basis kinerja. Ieu nyertakeun:

  • Bulao Lambang kulawarga tina Produk
  • Bulao Lambang PacketShaper
  • PacketShaper Blangkon
  • Konfigurasi PacketShaper awal
  • PacketShaper GUI na CLI
  • Ngarti Aplikasi dina Network dina
  • Analisa Aplikasi dina Network dina
  • Ngadalikeun Aplikasi dina Network dina
  • Partitions
  • kawijakan
  • ngajaga PacketShaper
  • Bulao Lambang Langit

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • Bulao Lambang Certified Packetshaper latihan Administrator dina gurgaon
  • Bulao Lambang Certified Packetshaper ongkos sertifikasi Administrator dina Gurgaon
  • Institute pikeun Blue Lambang Certified Packetshaper Administrator dina gurgaon
  • Bulao Lambang Certified Packetshaper Administrator dina Gurgaon
  • Bulao Lambang Certified Packetshaper sertifikasi Administrator dina gurgaon
  • Bulao Lambang Certified Packetshaper Tangtu Administrator dina Gurgaon
  • Pangalusna Blue Lambang Certified Packetshaper Administrator Pelatihan Online
  • Bulao Lambang latihan Administrator Certified Packetshaper
-count batches > 1 -->