ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Bulao Lambang Certified Packetshaper Profesional

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Bulao jaket Certified PACKETSHAPER profésional

The Blue Lambang Certified PacketShaper Profesional (BCPSP) tangtu dimaksudkeun keur professional IT anu hayang ngamekarkeun jeung ngawasaan kaahlian keur leres install, beroperasi jeung ngonpigurasikeun PacketShaper. Tangtu ieu ogé nyertakeun cara migunakeun fitur ngalaporkeun na nyandak Peta luyu ngagunakeun mekanisme kontrol PacketShaper ngaoptimalkeun jaringan jeung kinerja aplikasi. Sanggeus completing tangtu ieu mahasiswa bakal pinter di: Kuduna Konfigurasi tipena béda tangkal lalulintas Konfigurasi PacketShaper mun ngalereskeun masalah jaringan Maké parabot PacketShaper pikeun ngaidentipikasi masalah jaringan jeung nangtukeun lamun PacketShaper bisa ngajawab masalah jalma

dimaksudkeun pamiarsa

  • kursus anu berorientasi ka arah kaperluan learning gawe professional jaringan jawab kinerja aplikasi jaringan ngungkulan maké Blue Lambang panerapan PacketShaper IT.

Prerequisites

Bulao Lambang Certified PacketShaper Administrator (BCPSA) sertifikasi, atanapi ujian waiver. Murid kudu boga pangalaman praktis jeung Perkakas PacketShaper di sawah sareng pamahaman padet jejaring jeung pangaweruh umum tina kabiasaan aplikasi dina Jaringan Area Wide.

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

The Blue Lambang Certified PacketShaper Profesional (BCPSP) Kursus dimaksudkeun keur siswa anu hayang make fitur PacketShaper anyar nu nganteurkeun pisibilitas, kontrol jeung komprési terpadu kamampuhan dina Perkakas tunggal. The BCPSP Kursus nyertakeun:

  • Bulao Lambang Arsitéktur PacketShaper
  • Klasifikasi canggih
  • Categorization URL
  • Manajemén lalulintas Tangkal
  • Canggih Bandwidth Manajemén
  • Tanggapan adaptif pamahaman
  • Ngalaporkeun PacketShaper Pakakas
  • Manajemén jaringan sarta pangimeutan
  • Bubuka keur AKAL Center
  • Bubuka keur Sarat jeung Kaayaan Center

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita