Bulao Lambang Certified Proxysg Administrator

gambaran

Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Bulao jaket Certified PROXYSG administrator

The Blue Lambang Certified ProxySG Administrator (BCCPA) tangtu dimaksudkeun keur professional IT anu hayang ngawasaan Chairil Anwar anu Lambang ProxySG Blue. Sanggeus completing Tangtu ieu, anjeun bakal tiasa: Ngagambarkeun fungsi Web gateway utama aman tina ProxySG nu. Ngajelaskeun peran ProxySG sakumaha eta relates to produk Blue Lambang séjénna salaku bagian tina solusi kaamanan lengkep. Ngonpigurasikeun ProxySG sarta nempatkeun kana layanan hirup. Administer fungsi Web gateway utama aman tina ProxySG nu. Nedunan ngungkulan dasar ProxySG jeung mutuskeun lamun luyu pikeun muka pamundut jasa.

Prerequisites

  • Murid kedah wawuh jeung kabutuhan poko jejaring, kayaning LAN, Internet, kaamanan, jeung protokol IP.
  • pangaweruh dasar tina metode auténtikasi ogé tambah.

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  • Bubuka keur ProxySG
  • ProxySG Kaamanan Deployments
  • ProxySG Konfigurasi Kaamanan mimiti
  • Konsol Manajemén ProxySG
  • Blangkon ProxySG Kaamanan
  • Layanan proxy
  • Hypertext Transfer Protocol
  • Bubuka keur Visual Sarat jeung Kaayaan Manajer
  • Eusi Disaring na WebPulse
  • Ngatur Undeuran
  • Authenticating pamaké on ProxySG nu
  • auténtikasi Realms
  • Auténtikasi kalawan proxy transparan
  • Iwal jeung Bewara
  • aksés logging
  • Ngatur SSL Traffic
  • ngungkulan dasar

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • Bulao Lambang Certified Proxysg latihan Administrator dina gurgaon
  • Bulao Lambang Certified Proxysg ongkos sertifikasi Administrator dina Gurgaon
  • Institute pikeun Blue Lambang Certified Proxysg Administrator dina gurgaon
  • Bulao Lambang Certified Proxysg Administrator dina Gurgaon
  • Bulao Lambang Certified Proxysg sertifikasi Administrator dina gurgaon
  • Bulao Lambang Certified Proxysg Tangtu Administrator dina Gurgaon
  • Pangalusna Blue Lambang Certified Proxysg Administrator Pelatihan Online
  • Bulao Lambang latihan Administrator Certified Proxysg
-count batches > 1 -->