ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Bulao Lambang Administrator Certified Kaamanan Analytics

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Bulao jaket Certified Kaamanan Analytics administrator

The Blue Lambang Certified Kaamanan Analytics Administrator (BCSAA) tangtu dimaksudkeun keur professional IT anu hoyong ngawasaan Chairil Anwar dina leyuran Blue Lambang Kaamanan Analytics. Sanggeus completing Tangtu ieu, murid bakal tiasa: Identipikasi na evaluate skenario na pilihan deployment dumasar kana kabutuhan organisasi, konfigurasi jaringan, sarta kapasitas gudang Napigasi GUI nu, ngaidentipikasi wewengkon hanca utamina, sarta ngarti kumaha tokens dina palang lintasan, méakkeun waktu nilai pigura, sarta faktor sejen nangtukeun informasi nu ditampilkeun lokasi jaringan Pilih pikeun newak data sarta nerangkeun implikasi poténsi Paké bar jalur pikeun nyaring kaluar bising jeung ngahususkeun fokus anjeun dina data Paké laporan na extractions pikeun manggihan jeung nganalisis data relevan relevan.

dimaksudkeun pamiarsa

  • jaringan IT atawa kaamanan professional anu hayang ngawasaan Chairil Anwar produk Lambang Bulao, ku fokus kana kaamanan jaringan, sarta anu bisa teu dicandak sagala kursus latihan Blue Lambang saméméhna

Prerequisites

  • Peserta kudu akrab jeung administrasi jaringan di disebarkeun, perusahaan-kelas topologies LAN / Wan, kaasup administrasi Unix / Linux dasar tur mibanda sababaraha pangalaman kalayan maké proxies, firewalls, routers, sarta saklar pikeun nerapkeun kawijakan jaringan-kaamanan.
  • Dasar keur pangaweruh canggih prakték pangalusna pikeun respon kajadian tur ngawaskeun kontinyu mangrupakeun tambah.

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • Kaamanan Analytics Perkenalan Produk
  • Desain solusi
  • Instalasi tur setelan
  • Kaamanan Analytics Interface pamaké
  • Laporan - Naon Ulah Aranjeunna ngawartosan?
  • The Filter Bar
  • Saringan canggih kana pamundut Laporan Data
  • paporit
  • Berkas ékstraksi (Perkenalan)
  • Manajemén, pangimeutan, sarta Purwokerto

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita