ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Bulao Lambang Certified Kaamanan Analytics Profesional

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Bulao jaket Certified Kaamanan Analytics profésional

The Blue Lambang Certified Kaamanan Analytics Profesional (BCSAP) Tangtu dirancang pikeun pamilon anu hayang diajar kumaha ngagunakeun platform Lambang Kaamanan Analytics Blue nedunan ampir sagala jenis ngawaskeun dumasar jaringan-jeung analisis forensik, kaasup panalungtikan kajadian-response, real-time kasadaran situasional, sarta ngawaskeun kontinyu pikeun indikator tina kompromi (IOCs) jeung ancaman pengkuh canggih (APTs). Sanggeus completing Tangtu ieu, murid bakal tiasa: Peta fungsi operasional-tingkat tinggi ka modul Sistim internal tur nangtukeun sabaraha ngalir data ngaliwatan sistem Paké laporan na extractions pikeun manggihan jeung nganalisis data relevan pikeun ngajawab masalah Paké platform Kaamanan Analytics pikeun incident- respon Paké babandinganana jeung tampilan saringan canggih pikeun ngahususkeun hasil teangan Larapkeun analisis sono-ranté pikeun manggihan tur ngajelaskeun indikator tina kompromi

dimaksudkeun pamiarsa

  • jaringan IT atawa kaamanan professional anu hoyong ngawasaan pamakéan Kaamanan Analytics Blue Lambang sarta anu geus réngsé Blue Lambang Kaamanan Analytics Administrator tangtu.

Prerequisites

  • Peserta kudu boga pamahaman sora modél OSI rujukan jeung protokol jaringan umum, sarta kumaha pamadegan protokol nyieun sambungan, tetep kaayaan, jeung mindahkeun data, sapanjang jeung pangalaman dasar kalayan pakét jaringan jeung analisis ngalir, kaasup ngagunakeun file PCAP, tcpdump, sarta Wireshark.
  • Dasar keur pangaweruh canggih prakték pangalusna pikeun respon kajadian tur ngawaskeun kontinyu bakal nyadiakeun kaunggulan signifikan.

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • Téori Operasi
  • file ékstraksi
  • data pengayaan
  • wilah anceman
  • Maéhan Analisis Chain
  • Pikeun Tingali pikeun Indikator of kompromi (IOCs)
  • ngahiji
  • The Virtual File System (VFS)

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita