ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Bulao Lambang Certified Wan Akselerasi Administrator

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Bulao jaket Certified Wan akselerasi administrator

The Blue Lambang Certified Wan Akselerasi Administrator (BCWAA) Kursus dimaksudkeun keur professional IT anu hayang ngawasaan Chairil Anwar optimasi Wan tina Lambang ProxySG Blue. Sanggeus completing Tangtu ieu, anjeun bakal ngartos: konsep dasar tina optimasi Wan Kumaha nyebarkeun jeung lisénsi nu ProxySG Kumaha ngawas Konsép lalulintas ProxySG of bandwidth management Kumaha karya optimasi Wan sarta ngonpigurasi on ProxyClient.

dimaksudkeun pamiarsa

professional jaringan IT anu hayang ngawasaan Chairil Anwar produk Lambang Blue ku fokus kana Wan téhnologi Optimasi na anu teu dicandak sagala kursus latihan Blue Lambang saméméhna.

Prerequisites

  • Murid kedah wawuh jeung konsep jaringan dasar, kayaning Jaringan lokal-wewengkon (LANs), Internet, kaamanan, jeung protokol IP kayaning Chairil Anwar TCP / IP, WCCP, HTTP, CIFS na MAPI.
  • Sajaba, siswa kudu miboga pangaweruh canggih tina jaringan pangiriman aplikasi tur aman, kitu ogé pangalaman praktis jeung ProxySG di lapangan.

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • Optimasi Wan
  • Deployments Akselerasi Wan
  • Bulao Lambang Langit
  • WCCP Setup
  • Services
  • Traffic ngawaskeun
  • Ngonpigurasikeun ADN Kalungguhan
  • optimizing CIFS
  • MAPI leuwih ADN
  • Accelerating Traffic Web
  • Streaming Media Akselerasi
  • Manajemén rubakpita
  • ProxySG ngungkulan
  • Ngonpigurasikeun ADN Kalungguhan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita