ngetikKursus online
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Diréktur Lambang bulao

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Bulao jaket Diréktur

Kursus Diréktur Lambang Blue dimaksudkeun keur professional jaringan IT anu hayang ngawasaan Chairil Anwar anu Diréktur Lambang Blue. Sanggeus completing Tangtu ieu, mahasiswa bakal ngartos: Kumaha masang jeung ngonpigurasikeun Diréktur Kumaha Diréktur jalan kalawan Blue Lambang Produk séjén Kumaha ngajaga Diréktur The Diréktur Lambang Blue Kursus bakal ngajarkeun siswa cara install, ngonpigurasikeun, sarta beroperasi Diréktur.

dimaksudkeun pamiarsa

  • jaringan IT na professional kaamanan mibanda tanggung jawab pikeun instalasi tur administrasi Diréktur dina urutan pikeun ngatur Blue panerapan Lambang ProxySG dina jaringan maranéhanana.

Prerequisites

  • Parantosan anu Blue Lambang Certified ProxySG Profesional (BCCPP) tangtu.

Tangtu Outline Lilana: 1 Poé

  • Bubuka keur Diréktur Lambang Blue
  • Diréktur Arsitéktur
  • Diréktur Konfigurasi
  • Diréktur Administering
  • Nambahkeun na Ngadaptar Alat
  • Diréktur sayaga
  • Konfigurasi sarta Manajemén alat
  • Eusi Sync Module Ngatur eusi

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita