ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Bulao Lambang reporter

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Bulao jaket reporter

Kursus Lambang reporter Blue dimaksudkeun keur jaringan IT na kaamanan professional anu hayang ngawasaan Chairil Anwar anu Lambang reporter Blue. Sanggeus completing Tangtu ieu, anjeun bakal ngartos: Kumaha masang jeung ngonpigurasikeun reporter Kumaha reporter jalan kalawan Blue Lambang ProxySG ngolah aksés log Kumaha keur ngahasilkeun laporan ngagunakeun rupa fitur dina reporter Kumaha masang jeung ngonpigurasikeun reporter Kumaha reporter jalan kalawan Blue Lambang ProxySG kana prosés aksés log Kumaha keur ngahasilkeun laporan ngagunakeun rupa fitur dina reporter.

dimaksudkeun pamiarsa

  • professional jaringan IT jeung tanggung jawab pikeun instalasi tur administrasi reporter dina urutan pikeun ngatur Blue Lambang panerapan ProxySG jeung nganalisis aksés log di jaringan maranéhanana.

Prerequisites

  • Parantosan anu Blue Lambang Certified ProxySG Administrator (BCCPA) tangtu.
  • Sajaba, siswa kudu boga hiji pangaweruh canggih tina jejaring sarta jadi akrab jeung konsep aksés logging.

Course Outline Duration: 1 Day

The Kursus Lambang reporter Blue dimaksudkeun keur siswa anu hayang ngagunakeun reporter dina organisasi maranéhanana sarta diajar kumaha eta tiasa tina pitulung dina analisa aksés log. Ieu ogé bakal nutupan arsitéktur Sistim reporter méré mahasiswa pamahaman hadé komponén reporter urang. Tangtu bakal ditungtungan ku a sawala ngeunaan deploying reporter di lingkung ngalaporkeun lokal jeung global, mere santri hiji gagasan ngeunaan kumaha reporter bisa dipaké dina rupa-rupa situasi.

  • Bubuka keur Blue Lambang reporter
  • log Payil
  • laporan
  • Administrasi reporter
  • WebAPI
  • lila-pangalusna
  • Reporter Interface pamaké
  • Access Control

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita