ngetikKursus online
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Bulao Lambang Web Aplikasi Reverse proxy

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Bulao jaket wéb aplikasi sabalikna proxy

The Blue Lambang Web Tangtu Aplikasi Reverse proxy dimaksudkeun keur IT professional jaringan anu hayang ngawasaan Chairil Anwar of deploying nu Lambang ProxySG Blue dina modeu proxy sabalikna. Sanggeus completing Tangtu ieu, murid bakal bisa: Ngartikeun proxy sabalikna Terangkeun kaunggulan tina ngagunakeun ProxySG dina modeu proxy sabalikna Identipikasi rupa-rupa deployment proxy sabalikna Ngagambarkeun kumaha ProxySG dina modeu proxy sabalikna handles HTTPS / SSL Konpigurasikeun diteruskeun pikeun proxy sabalikna Jieun kawijakan pikeun kontrol aksés, auténtikasi, sarta mitigasi anceman Troubleshoot nu ProxySG dina modeu proxy sabalikna.

dimaksudkeun pamiarsa

  • jaringan IT na professional kaamanan mibanda tanggung jawab pikeun instalasi tur administrasi ProxySG.

Prerequisites

  • Parantosan anu Blue Lambang Certified ProxySG Administrator (BCCPA) tangtu.

Tangtu Outline Lilana: 1 Poé

  • Bubuka keur Web Aplikasi Reverse proxy
  • Ngabalikeun proxy Deployments
  • cache
  • Kadali aksés sarta Kawijakan auténtikasi
  • Ngabalikeun deployment Kaamanan proxy

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita