ngetikPelatihan kelas
ngadaptar
BLUECAT dasar

BlueCat Pelatihan dasar Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

BlueCat Kursus Latihan dasar

nu BlueCat Chairil Anwar instruktur-dipingpin Tangtu latihan prepares siswa pikeun ngatur sakabéh aspék DHCP na DNS ngaliwatan Alamat Manager. Murid ngamimitian ku ngawangun konfigurasi anyar lajeng nganggo eta pikeun ngembangkeun leungeun-on pangalaman nyieun IP, DNS na DHCP data.

Dimaksudkeun pamiarsa of BlueCat Pelatihan dasar

Tangtu ieu dirancang pikeun individu padamelan salaku DNS, DHCP sarta pangurus IPAM anu peryogi pamahaman komprehensif ngeunaan Alamat Manager.

Prerequisites pikeun BlueCat Kursus sertifikasi dasar

Peserta didik kudu boga pamahaman umum tina konsep jejaring, kitu ogé mangrupa keupeul kuat konsép patali DHCP, DNS na IPv4 alamat.

Tangtu Outline Lilana: 4 Days

  • Modul 1: Pamahaman BLUECAT
  • Modul 2: Meunangkeun The System Siap
  • Modul 3: Napigasi System The
  • Modul 4: Urusan The IPV4 Alamat Spasi
  • Modul 5: Urusan The IPV6 Alamat Spasi
  • Modul 6: Konfigurasi DHCP di Alamat Manajer
  • Modul 7: Pitur DHCP Advanced
  • Modul 8: Konfigurasi DHCP Failover
  • Modul 9: Urusan DNS
  • Modul 10: DNS Recursive
  • Modul 11: DNS Cim

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Hambalan sertifikasi BFCP

  • kumplit BlueCat Chairil Anwar
  • Lulus luyu BlueCat Chairil Anwar Certified Profesional (BFCP) ujian

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita