ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

BlueCat IPAM kabutuhan poko

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

BlueCat IPAM kabutuhan poko

IPAM kabutuhan poko mangrupa e-pangajaran Tangtu bubuka nu mere professional jejaring pamahaman fungsi tina BlueCat Alamat Manajer ku fokus kana navigasi sistem jeung provisioning objék IPAM, alamat IP utamana statis, rékaman sumberdaya DNS na DHCP Bulan jeung reservations. kursus nganggap yen Hadirin boga pamahaman umum tina konsep jejaring, kitu ogé DNS, DHCP na IPv4 alamat. Nawarkeun éta kalenturan paling pikeun staf anjeun, IPAM kabutuhan poko bisa ditempo dina Learning spasi, System Management Learning BlueCat urang.

tujuan

  • Kana parantosan sukses IPAM kabutuhan poko, Hadirin anu bisa:
  • Nganapigasi Alamat Manajer System
  • Paké Rupa-rupa Fitur kaasup Search na Data Mulangkeun Fungsi
  • Rezeki alamat IPv4
  • Ngatur Bulan DHCP na reservations
  • Ngatur Resource DNS Records

dimaksudkeun pamiarsa

Tangtu ieu dirancang pikeun individu anu bakal provisioning sumberdaya DNS rékaman, Bulan DHCP na reservations jeung alamat IP statik.

Prerequisites

kursus nganggap yen Hadirin boga pamahaman umum tina konsep jejaring sarta protokol TCP / IP, kitu ogé hiji pamahaman DNS, DHCP na IPv4 alamat.

Course Outline Duration: 1 Day

  • Modul 1: Pamahaman BlueCat
  • Modul 2: modeling IPv4
  • Modul 3: Konfigurasi DHCP
  • Modul 4: Konfigurasi DNS

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita