ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

BlueCat Kaamanan jeung Advanced Konfigurasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

BlueCat Kaamanan jeung Advanced Konfigurasi

Bulao Cat Kaamanan jeung Advanced Konfigurasi mangrupa kursus 8-jam dirancang ngajar konsep kaamanan sarta IPAM canggih kuncén.

tujuan

  • Ngartos Cara nu BlueCat Secures DNS komponén
  • Paké IPv4 modeling Pakakas pikeun ngamanipulasi éta Alamat Spasi IPv4
  • Paké lila Best mun Salajengna aman BlueCat Systems anjeun
  • Ngartos DNS arsitéktur
  • Ngonpigurasikeun DNS pamundut logging na DNS Saluran logging
  • Ningkatkeun TSIG Kaamanan pikeun Parabot Mindahkeun
  • Ngonpigurasikeun DNSSEC ditandatanganan Waktos tur Validating Resolvers
  • Ngonpigurasikeun Tanggapan Laju Ngawatesan jeung Mitigate panolakan ti Serangan Service
  • Ngonpigurasikeun Protection DNS Ancaman pikeun Mantuan Nyegah DNS redirection ka loka jahat

dimaksudkeun pamiarsa

Tangtu ieu dirancang pikeun individu padamelan salaku DNS, DHCP sarta pangurus IPAM anu ngatur DNS na DHCP maké BlueCat DNS server / DHCP sarta museurkeun diajar ngeunaan fitur nu patali kaamanan.

Prerequisites

  • Tangtu ieu nganggap yen Hadirin boga pamahaman umum tina konsep jejaring sarta protokol TCP / IP, kitu ogé mangrupa keupeul kuat DNS, DHCP na IPv4 alamat.
  • Murid ogé kudu réngsé kursus BlueCat Chairil Anwar saméméh nyokot Tangtu ieu.

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • Modul 1: securing Bluecat Systems
  • Modul 2: securing DNS
  • Modul 3: DNS aman arsitéktur
  • Modul 4: rupa DNS Serangan
  • Modul 5: Dnssec
  • Modul 6: Protection DNS Ancaman
  • Modul 7: Advanced DNS Konfigurasi
  • Modul 8: DHCP Fingerprinting

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

BACP Hambalan sertifikasi:

kursus disarankeun pikeun ngalengkepan:

  • Tangtu 1 - BlueCat Chairil Anwar

Tangtu diperlukeun pikeun ngarengsekeun:

  • Tangtu 2 - BlueCat Kaamanan jeung Advanced Konfigurasi
  • Lulus BlueCat Advanced Certified Profesional (BACP) ujian

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • BlueCat Kaamanan jeung Advanced Konfigurasi latihan di gurgaon
  • Biaya sertifikasi BlueCat Kaamanan jeung Advanced Konfigurasi di Gurgaon
  • Institute pikeun BlueCat Kaamanan jeung Advanced Konfigurasi di gurgaon
  • BlueCat Kaamanan jeung Advanced Konfigurasi di Gurgaon
  • BlueCat Kaamanan jeung Advanced Konfigurasi sertifikasi di gurgaon
  • BlueCat Kaamanan jeung tangtu Advanced Konfigurasi di Gurgaon
  • Pangalusna BlueCat Kaamanan jeung Advanced Konfigurasi Pelatihan Online
  • BlueCat Kaamanan jeung latihan Advanced Konfigurasi