ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar
Cassandra Pelatihan & Kursus sertifikasi

Cassandra Pelatihan & Kursus sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Cassandra Balap

Tangtu ieu dirancang impart pangaweruh konsep Cassandra, model Data tinggi-scalable jeung Cassandra Arsitéktur. Dina tutorial ieu, Anjeun oge bakal diajar Beda antara RDBMS na Cassandra, rupa kauntungan of gawé bareng Cassandra, CAP teorema, basis data NoSQL, titik Alat paréntah, Indexes, Kluster, Cassandra na MapReduce na frameworks canggih kawas Thrift, AVRO, JSON na Hector klien .

Tujuan latihan Cassandra

  • Gin wawasan jero kana konsep Cassandra na Arsitéktur
  • Ngartos béda antara RDBMS na Cassandra
  • Diajar kaistiméwaan NoSQL database sarta teorema CAP
  • Install, ngonpigurasikeun na ngawas Cassandra
  • Diajar nerapkeun Manajemén Kluster, Indexing na modeling Data di Cassandra
  • Ngartos dasar tina Thrift, AVRO, JSON na Hector klien

Dimaksudkeun pamiarsa of Cassandra Kursus

  • Professional menata jilid tinggi data
  • manajer proyék tur professional bisa dipake aspiring karir di NoSQL na Cassandra
  • IT pamekar sarta Testers anu hoyong dilegakeun dimensi maranéhna pikeun digawekeun ku pangbadagna, reputed dina organisasi
  • Lulusan ngarancang proyék manajemén databés

Prerequisites pikeun Cassandra sertifikasi

  • murid nu boga janten wawuh jeung dasar garis paréntah Linux Ubuntu jeung ngagunakeun pangropéa téksu Linux Ubuntu kawas VIM, Nano atanapi emacs.
  • Sababaraha kaliwat SQL pangalaman pilih pernyataan oge bakal mantuan.
  • paparan minimal keur Java, database atawa data gudang konsep anu diperlukeun.

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  1. Bubuka keur Cassandra
    • ngawanohkeun Cassandra
    • Ngarti naon cassandra téh?
    • Diajar naon cassandra dipaké pikeun?
    • CAP teorema
    • Arsitéktur klaster
    • konsistensi ahirna
    • Ngarti Syarat System
    • Ngarti lab kami
  2. Ngalalanyahan kalawan Cassandra
    • Ngarti Cassandra sakumaha disebarkeun DB
    • Snitch
    • gosip
    • Diajar Kumaha Data meunang disebarkeun
    • réplikasi
    • titik maya
  3. Masang Cassandra
    • ngundeur Cassandra
    • Jawa
    • Ngarti file konfigurasi cassandra
    • Cassandra foreground jeung mode tukang
    • Mariksa Cassandra Status
    • Ngaksés sarta pamahaman Struktur Log
  4. Komunikasi sareng Cassandra
    • ngagunakeun CQLSH
    • Nyieun databés a
    • Watesan Keyspace a
    • Mupus Keyspace a
    • Nyieun Table a
    • Watesan Kolom jeung Datatypes
    • Watesan primér Key
    • Recognizing a Partition Key
    • Nangtukeun hiji urutan klaster nurun
    • Ngarti cara nulis data
    • Ngagunakeun ngalebetkeun kana paréntah
    • Ngagunakeun paréntah nyalin
    • Ngarti kumaha data disimpen dina Cassandra
    • Ngarti Kumaha data disimpen dina piringan
  5. Ngarti Data modeling di Cassandra
    • Modél Data pamahaman
    • Pamahaman mana kriteria klausa dina Cassandra
    • Loading Data PCplus
    • format JSON Impor na Ékspor
    • Ngagunakeun Index primér
    • Nyieun hiji Index sekundér
    • Watesan hiji Partition Key komposit
  6. Nyieun hiji Aplikasi maké Cassandra Backend
    • Ngarti Cassandra Pembalap
    • Eksplor Supir Datastax Java
    • Nyetel Kuwu Lingkungan
    • Nyieun hiji Kalurahan Aplikasi
    • Acquiring Java Supir Payil
    • Ngarti bungkusan maké Maven
    • Ngarti bungkusan ngagunakeun Métode Manual
    • Nyambungkeun ka Cassandra Kluster maké Kalurahan
    • Executing pamundut maké Kalurahan di Cassandra
    • Ngagunakeun MVC Pola Conto
  7. Ngamutahirkeun na Data mupus
    • Ngamutahirkeun Data
    • Ngarti Works Kumaha ngamutahirkeun
    • Data mupus
    • Ngarti peran Tombstones
    • ngagunakeun TTL
  8. Cassandra Multinode Kluster Setup
    • Pilihan Hardware pamahaman pikeun ngahasilkeun
    • Ngarti RAM na CPU saran
    • Hal anu dianggap bari Milih gudang
    • Hal anu dianggap bari Deploying di Awan
    • Ngarti Cassandra titik
    • Network Connection Setup
    • Nangtukeun titik Kelor
    • Bootstrapping titik hiji
    • Diberesihkeun up titik hiji
    • Ngagunakeun cassandra-stress keur nguji stress klaster
  9. Pangimeutan Cassandra na Purwokerto - bagian 1
    • Ngarti Cassandra pangimeutan Pakakas
    • ngagunakeun Nodetool
    • ngagunakeun Jconsole
    • Diajar ngeunaan OpsCenter
    • ngalereskeun pamahaman
    • repairing titik
    • konsistensi pamahaman
    • Pamahaman Hinted Handoff
    • Ngarti Baca ngalereskeun
  10. Pangimeutan Cassandra na Purwokerto - bagian 2
    • Nyoplokkeun titik hiji
    • Putting titik hiji deui jasa
    • Decommissioning titik hiji
    • Nyoplokkeun hiji titik maot
    • Redefining langkung ti puseur Data
    • Ngarobah Tipe Snitch
    • modifying cassandra-rackdc.properties
    • Ngarobah Stratégi réplikasi
  11. Ngarti Nyadangkeun, Mulangkeun na Performance Tuning
    • Ngarti Cadangan & Mulangkeun Konsép dina Cassandra
    • Nyandak Snapshot a
    • Incremental Nyadangkeun
    • Ngagunakeun bunuh Log Feature
    • Ngagunakeun Mulangkeun Métode
    • Strategi neundeun jeung OS tuning
    • JVM Tuning
    • Strategi cache
    • Compaction na skéma
    • Setrés Strategi Tés

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita




bagian 1Bubuka keur Cassandra
1 bacaanngawanohkeun Cassandra
2 bacaanNgarti naon cassandra téh?
3 bacaanDiajar naon cassandra dipaké pikeun?
4 bacaanCAP teorema
5 bacaanArsitéktur klaster
6 bacaankonsistensi ahirna
7 bacaanNgarti Syarat System
8 bacaanNgarti lab kami
bagian 2Ngalalanyahan kalawan Cassandra
9 bacaanNgarti Cassandra sakumaha disebarkeun DB
10 bacaanSnitch
11 bacaangosip
12 bacaanDiajar Kumaha Data meunang disebarkeun
13 bacaanréplikasi
14 bacaantitik maya
bagian 3Masang Cassandra
15 bacaanngundeur Cassandra
16 bacaanJawa
17 bacaanNgarti file konfigurasi cassandra
18 bacaanCassandra foreground jeung mode tukang
19 bacaanMariksa Cassandra Status
20 bacaanNgaksés sarta pamahaman Struktur Log
bagian 4Komunikasi sareng Cassandra
21 bacaanngagunakeun CQLSH
22 bacaanNyieun databés a, watesan Keyspace a, mupus hiji Keyspace
23 bacaanNyieun Table a
24 bacaanWatesan Kolom jeung Datatypes
25 bacaanWatesan primér Key
26 bacaanRecognizing a Partition Key
27 bacaanNangtukeun hiji urutan klaster nurun
28 bacaanNgarti cara nulis data
29 bacaanNgagunakeun ngalebetkeun kana paréntah
30 bacaanNgagunakeun paréntah nyalin
31 bacaanNgarti kumaha data disimpen dina Cassandra
32 bacaanNgarti Kumaha data disimpen dina piringan
bagian 5Ngarti Data modeling di Cassandra
33 bacaanModél Data pamahaman
34 bacaanPamahaman mana kriteria klausa dina Cassandra
35 bacaanLoading Data PCplus
36 bacaanformat JSON Impor na Ékspor
37 bacaanNgagunakeun Index primér
38 bacaanNyieun hiji Index sekundér
39 bacaanWatesan hiji Partition Key komposit
bagian 6Nyieun hiji Aplikasi maké Cassandra Backend
40 bacaanNgarti Cassandra Pembalap
41 bacaanEksplor Supir Datastax Java
42 bacaanNyetel Kuwu Lingkungan
43 bacaanNyieun hiji Kalurahan Aplikasi
44 bacaanAcquiring Java Supir Payil
45 bacaanNgarti bungkusan maké Maven
46 bacaanNgarti bungkusan ngagunakeun Métode Manual
47 bacaanNyambungkeun ka Cassandra Kluster maké Kalurahan
48 bacaanExecuting pamundut maké Kalurahan di Cassandra
49 bacaanNgagunakeun MVC Pola Conto
bagian 7Ngamutahirkeun na Data mupus
50 bacaanNgamutahirkeun Data
51 bacaanNgarti Works Kumaha ngamutahirkeun
52 bacaanData mupus
53 bacaanNgarti peran Tombstones
54 bacaanngagunakeun TTL
bagian 8Cassandra Multinode Kluster Setup
55 bacaanPilihan Hardware pamahaman pikeun ngahasilkeun
56 bacaanNgarti RAM na CPU saran
57 bacaanHal anu dianggap bari Milih gudang
58 bacaanHal anu dianggap bari Deploying di Awan
59 bacaanNgarti Cassandra titik
60 bacaanNetwork Connection Setup
61 bacaanNangtukeun titik Kelor
62 bacaanBootstrapping titik hiji
63 bacaanDiberesihkeun up titik hiji
64 bacaanNgagunakeun cassandra-stress keur nguji stress klaster
bagian 9Pangimeutan Cassandra na Purwokerto --- bagian 1
65 bacaanNgarti Cassandra pangimeutan Pakakas
66 bacaanngagunakeun Nodetool
67 bacaanngagunakeun Jconsole
68 bacaanDiajar ngeunaan OpsCenter
69 bacaanrepairing titik
70 bacaankonsistensi pamahaman
71 bacaanPamahaman Hinted Handoff
72 bacaanNgarti Baca ngalereskeun
bagian 10Pangimeutan Cassandra na Purwokerto --- bagian 2
73 bacaanNyoplokkeun titik hiji
74 bacaanPutting titik hiji deui jasa
75 bacaanDecommissioning titik hiji
76 bacaanNyoplokkeun hiji titik maot
77 bacaanRedefining langkung ti puseur Data
78 bacaanNgarobah Tipe Snitch
79 bacaanmodifying cassandra-rackdc.properties
80 bacaanNgarobah Stratégi réplikasi
bagian 11Ngarti Nyadangkeun, Mulangkeun na Performance Tuning
81 bacaanNgarti Cadangan & Mulangkeun Konsép dina Cassandra
82 bacaanNyandak Snapshot a
83 bacaanIncremental Nyadangkeun
84 bacaanNgagunakeun bunuh Log Feature
85 bacaanNgagunakeun Mulangkeun Métode
86 bacaanStrategi neundeun jeung OS tuning
87 bacaanJVM Tuning
88 bacaanStrategi cache
89 bacaanCompaction na skéma
90 bacaanSetrés Strategi Tés