ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

tuang-612-portopolio

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Nu matak 612 Advanced Mobile Forensics na Kaamanan

Digital Mobile Forensics ieu gancang jadi widang lucrative sarta terus ngembang, ieu téh aya kejutan jadi industri handphone geus witnessing sababaraha pertumbuhan henteu kabayang, sababaraha ahli nyebutkeun eta malah bisa ngaganti Komputer pikeun maranéhanana ngan wishing pikeun ngirim sareng nampa surelek ti. Salaku daerah ieu forensics digital tumuwuh di lingkup na ukuranana alatan Prévalénsi na proliferasi tina alat nu bagerak jeung salaku pamakéan sahiji alat ieu tumuwuh, beuki bukti na informasi penting investigations bakal kapanggih dina eta. Malire examining alat ieu bakal janten hilap tur hasil dina investigations lengkep. tumuwuhna ieu kiwari geus dibere kasempetan karir anyar jeung tumuwuh pikeun praktisi museurkeun perusahaan, penegak, sarta setélan militér. forensics mobile geus pasti di dieu pikeun cicing sakumaha unggal alat mobile mah béda jeung hasil béda baris lumangsung dumasar kana alat anu merlukeun kaahlian unik.

tujuan

  • Appreciating sabaraha hiji Digital atanapi Mobile Forensic investigator prosés telepon sél, PDAs, sarta sagala alat nu bagerak séjén nu geus bisa nyimpen data jeung komunikasi
  • elemen ngawengku tina Mobile Alat Hacking kayaning genre panganyarna serangan ti sandi basajan cracking mun suntik canggih tina rootkits / remote nenjo ngawaskeun
  • Nalungtik prosés aub dina acquisitions Forensic Mobile, Analisis sarta pelaporan bukti Alat Mobile jeung sinyalna lengkep dina sababaraha alat beuki populér kayaning iDevices Apple (iPhone, iPad, iTouch / iPods), BlackBerrys, Windows 7 & Android Alat Based
  • Defending serangan umum ngaliwatan Mobile Alat Kaamanan Hardening, pamahaman naon gawéna pangalusna pikeun pamaké perusahaan

dimaksudkeun pamiarsa

  • Penilaian résiko Profesional
  • Digital Forensics penyidik ​​KPK
  • Profesional Kaamanan informasi
  • pamekar mobile
  • Testers penetrasi - CEH Profesional
  • Patugas penegak hukum jeung Agén Pamaréntah
  • Attorneys, Paralegals tur munggaran Responders
  • Accountants na Kepegawaian Financial
  • Saha anu ngurus palaksanaan, nguji, hardening kaamanan tina alat nu bagerak

 

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

Modul 1: tantangan Forensic Mobile

  • Digital Forensics: Hiji Ihtisar
  • Nalika geus Forensics Komputer dibutuhkeun?
  • Bisi Study1: Insider serangan - Wikileaks hal
  • Bisi Study2: Serangan kaluar - Maling kartu kiridit
  • Study hal: Serangan kaluar - TJ Maxx hal
  • Pamahaman Bukti Digital
  • Ciri tina Digital Bukti
  • Rupa Digital Bukti
  • Aturan Bukti pangalusna
  • Standar SWGDE keur Exchange of Bukti Digital
  • Prosés Komputer Forensics Investigation
  • Digital Forensics tantangan
  • Forensics Alat mobile
  • Kumaha Forensics Mobile beda Forensics Komputer
  • Sajarah Mobile Forensics Phone
  • Dimana Simkuring dipingpin Dina Mobile Forensics?
  • Peran Mobile Forensics dina IT Kaamanan
  • Forensics Naha Mobile?
  • News: AG Kane Unveils Mobile Forensics Unit nyekel prédator Child
  • News: Man fungsi Ngan Hiji Poé di porno Case Child
  • Mobile Forensics tantangan
  • Digital Forensics: Pidana vs Kasus Sipil
  • Study hal: bisi Pidana
  • Study hal: bisi Sipil
  • Study hal: Forensics Mobile Phone
  • Forensics Penyelidik tantangan: Kasus Pidana
  • Forensics Penyelidik tantangan: Kasus Sipil

Modul 2: Mobile Forensics Prosés

  • Mobile Prosés Forensics
  • Naha Mobile Forensics Prosés?
  • Naon Kudu Anjeun Naha Sateuacan Investigation dina?
  • Ngawangun hiji Forensics Workstation
  • Ngawangun Tim Penyelidik
  • Jalma aub dina Mobile Forensics
  • Kawijakan jeung Laws Review
  • Ngabéjaan makers Putusan na acquire otorisasina
  • Pamariosan résiko
  • Ngawangun hiji Toolkit Mobile Forensics
  • Prosés mobile Forensics Investigation
    • Ménta Search ngajamin (Mun dibutuhkeun)
    • Requesting Pikeun Telepon jéntré Rékam (CDR)
    • bukti dingawitan
      • Pelestarian Hambalan di Case Normal
      • Pelestarian Hambalan di Case abnormal
    • Evaluate tur aman Adegan nu
    • Documenting Adegan nu
      • Visual / audio Capture
    • Kumpulkeun Bukti nu
    • Susunan Aturan keur Ngalihkeun ON / OFF Mobile Phone
    • Mobile Phone Signal ngawadahan
    • Paking, Transporting, sarta nyimpen Bukti nu
    • Ranté tina Dokumén dijagaan
    • bukti akuisisi
      • Prosés akuisisi
      • Ngajaga Integritas of Bukti nu
      • Sterilization sahiji tujuan Panyimpenan Media
      • Piringan Sterilization Pakakas
    • Ujian na Analisis
    • Laporan Penyelidik generating
  • Forensics mobile Prosés tantangan
    • tantangan prosedural
    • akuisisi tantangan
    • tantangan integritas
  • Mobile Phone Anti Forensics Kagiatan
  • Anti Forensics Alat jeung Téhnik
  • Kasalahan umum di Search Warrants, surat penting jeung sah na Prosés Mobile Forensics

Modul 3: Mobile Hardware Jurnalisme sarta arsitéktur

  • Mobile Hardware jeung Forensics
  • Komponén has Arsitéktur Hardware Mobile Alat
  • Samsung Mobile Desain Alat Hardware
  • Desain Hardware dasar tina Alat basis Android
    • Prosesor Intel Mobile pikeun Android
    • Motorola Droid cimata Turun
  • Desain Hardware dasar tina Alat Windows Phone OS dumasar
    • Conto: Qualcomm Snapdragon 800 Arsitéktur pikeun Windows Phone
    • HTC Sakuliling Teardown
  • Desain Hardware dasar tina Alat dumasar ios
    • ios Mobile Models jeung Konfigurasi
    • Arsitéktur Hardware iPhone 3GS
    • iPhone 5 Teardown
    • iPhone 6 Teardown
    • iPhone 6 Ditambah Teardown
  • Mobile Hardware Toolkit
    • Toolkit Tech Pro

Modul 4: Mobile OS Arsitéktur, Prosés boot, jeung Systems File

  • Mobile Panyimpenan na Forensics
  • Mobile Panyimpenan na Bukti Locations
  • System File mobile Mémori
  • Mémori internal di Mobile telepon
  • Mobile OS na Forensics
  • Lapisan arsitéktur of Mobile Lingkungan Alat
  • Android Arsitéktur tumpukan
    • System File Android
    • Android internal Mémori Layout
    • Flash Mémori Partitions: basis MDT Alat Android
      • Nempo MTD Partitions
      • YAFFS2 Data ékstraksi Pakakas
    • Flash Mémori Partitions: basis eMMC Alat Android
    • Flash Mémori Partitions: basis MMC Android Alat
    • Prosés boot Android
  • Windows Phone 8.1 Arsitéktur
    • Telepon File System Windows
    • Windows Prosés boot Phone
  • ios Arsitéktur
    • System File iPhone HFS +
    • System File ios
    • Prosés ios boot
    • Normal sarta DFU Mode booting
    • Booting iPhone di Mode DFU

Modul 5: Ancaman Mobile na Kaamanan

  • Mobile Ancaman Évolusi
  • Global Mobile Virus Inféksi Rates 2014
  • News: Gmail App pikeun ios Daun Pamaké rentan ka Serangan Man-di-nu-Tengah
  • Distribusi Ancaman Mobile 2014
  • Program Top 20 jahat Mobile
  • The Géografi Ancaman Mobile
  • OWASP Mobile Top 10 resiko
  • Ajen Ancaman mobile
  • Ancaman Top targeting Alat Mobile
  • Rupa Mobile serangan Alat
    • Konsékuansi tina Inangna jeung Network Dumasar Serangan Mobile
    • Serangan Wi-Fi Mobile Based
    • Serangan Bluetooth
    • Serangan HTML 5 Dumasar
    • Naékna di HTML5 App rangkep Malware / Aplikasi berpotensi nu teu dihoyongkeun (PUAs)
  • Mobile Hacking Toolkit
  • Tambahan Pakakas Mobile Hacking
  • ios Platform Ihtisar Kaamanan
  • Android Platform Ihtisar Kaamanan
  • Téhnik Lengser Kaamanan platform: Jailbreaking / rooting
    • Implikasi kaamanan Jailbreaking / rooting
    • Untethered Jailbreaking of ios 8.XX Maké Pangu
    • Jailbreaking Pakakas: Redsn0w na Absinthe
    • Jailbreaking Pakakas: evasi0n7 na GeekSn0w
    • Jailbreaking Pakakas: Sn0wbreeze na PwnageTool
    • Jailbreaking Pakakas: LimeRa1n na Blackra1n
    • Rooting telepon Android Maké SuperOneClick
    • Android rooting Pakakas
    • Tambahan Pakakas ios Jailbreaking
    • Tambahan rooting Pakakas Android
  • 10 alesan naha Mobile Alat Dupi compromised
  • Pedoman Kaamanan mobile Alat
    • Mobile Phone kecap akses: A Patalina Kaamanan lemah
    • Ngatur leungit atawa dipaling Alat
    • Gejala Mobile inféksi Malware
    • Ngajagi Ngalawan Mobile Malwares
    • Mobile Data Kaamanan lila Best
    • Mobile Kaamanan Aplikasi lila Best
    • Project OWASP Mobile Security
  • Guideline mobile Network Kaamanan
    • Mobile perusahaan Kaamanan: mobile Alat Manajemén (MDM)
    • Mobile Alat Manajemén (MDM) amalan Best
      • Leyuran MDM
    • Mobile perusahaan Kaamanan: resiko BYOD
    • Mobile perusahaan Kaamanan: Mitigating BYOD resiko
      • Ngamankeun Palaksanaan BYOD
    • Mobile kerentanan Nyeken Pakakas: Nessus
    • Mobile kerentanan Nyeken Pakakas
    • Android Mobile Security Pakakas
    • ios Mobile Security Pakakas

Labs
Lab: rooting hiji Alat Android Maké Kingo Akar
Lab: Advanced Hacking na spionase a Alat Mobile Maké AndroRat

Modul 6: Mobile Bukti akuisisi sarta Analisis

  • Analisis Bukti mobile Phone
  • Mobile Bukti akuisisi
  • Métode akuisisi Data
  • akuisisi manual
    • Manual akuisisi Maké ZRT3
  • akuisisi logis
    • Akuisisi Logis Android Ngagunakeun Alat adb
    • Android Sasak Debugging (adb)
    • Akuisisi Logis Android Maké ViaExtract
    • Sangkan USB Debugging
    • Android akuisisi Logis Maké MOBILedit
    • Tambahan akuisisi Pakakas Logis
    • iPhone Data akuisisi Pakakas
  • akuisisi fisik
    • Akuisisi fisik Maké ViaExtract
  • JTAG Forensics
  • Forensics chip-off
  • Prosés chip-off Forensics
  • Chip-off Forensic Equipment
  • Flasher Buleud
  • Berkas System akuisisi
    • Berkas System akuisisi Maké ViaExtract
  • Analisis Forensics Android Maké ViaExtract
  • iPhone Data ékstraksi
    • iPhone Forensics Analisis Nganggo Forensics Oksigén Suite
    • Analisis Forensics iPhone Maké Internét Bukti Panimu (IEF)
    • Analisis Forensics iPhone Maké iPhone Nyadangkeun Analyzer (IPBA)
    • iPhone Analisis Forensics on Santoku Linux Ubuntu
    • Nyieun piringan Gambar hiji Maké SSH iPhone
    • Retrieving Payil Ti iPhone Maké Komando SCP
  • Palanggan Identipikasi modul (SIM)
    • Anatomi Card SIM
    • System File SIM
    • SIM Kloning
    • SIM Data akuisisi Pakakas
  • Forensics Imaging
    • Forensics Imaging Maké FTK ajar Pamager
  • file ukiran
    • File ukiran Maké pamarikasan mayit keur neangan sebab matina
    • File ukiran Maké Explorer Forensic
    • iPhone File ukiran Maké Scalpel Alat
    • File ukiran Pakakas
  • Ngonci telepon
    • Bypassing Android Phone konci Pola Maké ViaExtract
    • Bypassing Android Phone konci Sandi Maké ADB
  • iPhone Passcodes
    • Bypassing kode akses iPhone Maké IExplorer
    • iPhone kodeu aksés Lengser Pakakas
    • Bypassing iPhone kodeu aksés
  • Decrypting ios Keychain
  • SQLite databés ékstraksi
    • Analisis Forensics of SQLite databés Maké Andriller
    • SQLite databés Pungsi ngotéktak Internét Pakakas: Forensics Oksigén SQLite Viewer
    • SQLite databés Pungsi ngotéktak Internét Pakakas
  • Tambahan Forensics Pakakas Mobile Phone
  • Tambahan Pakakas File ukiran
  • iPhone Mobile Leyuran Forensic
  • SIM Analisis Forensic Pakakas
  • Forensics mobile Hardware Pakakas
  • Analisis Cell Loka
    • Analisis Cell Loka: analisa Service Provider Data
    • Eusi CDR
    • Sampel CDR Log File

Modul 7: Mobile Aplikasi Téknik Reverse

  • Téknik ngabalikkeun
  • Kunaon Undur Téknik?
  • Sabalikna Téknik Aplikasi
  • Forensics mobile sarta Téknik Reverse
  • Kaahlian dibutuhkeun pikeun Mobile Reverse Téknik
  • bungkusan mobile
    • APK jeung IPA Mobile bungkusan
    • Prosés Development Aplikasi Android
    • Android Aliran Development Aplikasi: Teknik teung
    • Android APK bungkusan
    • Ngabedah bungkusan Android
    • aplikasi Layout
    • Android manifest na Pangidinan
  • Ngabalikeun Téknik: Decompiling na Disassembling APK
  • Ngabalikeun Téknik: Decompiling na Dessembling kalawan apktool
  • Ngabalikeun Téknik: Decompiling na Dessembling kalawan Baksmali
  • Ngabalikeun Téknik: Decompiling na Disassembling Maké dex2jar na jd-gui
  • Android Undur Téknik Pakakas: Androguard na Radare
  • IPA Paket
    • Pamahaman Struktur IPA Paket
    • iPhone App Téknik Reverse
    • Sateuacan IPA Téknik Reverse
    • Extracting Sumberdaya of iPhone App
    • iPhone Aplikasi Binaries
    • iPhone binér Format
  • ios Téknik Reverse Pakakas: MachOView, otool, sarta GDB
  • Analisis binér Pakakas: Kelas-dump
  • iPhone Reverse Téknik: examining Binaries Maké Kelas dump
  • Ngéléhkeun IPA Énkripsi
  • ios Reverse Téknik Alat: Ida Pro
  • Mobile Phone Reverse Téknik Pakakas
  • Malware online Analisis Service: VirusTotal
  • Analisis Malware mobile Pakakas
  • Ngahulag APK Reverse Téknik: Progaurd
  • Ngahulag APK Reverse Téknik: DexGuard
  • Ngahulag Téknik Reverse IPA

Modul 8: Mobile Forensics ngalaporkeun na Ahli kasaksian

  • Pos Forensics Kagiatan
  • ngalaporkeun Forensics
  • Dokumén Forensics na Laporan Generation
  • Mangpaat Bahan ngarojong
  • Mobile Forensics Laporan Citakan
  • Item Éta perlu dikintunkeun dina Pangadilan nu
  • Tungtunan pikeun Nulis Laporan a
  • sateuacan gugatan
  • Sampel Mobile Forensics Analisis LKS
  • Sampel Mobile Phone Format Search ngajamin
  • Sampel Chain of Bentuk dijagaan
  • Sampel Chain of Bentuk nyukcruk dijagaan
  • Bentuk Koléksi sampel Bukti
  • CellDEK Sampel Mobile Forensic Laporan snapshots
  • Nyiapkeun pikeun kasaksian
  • Naon Ngajadikeun saksi Good Ahli?

Labs

  • Lab 07: extracting nu basis data ngeunaan hiji Alat Android Mobile Maké Andriller
  • Lab 08: Nganalisis nu basis data Maké Forensics Oksigén SQLite Viewer
  • Lab 11: ngalakonan Analisis Malware Mobile Maké Téknik Reverse

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita