ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

CCNA routing & switching

CCNA Routing & Ngalihkeun V3.0 Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

Kandungan tangtu

Jadwal & waragad

sertipikasi

CCNA Routing & Ngalihkeun v3.0 Pelatihan Kursus

latihan sertifikasi CCNA v3 ngawengku duanana Interconnecting Cisco jejaring Alat, Bagian 1 (ICND1) jeung Interconnecting Cisco jejaring Alat, Bagian 2 kursus (ICND2) dihijikeun kana hiji. Pamilon baris diajar install, ngonpigurasikeun, beroperasi, sarta ngatur jaringan IPv4 / IPv6 dasar. Ieu bootcamp CCNA on Routing & Ngalihkeun pastina oge imparts kaahlian pikeun ngonpigurasikeun switch LAN jeung router IP, nyambung ka Wan, sarta manggihan ancaman kaamanan. latihan CCNA ieu bakal nutupan rinci jeung di-jero jejer nu patali jeung ngungkulan dina jaringan perusahaan, sarta nyiapkeun calon kanggo dunya nyata sakali maranéhna ngalengkepan CCNA maranéhna sertipikasi.

saatos CCNA Routing & Ngalihkeun Tangtu v3.0 parantosan, pamilon baris acquire kaahlian konci jeung pangaweruh pikeun ngonpigurasikeun, beroperasi, ngatur sarta troubleshoot jaringan perusahaan sedeng-ukuran, kaasup kamampuan pikeun mastikeun kaamanan tina jaringan.

Tujuan Pelatihan CCNA

  • Diajar dianggo dina perusahaan sedeng-ukuran LAN kalayan sababaraha saklar
  • Ngatur rojongan pikeun VLANs, Manjang tangkal na trunking.
  • Ngartos téknologi Wan jeung ngonpigurasikeun OSPF na EIGRP di IPv6 / IPv4
  • Dianggo sareng fungsi jaringan pikeun titik aksés, firewalls, sarta Controllers nirkabel
  • Ngarti kana Chairil Anwar of QoS, ladenan awan, Sarta programmability jaringan.
  • Troubleshoot deployments jaringan perusahaan jeung ngatur jasa pikeun operasi lemes jaringan.

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun Kursus CCNA

CCNA Routing and Switching kanggo spesialis jaringan, pangurus jaringan, sarta insinyur rojongan jaringan sareng 1-3 taun pangalaman. sertifikasi ieu tiasa kaayaan hayam atawa endog saprak loba posisi insinyur rojongan jaringan merlukeun sertifikasi CCNA.

Prerequisites keur sertifikasi CCNA

Samemeh ngalakonan kursus CCNA, peserta didik kedah wawuh jeung:

  • melek komputer dasar
  • kaahlian navigasi sistem operasi dasar PC
  • kaahlian pamakéan internét dasar
  • pangaweruh alamat dasar IP
  • pamahaman hade Chairil Anwar jaringan

Tangtu Outline 5 Days

  1. Ngawangun Network Basajan
    • Fungsi jejaring
    • Host-to-host Communications Modél
    • LANs
    • Operasi Software Cisco ios
    • Dimimitian Pindah a
    • Ethernet jeung Pindah Operasi
    • Ngungkulan Pindah umum Media Isu
  2. Ngadegkeun Konéktipitas Internét
    • TCP / IP Internet Lapisan
    • IP alamat na Subnets
    • TCP / IP Angkutan Lapisan
    • Fungsi Routing
    • Konfigurasi a Cisco router
    • Prosés Pangiriman Packet
    • Sangkan statik Routing
    • Ngatur Traffic Maké ACLs
    • Sangkan Konéktipitas Internét
  3. Ngatur Network Alat Kaamanan
    • Securing Aksés Administratif
    • Ngalaksanakeun Alat Hardening
    • Ngalaksanakeun Traffic Disaring ku ACLs
  4. ngawanohkeun IPv6
    • dasar IPv6
    • Konfigurasi IPv6 Routing
  5. Ngawangun Network Medium-ukuran
    • Ngalaksanakeun VLANs na Trunks
    • Routing Antara VLANs
    • Maké Alat Cisco Network salaku Server DHCP
    • Ngungkulan VLAN Konéktipitas
    • Gedong kaleuleuwihan Switched Topologies
    • Ngaronjatkeun Topologies kaleuleuwihan Switched kalawan EtherChannel
    • Lapisan 3 Redundancy
  6. Ngungkulan Konéktipitas Dasar
    • Konéktipitas ngungkulan IPv4 Network
    • Konéktipitas ngungkulan IPv6 Network
  7. Lega-Area Jaringan
    • Panyiaran Wan
    • Konfigurasi Serial Encapsulation
    • Ngadegkeun hiji Connection Wan Maké kotakna Relay
    • Leyuran VPN
    • Konfigurasi GRE torowongan
  8. Ngalaksanakeun hiji Solusi EIGRP-Dumasar
    • ngalaksanakeun EIGRP
    • ngungkulan EIGRP
    • Ngalaksanakeun EIGRP pikeun IPv6
  9. Ngalaksanakeun hiji scalable, Solusi OSPF-Dumasar
    • ngalaksanakeun OSPF
    • Palaksanaan Multiarea OSPF IPv4
    • Ngungkulan Multiarea OSPF
    • OSPFv3
  10. Network Manajemén Alat
    • Konfigurasi Network Alat pikeun ngarojong Manajemén Network Protokol-protokol
    • Ngatur Cisco Alat
    • lisénsi

Labs

  • Pindah ngamimitian tur Konfigurasi mimiti
  • Troubleshoot Pindah Media Isu
  • Router Setup tur Konfigurasi mimiti
  • Ngonpigurasikeun a statik Rute, DHCP, sarta Network Alamat Tarjamahan
  • Ningkatkeun Kaamanan of router sarta pindah Konfigurasi
  • alat Hardening
  • Nyaring Traffic kalawan ACLs
  • Enhanced - Troubleshoot ACLs
  • Ngonpigurasikeun Dasar IPv6
  • Nerapkeun IPv6 Stateless Autoconfiguration
  • Nerapkeun IPv6 Routing
  • Ngonpigurasikeun hiji Network Switched dimekarkeun
  • Konpigurasikeun DHCP Server
  • Troubleshoot VLANs na Trunks
  • ngaoptimalkeun STP
  • Konpigurasikeun EtherChannel
  • Troubleshoot IP Konéktipitas
  • Ngonpigurasikeun na Troubleshoot a Serial Connection
  • Ngadegkeun hiji pigura Relay Wan
  • Nyieun Torowongan GRE
  • nerapkeun EIGRP
  • Troubleshoot EIGRP
  • Nerapkeun EIGRP pikeun IPv6
  • Nerapkeun Single-Area OSPF
  • Ngonpigurasikeun Multiarea OSPF
  • Troubleshoot Multiarea OSPF
  • Ngonpigurasikeun Multiarea OSPFv3
  • Ngonpigurasikeun Dasar SNMP na Syslog
  • Ngatur Alat Cisco jeung Blangkon
  • ICND1 Super Lab (Goréng)
  • Enhanced - Konpigurasikeun HSRP (Goréng)
  • ICND2 Super Lab (Goréng)

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertifikasi CCNA

Siswa anu hadir CCNA Routing and Switching bakal pinuh nyiapkeun nyandak CCNA Ujian komposit: The 200-120 CCNAX mangrupakeun ujian komposit pakait jeung Cisco CCNA Routing and Switching sertifikasi. Calon bisa nyiapkeun ujian ieu ku nyokot Interconnecting Cisco jejaring Alat: gancangan (CCNAX) tangtu. ujian Ieu tés pangaweruh jeung kaahlian diperlukeun pikeun masang, beroperasi, sarta troubleshoot leutik ka jaringan cabang ukuranana perusahaan sedeng calon urang. Topik ngawengku sakabéh wewengkon katutup di handapeun ICND 1 na ICND2 ujian.


Harita