ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

CISCO CCNP ROUTING & switching

CCNP Routing & Ngalihkeun Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

Ngalaksanakeun Cisco IP Routing (300-101)

Ngalaksanakeun Cisco IP Switched Jaringan (300-115)

Ngungkulan jeung Ngajaga Cisco IP Jaringan v2

sertipikasi

perkenalan

Cisco Certified Network Profesional atanapi pelatihan CCNP Routing and Switching authenticates kamampuhan pikeun nerapkeun, rencana, mastikeun sarta nyadiakeun rojongan jaringan perusahaan aréa lega tur lokal tur dianggo collaboratively kalayan ahli dina kaamanan maju, nirkabel, sora, tur solusi video. Sanggeus completing salah sahiji kursus CCNP, siswa bakal tiasa dianggo salaku: insinyur jaringan, insinyur rojongan, sistem insinyur atawa technicians jaringan.

tujuan

Dijalankeunnana IP Routing (jalur) v2

  • Rencana, ngawangun jeung sangkan méré konfirmasi nu dijalankeunnana perusahaan aman Wan na LAN solusi routing kalawan ngagunakeun rupa-rupa protokol routing

Dijalankeunnana IP Switched Jaringan (pindah) v2

  • Rencana, ngawangun jeung mastikeun nu dijalankeunnana solusi perusahaan switching multifaceted kalawan ngagunakeun CEA di tangerang CCNP ieu

Troubleshoot na Ngajaga IP Jaringan (TSHOOT) v2

  • Rencana na nedunan pangropéa biasa dina perusahaan multifaceted routed na switched Jaringan
  • Employ lila téhnologi basis na pendekatan sistimatis pikeun ngalakonan ngungkulan jaringan liwat Tangtu CCNP ieu

dimaksudkeun pamiarsa

The sertifikasi CCNP téh cocog pikeun jalma caleg anu mibanda sahanteuna hiji taun pangalaman jejaring na anu disusun maju kaahlian maranéhna.

Prerequisites

Calon kudu boga CCNA R & S sertifikasi.

  1. Prinsip Network
    • Identipikasi konsep Cisco Express Neraskeun
      • FIB
      • méja Adjacency
    • Ngajelaskeun tantangan jaringan umum
      • Unicast
      • Kaluar-of-urutan pakét
      • routing asimétri
    • Ngajelaskeun operasi IP
      • ICMP Unreachable na alihan
      • IPv4 na IPv6 fragméntasi
      • TTL
    • Ngajelaskeun operasi TCP
      • IPv4 na IPv6 (P) MTU
      • MSS
      • Latency
      • Windowing
      • produk rubakpita-reureuh
      • sinkronisasi global
    • Ngajelaskeun operasi UDP
      • paeh kalaparan
      • Latency
    • Ngakuan parobahan diusulkeun ka jaringan
      • Parobahan parameter protokol routing
      • Migrasi bagian tina jaringan pikeun IPv6
      • migrasi protokol Routing
  2. Lapisan 2 Panyiaran
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa PPP
      • Auténtikasi (PAP, CHAP)
      • PPPoE (samping klien wungkul)
    • Ngajelaskeun kotakna Relay
      • operasi
      • Titik-ka-titik
      • Multipoint
  3. Lapisan 3 Panyiaran
    • Identipikasi, ngonpigurasikeun, sarta pariksa IPv4 alamat na subnetting
      • jenis alamat (Unicast, siaran, multicast, sarta VLSM)
      • Dukupuntang
      • DHCP relay sarta server
      • Operasi protokol DHCP
    • Identipikasi IPv6 alamat na subnetting
      • Unicast
      • Eui-64
      • Nd, RS / RA
      • Autoconfig (SLAAC)
      • DHCP relay sarta server
      • Operasi protokol DHCP
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa routing statik
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa routing standar
    • Evaluate jenis protokol routing
      • vektor jarak
      • link kaayaan
      • vektor jalur
    • Ngajelaskeun jarak administrasi
    • Troubleshoot interfaces pasip
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa VRF lite
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa nyaring jeung protokol sagala
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa redistribution antara sagala protokol routing atanapi sumber routing
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa manual tur autosummarization kalayan sagala protokol routing
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa routing dumasar-kawijakan
    • Identipikasi routing suboptimal
    • Ngajelaskeun peta jalur
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa mékanisme pencegahan loop
      • Rute tagging sarta nyaring
      • Pamisah-cakrawala
      • karacunan jalur
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa RIPv2
    • ngajelaskeun RIPng
    • Ngajelaskeun EIGRP jenis packet
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa EIGRP hubungan tatangga jeung auténtikasi
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa EIGRP Taratas
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa EIGRP beban balancing
      • biaya sarua
      • biaya Unequal
    • Ngajelaskeun tur ngaoptimalkeun metrics EIGRP
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa EIGRP pikeun IPv6
    • Ngajelaskeun OSPF jenis packet
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa OSPF hubungan tatangga jeung auténtikasi
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa jenis jaringan, jenis aréa, jeung jenis router
      • Titik-ka-titik, multipoint, siaran, nonbroadcast
      • jenis LSA, tipe aréa: tulang tonggong, normal, transit, taratas, perlu disampurnakeun, NSSA, sagemblengna taratas, perlu disampurnakeun
      • router internal, tulang tonggong router, ABR, ASBR
      • link maya
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa OSPF leuwih sering dipake tinimbang jalur
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa operasi OSPF
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa OSPF pikeun IPv6
    • Ngajelaskeun, ngonpigurasikeun, sarta pariksa hubungan peer BGP jeung auténtikasi
      • grup peer
      • Aktip, pasip
      • Amérika jeung timers
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa eBGP (IPv4 na IPv6 kulawarga alamatna)
      • eBGP
      • 4-bait AS angka
      • wasta AS
    • Ngajelaskeun BGP atribut jeung pangalusna-jalur Pilihan
  4. VPN Panyiaran
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa GRE
    • Ngajelaskeun DMVPN (single hub)
    • Ngajelaskeun Mudah Virtual jejaring (EVN)
  5. infrastruktur Kaamanan
    • Ngajelaskeun ios AAA maké databés lokal
    • Ngajelaskeun kaamanan alat maké ios AAA kalawan TACACS + na radius
      • AAA kalawan TACACS + na radius
      • Lokal fallback hak husus otorisasina
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa kontrol aksés alat
      • Garis (VTY, AUX, konsol)
      • perlindungan pesawat manajemén
      • enkripsi sandi
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa fitur kaamanan router
      • béréndélan IPv4 aksés control (baku, ngalegaan, waktos basis)
      • IPv6 filter lalulintas
      • Unicast ngabalikeun jalur diteruskeun
  6. Layanan infrastruktur
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa manajemén alat
      • Konsol jeung VTY
      • Telnet, HTTP, HTTPS, SSH, SCP
      • (T) ftp
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa SNMP
      • v2
      • v3
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa logging
      • logging, syslog, debugs, debugs kondisional Lokal
      • Timestamps
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa Network Time Protocol (NTP)
      • NTP master, klien, versi 3, versi 4
      • auténtikasi NTP
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa IPv4 na IPv6 DHCP
      • DHCP klien, ios DHCP server, DHCP relay
      • pilihan DHCP (ngajelaskeun)
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa IPv4 Network Alamat Tarjamahan (Nat)
      • Statik Nat, Nat dinamis, pat
    • Ngajelaskeun IPv6 Nat
      • NAT64
      • NPTv6
    • SLA ngajelaskeun arsitéktur
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa IP SLA
      • ICMP
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa objék tracking
      • nyukcruk objék
      • Nyukcruk badan béda (contona, interfaces, hasilna IPSLA)
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa Cisco NetFlow
      • NetFlow v5, v9
      • dimeunangkeun lokal
      • Ékspor (konfigurasi wungkul)
  1. Lapisan 2 Panyiaran
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa administrasi switch
      • témplat HR
      • méja alamat Ngatur Mac
      • Troubleshoot recovery Err-nganonaktifkeun
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa protokol Lapisan 2
      • CDP, LLDP
      • UDLD
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa VLANs
      • palabuhan aksés
      • database VLAN
      • Normal, ngalegaan VLAN, VLAN sora
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa trunking
      • VTPv1, VTPv2, VTPv3, VTP pruning
      • dot1Q
      • VLAN pituin
      • pruning manual
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa EtherChannels
      • LACP, PAgP, manual
      • Lapisan 2, 3 lapisan
      • beban balancing
      • EtherChannel hansip misconfiguration
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa tangkal Manjang
      • PVST +, RPVST +, MST
      • Switch prioritas, prioritas port, ongkos jalan, STP timers
      • PortFast, BPDUguard, BPDUfilter
      • Loopguard na Rootguard
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa téknologi ngaganti LAN séjén
      • Bentang, RSPAN
    • Ngajelaskeun virtualization chassis sarta téknologi aggregation
      • Stackwise
  2. infrastruktur Kaamanan
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa fitur kaamanan switch
      • DHCP snooping
      • IP Sumber hansip
      • inspeksi Dukupuntang dinamis
      • port kaamanan
      • VLAN swasta
      • kontrol badai
    • Ngajelaskeun kaamanan alat maké Cisco ios AAA kalawan TACACS + na radius
      • AAA kalawan TACACS + na radius
      • Lokal fallback hak husus otorisasina
  3. Layanan infrastruktur
    • Ngonpigurasikeun jeung pariksa protokol redundancy mimitina-hop
      • HSRP
      • VRRP
      • GLBP
  1. Prinsip Network
    • Paké parabot ngungkulan Cisco ios
      • Debug, debug kondisional
      • Ping na jalur renik kalawan pilihan nambahan
    • Larapkeun metodologi ngungkulan
      • Nangtukeun jenis panyakitna anu ngabalukarkeun akar isu jejaring (nganalisis gejala, ngaidentipikasi na
        ngajelaskeun root ngabalukarkeun)
      • Ngarancang jeung nerapkeun solusi valid
      • Pariksa jeung ngawas resolusi
  2. Lapisan 2 Panyiaran
    • Troubleshoot administrasi switch
      • témplat HR
      • méja alamat Ngatur Mac
      • Troubleshoot recovery Err-nganonaktifkeun
    • Troubleshoot protokol Lapisan 2
      • CDP, LLDP
      • UDLD
    • Troubleshoot VLANs
      • palabuhan aksés
      • database VLAN
      • Normal, ngalegaan VLAN, VLAN sora
    • Troubleshoot trunking
      • VTPv1, VTPv2, VTPv3, VTP pruning
      • dot1Q
      • VLAN pituin
      • pruning manual
    • Troubleshoot EtherChannels
      • LACP, PAgP, manual
      • Lapisan 2, 3 lapisan
      • beban balancing
      • EtherChannel hansip misconfiguration
    • Troubleshoot tangkal Manjang
      • PVST +, RPVST +, MST
      • Switch prioritas, prioritas port, ongkos jalan, STP timers
      • PortFast, BPDUguard, BPDUfilter
      • Loopguard, Rootguard
    • Troubleshoot téknologi switching LAN séjén
      • Bentang, RSPAN
    • Troubleshoot virtualization chassis sarta téknologi aggregation
      • Stackwise
  3. Lapisan 3 Panyiaran
    • Troubleshoot IPv4 alamat na subnetting
      • jenis alamat (Unicast, siaran, multicast, sarta VLSM)
      • Dukupuntang
      • DHCP relay sarta server
      • Operasi protokol DHCP
    • Troubleshoot IPv6 alamat na subnetting
      • Unicast
      • Eui-64
      • Nd, RS / RA
      • Autoconfig (SLAAC)
      • DHCP relay sarta server
      • Operasi protokol DHCP
    • Troubleshoot routing statik
    • Troubleshoot routing standar
    • Troubleshoot jarak administrasi
    • Troubleshoot interfaces pasip
    • Troubleshoot VRF lite
    • Troubleshoot nyaring jeung protokol sagala
    • Troubleshoot antara sagala protokol routing atanapi sumber routing
    • Troubleshoot manual tur autosummarization kalayan sagala protokol routing
    • Troubleshoot routing dumasar-kawijakan
    • Troubleshoot routing suboptimal
    • Troubleshoot mékanisme pencegahan loop
      • Rute tagging, nyaring
      • Pamisah-cakrawala
      • karacunan jalur
    • Toubleshoot RIPv2
    • Troubleshoot EIGRP tatangga hubungan jeung auténtikasi
    • Troubleshoot loop Pilihan jalur bebas
      • RD, FD, FC, panerusna, panerusna meujeuhna
    • Troubleshoot operasi EIGPR
      • Nyangkut dina aktip
    • Troubleshoot EIGRP Taratas
    • Troubleshoot EIGRP beban balancing
      • biaya sarua
      • biaya Unequal
    • Troubleshoot metrics EIGRP
    • Troubleshoot EIGRP pikeun IPv6
    • Troubleshoot OSPF tatangga hubungan jeung auténtikasi
    • Troubleshoot jenis jaringan, jenis aréa, jeung jenis router
      • Titik-ka-titik, multipoint, siaran, nonbroadcast
      • jenis LSA, tipe aréa: tulang tonggong, normal, transit, taratas, perlu disampurnakeun, NSSA, sagemblengna taratas, perlu disampurnakeun
      • router internal, tulang tonggong router, ABR, ASBR
      • link maya
    • Troubleshoot OSPF leuwih sering dipake tinimbang jalur
    • Troubleshoot operasi OSPF
    • Troubleshoot OSPF pikeun IPv6
    • Troubleshoot hubungan peer BGP jeung auténtikasi
      • grup peer
      • Aktip, pasip
      • Amérika jeung timers
    • Troubleshoot eBGP
      • eBGP
      • 4-bait AS angka
      • wasta AS
  4. VPN Panyiaran
    • Troubleshoot GRE
  5. infrastruktur Kaamanan
    • Troubleshoot ios AAA maké databés lokal
    • Troubleshoot kontrol aksés alat
      • Garis (VTY, AUX, konsol)
      • perlindungan pesawat manajemén
      • enkripsi sandi
  6. Troubleshoot fitur kaamanan router
    • béréndélan IPv4 aksés control (baku, ngalegaan, waktos basis)
    • IPv6 filter lalulintas
    • Unicast ngabalikeun jalur diteruskeun
  7. Layanan infrastruktur
    • Troubleshoot manajemén alat
      • Konsol jeung VTY
      • Telnet, HTTP, HTTPS, SSH, SCP
      • (T) ftp
    • Troubleshoot SNMP
      • v2
      • v3
    • Troubleshoot logging
      • logging, syslog, debugs, debugs kondisional Lokal
      • Timestamps
    • Troubleshoot Network Time Protocol (NTP)
      • NTP master, klien, versi 3, versi 4
      • auténtikasi NTP
    • Troubleshoot IPv4 na IPv6 DHCP
      • DHCP klien, ios DHCP server, DHCP relay
      • pilihan DHCP (ngajelaskeun)
    • Troubleshoot IPv4 Network Alamat Tarjamahan (Nat)
      • Statik Nat, Cim Nat, pat
    • Troubleshoot arsitéktur SLA
    • Troubleshoot objék tracking
      • nyukcruk objék
      • Nyukcruk badan béda (contona, interfaces, hasilna IPSLA)

Ngalaksanakeun Cisco IP Routing (300-101)

Ngalaksanakeun Cisco IP Routing (jalur 300-101) mangrupakeun ujian qualifying 120-menit kalayan patarosan 50-60 keur Cisco CCNP na certifications CCDP. Jalur 300-101 ujian certifies pangaweruh routing jeung kaahlian caleg suksés. Éta téh Certified dina ngagunakeun IP canggih alamat na routing dina ngalaksanakeun routers Cisco scalable sarta pohara aman nu disambungkeun ka LANs, WANs, sarta IPv6.

ujian oge nyertakeun konfigurasi tina solusi routing kacida aman pikeun ngarojong kantor cabang na pagawe mobile.

The jejer di handap aya tungtunan umum pikeun eusi nu kamungkinan bisa kaasup dina exam.However, jejer nu patali séjén ogé bisa muncul dina sagala Vérsi husus tina ujian. Pikeun leuwih hadé ngagambarkeun eusi ujian jeung kajelasan, tungtunan handap bisa ngarobah iraha wae tanpa aya bewara.

Ngalaksanakeun Cisco IP Switched Jaringan (300-115)

Ngalaksanakeun Cisco IP Switched Jaringan (pindah 300-115) mangrupakeun ujian qualifying 120-menit kalayan patarosan 45-55 keur Cisco CCNP na certifications CCDP. The pindah 300-115 ujian certifies pangaweruh switching jeung kaahlian caleg suksés. Éta téh Certified di tata, Konfigurasi, sarta verifying palaksanaan solusi perusahaan switching kompléks nu nganggo Cisco perusahaan Kampus Arsitéktur.

Ujian pindah ogé nyertakeun integrasi kacida aman tina VLANs na WLANs.

The jejer di handap aya tungtunan umum pikeun eusi nu kamungkinan bisa kaasup dina exam.However, jejer nu patali séjén ogé bisa muncul dina sagala Vérsi husus tina ujian. Pikeun leuwih hadé ngagambarkeun eusi ujian jeung kajelasan, tungtunan handap bisa ngarobah iraha wae tanpa aya bewara.

Ngungkulan jeung Ngajaga Cisco IP Jaringan v2 (300-135)

Ngungkulan jeung Ngajaga Cisco IP Jaringan v2 (TSHOOT 300-135) mangrupakeun ujian qualifying 120-menit kalayan patarosan 15-25 keur sertifikasi Cisco CCNP. The TSHOOT 300-135 ujian certifies yén calon suksés boga kanyaho sarta keterampilan anu diperlukeun ka: Plan sarta nedunan pangropéa biasa dina perusahaan kompléks routed na switched jaringan Paké lila téhnologi basis sarta ITIL-patuh pendekatan sistimatis nedunan ngungkulan jaringan

The jejer di handap aya tungtunan umum pikeun eusi nu kamungkinan bisa kaasup dina exam.However, jejer nu patali séjén ogé bisa muncul dina sagala Vérsi husus tina ujian. Pikeun leuwih hadé ngagambarkeun eusi ujian jeung kajelasan, tungtunan handap bisa ngarobah iraha wae tanpa aya bewara.


Harita