ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

infoblox - Core DDI panengah Konfigurasi (CDIC) 7.3 (Sacara resmi sateuacanna Administrasi)

CDIC - Core DDI panengah Konfigurasi 7.3 Pelatihan Kursus & sertifikasi - Baheulana sateuacanna Administrasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

CDIC - Core DDI panengah Konfigurasi 7.3Kursus latihan

Ngamekarkeun hiji pangaweruh gawe maju Konfigurasi sarta menata Infoblox panerapan jaringan ngajalankeun NIOS. Ngartos auténtikasi jauh, TSIG na GSS-TSIG, sarta ngalaksanakeun DNSSEC na Anycast jasa. Diajar DNS Cim jeung kumaha eta fungsi kalawan DNS / DHCP. ngalaksanakeun DHCP pilihan custom na failover. Diajar dijadwalkeun pintonan pamutahiran na DNS NIOS.

Prerequisites pikeun Core DDI panengah Konfigurasi (CDIC) 7.3sertipikasi

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • Modul-1: Administrasi sarta auténtikasi jauh
  • Modul-2: ngalaksanakeun tingkat luhur jeung lauk GSS-dahar
  • Modul-3: ngalaksanakeun DNSSEC
  • Modul-4: Konfigurasi sarta ngaktipkeun layanan DNSAnycast
  • Modul-5: Cim DNS, kumaha eta fungsi kalawan DNS / DHCP sarta pilihan DHCP 81
  • Modul-6: pilihan Advanced DHCP
  • Modul-7: palaksanaan DHCP failover
  • Modul-8: upgrades dijadwalkeun
  • Modul-9: pintonan DNS

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita