ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

ceh v10 training & certification

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

CEH v10 Pelatihan Ihtisar Kursus

CEH is the world’s most advanced ethical hacking course covering 20 of the most important security domains any individual will need when they are planning to beef-up the information security posture of their organization. The course provides hacking techniques and tools used by hackers and information security professionals. To provide employers with the confidence that you not only know your stuff, but can do the job, challenge the C|EH (Practical) exam to proof your skills.

Tujuan CEH v10 Pelatihan Kursus

  • isu konci plaguing dunya kaamanan informasi, prosés manajemén kajadian & penetrasi nguji.
  • Rupa-rupa footprinting, parabot footprinting, sarta countermeasures.
  • téhnik scanning jaringan sarta scanning countermeasures.
  • téhnik Enumeration na countermeasures enumeration.
  • Sistim Hacking metodologi, steganography, serangan steganalysis, sarta ngawengku lagu.
  • tipena béda Trojans, analisis Trojan, sarta countermeasures Trojan.
  • Gawe bareng virus, analisis virus, cacing komputer, prosédur analisis malware, sarta countermeasures.
  • Packet sniffing téhnik sarta cara ngabéla ngalawan sniffing.
  • téhnik Téknik sosial, ngaidentipikasi maling, sarta countermeasures rékayasa sosial.
  • téhnik dos / DDoS serangan, botnets, parabot serangan DDoS, sarta countermeasures dos / DDoS.
  • Sidang téhnik ayana pangbajak na countermeasures.
  • tipena béda serangan webserver, metodologi serangan, sarta countermeasures.
  • tipena béda serangan aplikasi wéb, aplikasi wéb Hacking metodologi, sarta countermeasures.
  • serangan suntik SQL sarta parabot deteksi suntik.
  • Nirkabel Énkripsi, metodologi Hacking nirkabel, parabot Hacking nirkabel, tur parabot kaamanan Wi-Fi.
  • Mobile platform vektor serangan, vulnerabilities android, tungtunan kaamanan mobile, sarta parabot.
  • Firewall, Gajah Mungkur jeung téhnik ngajauhan honeypot, parabot ngajauhan, sarta countermeasures.
  • Rupa-rupa konsep komputasi awan, ancaman, serangan, jeung téhnik kaamanan sarta parabot.
  • tipena béda cipher kriptografi, Public Key infrasturktur (PKI), serangan kriptografi, sarta parabot cryptanalysis.
  • Rupa-rupa nguji penetrasi, Inok kaamanan, assessment kerentanan, sarta nguji penetrasi roadmap.
  • Nedunan analisis kerentanan pikeun ngaidentipikasi loopholes kaamanan di jaringan udagan organisasi, infrastruktur komunikasi, sarta Sistem tungtung.
  • ancaman béda mun IoT platform na diajar kumaha pikeun membela Alat IoT aman.

Dimaksudkeun pamiarsa of CEH v10 Kursus

  • hacker etika, System Kuncén, Network Kuncén na Insinyur, Profesional Webmanagers, Auditors, Kaamanan sacara umum.

Prerequisites of CEH v10 sertifikasi

Calon kudu boga CEH atanapi CEH (ANSI) credential pikeun nampa éta CEH (Praktis) credential.
calon suksés bisa ngawakilan duanana Kapercayaan maranéhanana salaku CEH (ANSI) jeung CEH (Praktis) Kapercayaan.

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • Bubuka keur Hacking etika
  • Footprinting na pangintipan
  • Jaringan scanning
  • Enumeration
  • Analisis kerentanan
  • sistim Hacking
  • Ancaman malware
  • Sniffing
  • Téknik sosial
  • Panolakan-of-Service
  • sidang ayana pangbajak
  • Evading Gajah Mungkur, Firewalls, sarta Honeypots
  • Hacking server Web
  • Hacking Aplikasi Web
  • SQL suntik
  • Hacking Wireless Jaringan
  • Hacking platform Mobile
  • IoT Hacking
  • awan komputasi
  • kriptografi

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Rincian Ujian: -

CEH (ANSI)

  • Ujian Judul: Certified hacker etika (ANSI)
  • Ujian Code: 312-50 (ECC ujian), 312-50 (VUE)
  • Jumlah Patarosan: 125
  • jam 4: durasi
  • Kasadiaan: ECCEXAM / Témbongkeun
  • Test Format: pilihan ganda

CEH (praktis)

  • Ujian Judul: Certified hacker etika (Praktis)
  • Jumlah tantangan Praktis: 20
  • jam 6: durasi
  • Kasadiaan: Aspen- iLabs
  • Test Format: iLabs rentang cyber
  • Ngalirkeun Score: 70%

Harita