ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

ceh Tangtu latihan & sertifikasi

Certified hacker etika ( CEH v9 ) Training & Certification Course

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Certified Ethical Hacker Training (CEH v9 Certification)

latihan hacker etika Certified EC-Déwan urang certifies profésional kaamanan saperti hiji hacker etika na penetrasi tester. latihan CEH fortifies nu abilities ka hansip ngalawan kelemahan sarta vulnerabilities infrastruktur jaringan jeung Hacking haram.

A sertifikasi CEH becomes imperative with the increasing security threats to computer networks and web servers and there is a great need to make networks “hacker-proof”. The best way to do this is by understanding the methods employed by hackers to intrude into systems. A Certified hacker etika (CEH v9) dimimitian pamikiran dina cara hiji "hacker ilegal"Teu tapi ngagunakeun sertifikasi Hacking etika EC-Déwan urang jeung parabot mun jum'atan tembus jeung jaringan test na komputer systems.This latihan Hacking etika baris neuleumkeun siswa kana hiji lingkungan interaktif dimana maranéhna bakal ditingalikeun kumaha nyeken, test, hack jeung ngamankeun sistem sorangan.

Tujuan Pelatihan CEH V9

  • Tembus kana sistem jaringan ngagunakeun rupa parabot pikeun nguji kakuatan jaringan.
  • Learn how to test, scan, hack and secure networks and systems in this latihan CEH program.
  • Meunang di-jero pangaweruh teoritis ngeunaan latihan hacker Certified etika jeung pangalaman praktis beunghar Hacking jaringan test.
  • Diajar perimeter defenses pikeun nyeken sarta narajang jaringan sorangan dina Tangtu Hacking etika ieu
  • Diajar rupa téhnik kayaning Intrusion deteksi, Téknik Sosial, Sarat jeung Kaayaan Lahirna, panyangga Overflows, DDoS Serangan, kreasi Virus jsb
  • Ngartos rupa-rupa Hacking serangan sarta ancaman ka téhnologi komputasi awan di tangtu Hacking etika ieu
  • Sebutkeun rupa remedies ka sapatemon serangan komputasi awan di tangtu Hacking ieu
  • Ngartos téhnik tés kalam di-jero pikeun ngaidentipikasi ancaman dina sistim awan
  • Ngajalajah Heart getihan CVE-2014-0160, Shellshock CVE-2014-6271 na Poodle CVE-2014-3566
  • Neuleuman kumaha carana hack ngagunakeun ponsel
  • Diajar virus ngeunaan panganyarna, Trojan na backdoors
  • Ngartos informasi kaamanan kadali, hukum jeung aturan di tangerang Hacking etika ieu

Panongton pikeun CEH v9 Kursus

This ethical hacking certification helps in mastering the methodology to be used in ethical hacking scenarios or penetration testing. It is ideal for security professionals, security officers, auditors, site administrators, and IT professionals who are concerned with maintaining the integrity of a network infrastructure.The course also helps cracking the EC-Déwan Certified sertifikasi hacker etika ujian 312-50.

Prerequisites pikeun CEH v9 sertifikasi

  • pangaweruh dasar tina jejaring
  • Pangaweruh dasar tina server na jaringan komponén.

Course Outline Duration: 5 Days

  1. Bubuka keur Hacking etika
  2. Footprinting na pangintipan
  3. Jaringan scanning
  4. Enumeration
  5. sistim Hacking
  6. Ancaman malware
  7. Evading Gajah Mungkur, Firewalls na Honeypots
  8. Sniffing
  9. Téknik sosial
  10. Panolakan of Service
  11. sidang ayana pangbajak
  12. Hacking server Web
  13. Hacking Aplikasi Web
  14. SQL suntik
  15. Hacking Wireless Jaringan
  16. Hacking platform Mobile
  17. awan komputasi
  18. kriptografi

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

nu Certified ujian hacker etika 312-50 bisa dicokot dina dinten pangahirna di tangerang (opsional). Murid kudu lulus ujian online pikeun nampa sertifikasi CEH.
  • ujian Judul: Certified hacker etika (ANSI)
  • Kode ujian: 312-50 (ECC ujian), 312-50 (VUE)
  • Jumlah Patarosan: 125
  • waktu: 4 jam
  • test Format: Pilihan ganda
  • ngalirkeun Score: 70%

Harita