ngetikPelatihan kelas
waktu2 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

CEPH130 - Red Hat Ceph Panyimpenan pikeun OpenStack Panyiaran

Red Hat Ceph Panyimpenan pikeun OpenStack Jatiluhur (CEPH130) Latihan & Kursus sertifikasi

tangtu Outline

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Red Hat Ceph Panyimpenan pikeun OpenStack Panyiaran Kursus

Red Hat Ceph Panyimpenan pikeun OpenStack Jatiluhur (CEPH130) nyadiakeun tinjauan arsitektur Red Hat Ceph Panyimpenan na deployment na. Ieu ngawengku deploying nu Ceph Panyimpenan Kluster (dumasar kana RADOS), nu Ceph Objék gateway (dumasar kana RADOSGW), sarta Ceph Blok Alat (dumasar kana RADOS Blok Alat, atawa RBD). Tangtu ieu ogé nyertakeun integrasi jeung glance na Cinder di Red Hat perusahaan Linux® OpenStack Platform na Konfigurasi Red Hat Ceph Panyimpenan salaku gaganti pikeun Swift (integrasi jeung Keystone).

sertifikasi CEPH130tujuan

  • Nyebarkeun Red Hat Ceph Panyimpenan
  • Jieun klien Red Hat Ceph Panyimpenan RBD
  • Nyebarkeun ka Red Hat Ceph Panyimpenan RADOSGW
  • Ngahijikeun Red Hat Ceph Panyimpenan kalawan glance
  • Ngahijikeun Red Hat Ceph Panyimpenan kalawan Cinder
  • Ngahijikeun Red Hat Ceph Panyimpenan kalawan Keystone

CEPH130 KursusPanongton jeung prerequisites

Red Hat Ceph Panyimpenan pikeun OpenStack PanyiaranTangtu ieu dimaksudkeun pikeun pangurus gudang, operator awan, sarta pamekar wishing pikeun neuleuman kumaha carana nyebarkeun jeung ngatur Red Hat Ceph Panyimpenan jeroeun lingkungan Red Hat perusahaan Linux Ubuntu OpenStack Platform.

Prerequisites pikeun CEPH130 kursus

professional IT anu geus earned hiji Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) sertifikasi atanapi ngajaga sarimbag pangalaman jeung Linux.

Tangtu Outline 2 Days

perkenalan
  • Bubuka keur sistim gudang, langlangan Ceph, katerangan design Ceph, arsitektur, jeung komponén.
  • Ikhtisar syarat arsitéktur, peran core komponén RADOS, sarta Ceph gateway (RADOSGW).
gudang block Ceph
  • Ngartos Ceph Panyimpenan Kluster (RADOS) jeung Ceph snapshots.
  • Diajar kumaha clone na cache kalawan Ceph Blok alat.
neundeun barang
  • Ngartos tur ngonpigurasikeun RADOSGW instansi.
Ceph na OpenStack
  • Identipikasi komponén OpenStack na versi.
Ngahijikeun Ceph kalawan glance
  • Ngartos, nomeran posisi, tur gabungkeun kontak neundeun gambar glance kalawan Ceph RBD.
Ngahijikeun Ceph kalawan Cinder
  • Ngartos, nomeran posisi, tur gabungkeun kontak Cinder kalawan Ceph RBD.
Ceph na RADOSGW ngaganti Swift
  • Ngalenyepan Keystone na Swift tur gabungkeun kontak kalayan RADOSGW.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita




Konci Search istilah

  • CEPH130 - Red Hat Ceph Panyimpenan keur latihan OpenStack Panyiaran di gurgaon
  • CEPH130 - Red Hat Ceph Panyimpenan keur ongkos sertifikasi OpenStack Panyiaran di Gurgaon
  • Institute pikeun CEPH130 - Red Hat Ceph Panyimpenan pikeun OpenStack Panyiaran di gurgaon
  • CEPH130 - Red Hat Ceph Panyimpenan pikeun OpenStack Panyiaran di Gurgaon
  • CEPH130 - Red Hat Ceph Panyimpenan keur sertifikasi OpenStack Panyiaran di gurgaon
  • CEPH130 - Red Hat Ceph Panyimpenan pikeun OpenStack Panyiaran Tangtu di Gurgaon
  • CEPH130 pangalusna - Red Hat Ceph Panyimpenan pikeun OpenStack Panyiaran Pelatihan Online
  • CEPH130 - Red Hat Ceph Panyimpenan keur latihan OpenStack Panyiaran