ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Sertifikasi rekrutmen analis (CRA)

tangtu Outline

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Sertifikasi rekrutmen analis

nu Certified analis rekrutmen program, tina Carlton Advanced Manajemén Institute, AS, dipigawé di India dina pergaulan jeung Tengah Bumi Consultants.It teu ngan sagala program latihan sejen dina rekrutmen sarta wawancara tapi leuwih ti éta. Paling kacida ngaapresiasi jeung ditéang sanggeus program latihan ku professional HR luhur sakuliah Indonesia. Ieu ngawengku lila recruiting nu pangalusna ti sagala rupa industri, parabot panganyarna, téhnik & strategi dipaké dina recruiting mun nyewa na ngaropéa bakat pangalusna. workshop Ieu ngalibatkeun pangalusna tina amalan global breed dina rekrutmen na ensures nu jadi ahli dina Ngiring. Nepi ka tungtun taun workshop kieu anjeun bakal acquire kaahlian jeung nu bisa ngalaksanakeun wawancara dumasar kabiasaan, anu mangrupakeun metodologi waktos-dites pikeun ngaronjatkeun hasil Ngiring.

tujuan

  • Meunangkeun informasi dipakétkeun, courseware komprehensif salila program jeung keur dipake imah deui
  • Diajar ti ahli industri anu boga pangalaman spesialis di wewengkon rekrutmen
  • Jaringan sareng professional lianna kalayan kasang tukang anu sarua jeung kapentingan
  • Brand diri salaku Recruiter Certified
  • Ningkatkeun potensi Anjeun earning salaku leupas profésional ku kenging gelar palatih Certified

dimaksudkeun pamiarsa

  • Professional aub dina prosés rekrutmen na recruiting professional pisan tingkat pangalaman.
  • pembina tingkat SMP sarta mimiti ti departemen rekrutmen.
  • manajer garis, professional hanca anu ilubiung dina prosés rekrutmen jadi interviewers.

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

Modul 1: rekrutmen Analytics

  • Ngarti isu strategis dina rekrutmen nambahan efektivitas jeung efisiensi tina prosés
  • metrics konci pikeun rekrutmen éféktif kaasup aspék kawas VA, BVA, NVA
  • Ngarti waragad rekrutmen Bad kawas waragad induksi, waragad rekrutmen langsung, waragad stabilisasi jsb
  • alesan konci pikeun attrition - cék rujukan bener, analisis goréng fungsi pakasaban, inadequate téhnik wawancara
  • Kompetensi TKR sarta modél gunung es
  • ukur Kompetensi maké Behaviorally Anchored Peunteun Skala
  • Tinjauan tina prosés Ngiring - Analisis Syarat, shortlisting, nyaring, wawancara sarta Pilihan

Modul 2: Analisis rekrutmen

  • Dasar gambaran proyék - alat mangpaat pikeun narik, nyewa, ngaropéa tur ngamekarkeun pagawe mumpuni.
  • métode béda analisis Fungsional kawas observasi langsung, wawancara, diaries, questionnaires, analisis unsur pakasaban, metoda kajadian kritis jeung sajabana
  • Analisis behavioral ngaliwatan puseur assessment di-jero, TTA, Quancomm
  • Analisis bangbarung tret - mental, diajar, Tret motivational jsb
  • Dadaran Quan-carana

Modul 3: Listing Short na Disaring

  • pangaweruh listing- pondok tina cocog CVs - motivational Cék - Gaji, perks, kamekaran, Mangpaat Key (Brand, Lingkungan, Flexi-waktu)
  • Prosés Listing pondok
  • Disaring
  • Pangaweruh nyaring dumasar ngaliwatan kualifikasi akademik, persentase tanda ngoleksi jeung tingkat pangalaman atanapi thru tés ditulis basajan.
  • Skill nyaring Dumasar ngaliwatan Dina - trays, presentasi, roleplays, latihan kanyataan-nyungsi jsb
  • nyaring behavioral ngagunakeun tés psikometri kawas MBTI, FIRO jsb

Modul 4: wawancara jeung Probing Téhnik

  • Bubuka keur wawancara
  • Prosés wawancara sakabéh - pamandangan wawancara fase preparatory, anu wawancara sorangan, assessment pos wawancara jeung fase putusan
  • Tahapan wawancara
  • patarosan Quan-com tur indikator behavioral
  • 4 kaahlian konci interviewer - dengekeun, Awak Basa sensitipitas, Gaya Komunikasi, questioning
  • bahasa tubuh - sinyal non verbal
  • tipena béda sahiji metodeu questioning - Buka vs diréktif Vs Tutup réngsé.
  • Evaluasi tina prosés wawancara ngaliwatan The Grafika Skala Métode of Penilaian, ranking Systems, sarta skala Daptar pariksa.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

Prosés sertifikasi 40 HR: workshop 16 hr dituturkeun ku dipandu karya proyék of 24 hr

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.

 


Harita