ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Certified HR Rakan Usaha (CHRBP)

tangtu Outline

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Certified HR Rakan Usaha

nuCertified HR Rakan Usaha program tinaCarlton Manajemén Institute Advanced (CAMI) keur dibuka di sakuliah dunya dina pergaulan jeungBumi HR Tengah - World urang 7th panggedéna Pelatihan Company.Dinten, lingkungan bisnis téh beuki kalapa na aya kedah gede pikeun HR Usaha Mitra keur ngarojong bisnis dina kaputusannana. HR Usaha Rakan (HRBP) mangrupa link integral antara Unit Usaha (bu) jeung HR, sarta sacara umum nyaéta titik fokus pikeun palaksanaan prosés HR ngarojong operasi bu urang. Salah sahiji kalungguhan pivotal di generasi saterusna model pangiriman jasa HR teh HR Usaha Rakan. Ieu nujul kana ngarobah sipat sarat pikeun pamingpin bisnis anu ngarojong fungsi kayaning HR, Keuangan jeung peran strategis IT.The di manajemén Resource Asasi Manusa merlukeun pamahaman lega tur visi istilah panjang pikeun professional HR. Professional mastikeun operasi dinten-ka poé téh digawé sanajan maranéhna teu pribadi nganteurkeun jasa éta. Tapi, anjog ka inisiatif strategis, ngembangkeun strategis sarta palaksanaan na bari mastikeun operasi poean ngalir rhythmically pasti program challenge.This bakal ngabantu pamilon konsultasi sarta latihan pikeun ngarobah pola pikir jeung kabiasaan ti menata tugas administrasi HR poean ka kalungguhan leuwih strategis ti pasangan bisnis HR organisasi. The changeover kana peran ieu diperlukeun pikeun professional HR ngamekarkeun kaahlian maranéhna dina wewengkon konci ambéh maranéhanana anu bisa nedunan éféktif jeung executives garis, manajer jeung karyawan salaku pasangan kritis kana sertifikasi business.The HR Usaha Rakan nyadiakeun strategis tur praktis pendekatan kana pamikiran panganyarna sabudeureun dilarapkeun HR kalawan conto nyata waktu. Ieu ensures pamahaman kontemporer tina HR Usaha Rakan insights.This sangka-provoking program bakal tangtangan pamikiran pamilon 'sarta museurkeun kana nulungan aranjeunna ngajalankeun kasuksésan maranéhna sorangan babarengan jeung kasuksésan organisasi.

tujuan

  • Ngartos efektivitas sorangan na hiji kasempetan pikeun ngembangkeun katerampilan di wewengkon konci
  • Ngarojong tur ningkatkeun imperatives bisnis organisasi Anjeun tur gugah mun tantangan anyar.
  • Ningkatkeun kabisa anjeun pangaruh jeung tangtangan kaputusan bisnis
  • Ngaronjatkeun efektivitas pribadi ku ngamekarkeun strategi HRBP.
  • Meunangkeun komprehensif sarta hiji courseware informasi dipak salila program
  • Brand diri salaku Certified HR Usaha Rakan profésional.
  • Ningkatkeun potensi Anjeun earning sakumaha HR Usaha Rakan.
  • Bisa leuwih difokuskeun dampak ti prosés sarta ngamekarkeun cost- solusi éféktif
  • Ngartos kumaha carana ngahijikeun agenda HR fungsi dina organisasi Anjeun

dimaksudkeun pamiarsa

  • HR Mitra Usaha
  • Sumber Daya Manusia Gerentes
  • Executives HR (menata sarta ngembang)
  • Direksi HR
  • Gerentes bakat, OD Huluna, L & D Gerentes
  • konsultan HR
  • Gerentes garis, inohong Project (anu hoyong kolaborasi hadé jeung SDM)
  • CEO, CHRO urang

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

Modul 1: langlangan HRBP

  • HRBP tur pentingna na?
  • Évolusi jeung fungsi tina HRBP
  • HR Tradisional versus peran hiji Rakan Usaha

Modul 2: bisnis strategi Mapping AND HR pertambangan

  • Prinsip pemetaan strategi Usaha na pertambangan HR
  • Peran hiji Rakan Usaha di pemetaan strategi sarta pertambangan HR
  • Hubungan antara acumen financial hasil finansial ti kaputusan strategis dicokot ku HRBP
  • tingkat nu beda strategi HR dilaksanakeun dina hiji organisasi
  • Implikasi dina tipena béda kaputusan strategis kalayan studi kasus

Modul 3: ngarobah manajemen konsultan

  • Peran HRBP di manajemén robah.
  • model béda tina robah bisa dipaké dina organisasi sagala
  • Pentingna rupa pamangku kapentingan dina hiji organisasi
  • Métode ngaleupaskeun blockages dina organisasi
  • Ngamekarkeun kaahlian jeung studi kasus na hiji latihan
  • Pamahaman kana konsultan ngadeukeutan sarta parabot na.
  • Indikator kalungguhan pikeun Learning sarta Pangwangunan

Modul 4: kaahlian Pikeun Maskumambang bisnis

  • kaahlian béda diperlukeun pikeun Maskumambang Usaha
  • Pentingna credibility sarta boga pangaruh kaahlian dina posisi tina HR
  • Kaahlian tina paguneman krusial, panalungtikan appreciative kalayan kaahlian behavioral pikeun ngajaga rapport kalawan studi kasus na latihan.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

Prosés sertifikasi 40 HR: workshop 16 hr dituturkeun ku dipandu karya proyék of 24 hr

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • Certified latihan HR Usaha Rakan (CHRBP) dina gurgaon
  • Certified HR Rakan Usaha (CHRBP) Biaya sertifikasi di Gurgaon
  • Institute pikeun Certified HR Usaha Rakan (CHRBP) dina gurgaon
  • Certified HR Rakan Usaha (CHRBP) dina Gurgaon
  • Certified HR Usaha Rakan (CHRBP) sertifikasi di gurgaon
  • Certified HR Usaha Rakan (CHRBP) Tangtu di Gurgaon
  • Pangalusna Certified HR Usaha Rakan (CHRBP) Latihan Online
  • Certified HR Usaha Rakan latihan (CHRBP)