ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

latihan cldm di gurgaon

tangtu Outline

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Certified Learning sarta Pangwangunan Manager - Latihan CLDM

The Certified Learning & Development Manajer program, tina Carlton Advanced Manajemén Institute, AS, dipigawé di India dina pergaulan jeung Tengah Bumi ConsultantsThere mangrupa hubungan signifikan antara latihan jeung hidayah éféktif disadiakeun ku garis manajer, pembina sarta trainers jeung tingkatan kapuasan pagawe , komitmen jeung motivasi. Latihan nyaéta salah sahiji prosés ku nu obyektif ti hiji organisasi kahontal. Latihan ilahar dipaké sarta ngabogaan rupa-rupa konotatif gumantung pangalaman salah urang jeung latar. The manajer diajar organisasi perlu nyaho kumaha nangtukeun kedah tina latihan, rencana jeung ngatur proses latihan nu bakal pang éfisiénna papanggih sarat nu. L & D manajer dinten ieu nyanghareup tantangan tangguh meunang meuli di, némbongkeun efektivitas ngaliwatan metrics latihan
workshop ieu mantuan Anjeun ngaidentipikasi rupa-rupa kabutuhan latihan dumasar kana paradigma learner sarta nyiptakeun iklim nu ngarojong pembelajaran efektif.

tujuan

  • Meunangkeun informasi dipakétkeun, courseware komprehensif salila program jeung keur dipake imah deui
  • Diajar ti ahli industri anu boga pangalaman vast di wewengkon learning jeung ngembangkeun
  • Jaringan sareng professional lianna kalayan kasang tukang anu sarua jeung kapentingan
  • Brand diri salaku learning jeung ngembangkeun manajer Certified
  • Unik "résiko bébas" uang jaminan deui
  • kapuasan anjeun dijamin

dimaksudkeun pamiarsa

  • professional HR, pembina garis manajer sarta trainers, Learning sarta Pangwangunan ngatur

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

Modul 1: Dasar Kompetensi jeung Mapping Kompetensi

  • Naon kompetensi
  • Kompetensi modél gunung es -
  • Naha kompeténsi, Klasifikasi kompeténsi - hanca, behavioral, bangbarung, diferensiasi
  • Ngukur bar Kompetensi ngagunakeun
  • Nyieun peta kompetensi maké JEA, kajadian kritis metoda jsb
  • kerangka kompetensi Quan

Modul 2: Penilaian Kompetensi

  • assessment Kompetensi ngaliwatan tés kognitif pangabisa, instrumen biodata, wawancara terstruktur, tés pangaweruh pakasaban, diagnostik sarta promosi tés
  • Modél Gilbert pikeun diagnosis individu ngaliwatan variabel internal sarta lingkungan
  • Latihan nganalisis perlu ngaliwatan bar jeung pemetaan Kompetensi, peer Harita, Harita Self, assessment luhur, gelar 360 eupan balik
  • Naon puseur assessment
  • Jenis téhnik puseur assessment kaasup tés psikometri, dina-baki latihan, peran-muterkeun, latihan ditulis jsb
  • Léngkah dina nyieun hiji puseur assessment kawas nyieun peta kompetensi, identifying matrix buruan, nyieun format bukti

Modul 3: Latihan Desain

  • léngkah design latihan - setting tina gol jeung tujuan, milih modeu bener latihan
  • Netepkeun tujuan diajar - afektif, behavioral jeung kognitif
  • Naon tujuan - Tangtu wae, ukuran, Achievable, relevan, Waktu-wates
  • taksonomi Bloom urang pembelajaran, tujuan nangtukeun, assess modeu
  • 8 aspék Key tina desain alus - Tingkat sedeng eusi, kasaimbangan antara ABC diajar jsb
  • David Kolb urang learning gaya modél - pangalaman beton, pangalaman reflective, conceptualization abstrak, experimentation aktip

Modul 4: Evaluasi Cimanuk sarta ROI

  • meunteun latihan jeung nuturkeun-up -Proving, diajar, ngaronjatkeun, ngadalikeun
  • Opat tingkat proses latihan Kirkpatrick evaluasi - réaksi, learning, kabiasaan, hasil, tingkat Réaksi - evaluasi program
  • Tés konstruksi, assessment tingkat 3 Aksi planning-, ngahasilkeun rencana aksi
  • Assessing nu ROI latihan & Waragad dina ngitung ROI - waragad promosi, waragad administrasi, waragad fakultas, waragad murid, waragad meunteun
  • Ukuran sampel kaasup total aset, latihan investasi per jalma, nilai ditambahkeun per pagawe, indéks motivasi

Modul 5: Manajemén Toko Dina tangga Perceptual

  • Meuli di modél ngaliwatan metrics kawas kesiapan Asasi Manusa Capital Index, Model RATER

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

Prosés sertifikasi 40 HR: workshop 16 hr dituturkeun ku dipandu karya proyék of 24 hr

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • Certified Learning sarta Pangwangunan Manager - tangerang CLDM di gurgaon
  • Certified Learning sarta Pangwangunan Manager - ongkos sertifikasi CLDM di Gurgaon
  • Institute pikeun Certified Learning sarta Pangwangunan Manager - CLDM di gurgaon
  • Certified Learning sarta Pangwangunan Manager - CLDM di Gurgaon
  • Certified Learning sarta Pangwangunan Manager - sertifikasi CLDM di gurgaon
  • Certified Learning sarta Pangwangunan Manager - tangtu CLDM di Gurgaon
  • Pangalusna Certified Learning sarta Pangwangunan Manager - CLDM Pelatihan Online
  • Certified Learning sarta Pangwangunan Manager - tangerang CLDM