ngetikPelatihan kelas
waktu180 Days
ngadaptar

Certified Network & firewall Spesialis _ Pelatihan CNFS

gambaran

Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Certified Network & firewall Spesialis - Latihan CNFS

The Certified Network & firewall Spesialis - CNFS Kursus diwangun ku sababaraha lagu latihan jeung sertifikasi nu peta ka kalungguhan pakasaban industri. Tangtu ieu nyadiakeun téknologi panganyarna jeung kaahlian pakasaban anu nyieun anjeun hiji innovator dina téknologi Kaamanan. Tangtu ieu nyadiakeun pangaweruh husus ngeunaan Deploying, Konfigurasi, Ngatur & ngungkulan perusahaan firewalls, sistem Intrusion deteksi, sistem pencegahan Intrusion, firewall klaster & beban balancers, gatewaybased anti virus, anti spam, SSL VPN sarta nyaring eusi web marengan kontrol aplikasi sarta pilihan konfigurasi fléksibel tina ngical paralatan utama di industri kayaning cisco, Juniper, papariksaan, Fortinet, paloalto, F5, Bluecaot, Riverbed, wireshark & ​​ogé éta bakal sacara éksténsif bade liwat kalawan téhnik Hacking béda & metodologi hacker jeung pendekatan sahiji pangurus kaamanan pikeun membela jaringan ngalawan ancaman cyber. Tangtu ieu dirancang ku para ahli Industri ku identifying kaahlian diperlukeun ku pasar pakasaban ayeuna. Tangtu ngajual sababaraha nu ditambahkeun dina tangtu ieu naha kusabab loba pausahaan infrastructures anu hibrida tina sababaraha ngical paralatan.

Prerequisites

  • Pangaweruh kuat TCP / IP
  • Alus Pangaweruh ngeunaan Windows Active Diréktori
  • pangaweruh sora on Cisco Routing & switching
  • Pamahaman dasar Protokol-protokol kayaning ftp, HTTP, SMTP, DNS, DHCP

Tangtu Outline Lilana: 180 Days

  • Modul-1: administrasi Asa firewall
  • Modul-2: Administrasi papariksaan
  • Modul-3: papariksaan Ahli
  • Modul-4: Administrasi Fortigate
  • Modul-5: Fortigate Ahli
  • Modul-6: Juniper JNCIA
  • Modul-7: Juniper JNCIS
  • Modul-8: Paloalto Network kabutuhan poko
  • Modul-9: Administrasi F5 LTM
  • Modul-10: Administrasi Bluecoat
  • Modul-11: Riverbed Wan 200 kabutuhan poko
  • Modul-12: Analisis Packet wireshark

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita