ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Certified OD campur Profesional (CODIP)

tangtu Outline

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Certified OD campur Profesional - CODIP

Pikeun éféktif adaptasi jeung mekar di dunya bisnis dinten ieu, organisasi kudu nerapkeun interventions OD éféktif naekeun kinerja pisan tingkatan. interventions OD anu lega di lingkup, biasana mangaruhan sakabeh organisasi.
OD professional kudu boga pamahaman padet tina interventions OD béda pikeun milih paling luyu, dumasar hasil nu diharapkeun jeung analisis solid organisasi jeung program environment.This na méré pamahaman gede pisan tina interventions sistem, interventions struktural, interventions tata, prosés interventions na interventions kultural. Ogé nyadiakeun diajar ngeunaan rupa struktur organisasi, prosés Organisasi jeung parabot prosés, strategi manajemén pangaweruh jeung dimensi budaya.

tujuan

  • • Cokot komprehensif, informasi dipak courseware salila program jeung keur dipake imah deui.
    • 2 Days of immersive Tim jejaring.
    • Diajar ti ahli industri anu boga pangalaman vast di wewengkon HR.
    • Brand diri salaku Certified Dina OD campur Profesional
    • kapuasan anjeun dijamin

dimaksudkeun pamiarsa

  • Konsultan OD, CEO, Pamingpin, Kepala HR, HR Gerentes, konsultan SR, L & D Gerentes

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

Modul 1: sistem mikir

  • Grup vs System OD
  • Tinjauan sistem pamikiran

Modul 2: Struktur Organisasi

  • Desain organisasi
  • struktur
  • OD campur

Modul 3: Operasi dioptimalkeun

  • Prosés organisasi
  • parabot prosés
  • prosés campur

Modul 4: dikelompokeun Pangaweruh

  • Manajemén pangaweruh
  • Strategi KM

Modul 5: Budaya optimal

  • Budaya pamahaman
  • Budaya organisasi
  • budaya campur

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

 

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita