ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

latihan CODP di gurgaon

tangtu Outline

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Certified OD Intervention Professional – CODIP Training

Pikeun éféktif adaptasi jeung mekar di dunya bisnis dinten ieu, organisasi kudu nerapkeun interventions OD éféktif naekeun kinerja pisan tingkatan. interventions OD anu lega di lingkup, biasana mangaruhan sakabeh organisasi.
OD professional kudu boga pamahaman padet tina interventions OD béda pikeun milih paling luyu, dumasar hasil nu diharapkeun jeung analisis solid organisasi jeung program environment.This na méré pamahaman gede pisan tina interventions sistem, interventions struktural, interventions tata, prosés interventions na interventions kultural. Ogé nyadiakeun diajar ngeunaan rupa struktur organisasi, prosés Organisasi jeung parabot prosés, strategi manajemén pangaweruh jeung dimensi budaya.

tujuan

  • Get comprehensive, information packed courseware during the program and for back home use.
  • 2 Days of Immersive Team Networking.
  • Learn from the industry experts who have a vast experience in the area of HR.
  • Brand yourself as a Certified In OD Intervention Professional
  • kapuasan anjeun dijamin

dimaksudkeun pamiarsa

  • Konsultan OD, CEO, Pamingpin, Kepala HR, HR Gerentes, konsultan SR, L & D Gerentes

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

Modul 1: sistem mikir

  • Grup vs System OD
  • Tinjauan sistem pamikiran

Modul 2: Struktur Organisasi

  • Desain organisasi
  • struktur
  • OD campur

Modul 3: Operasi dioptimalkeun

  • Prosés organisasi
  • parabot prosés
  • prosés campur

Modul 4: dikelompokeun Pangaweruh

  • Manajemén pangaweruh
  • Strategi KM

Modul 5: Budaya optimal

  • Budaya pamahaman
  • Budaya organisasi
  • budaya campur

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita