ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

CSCU-portopolio

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Certified Secure Computer User – CSCU Training

Tujuan program latihan CSCU nyaeta nyadiakeun individu jeung pangaweruh perlu jeung kaahlian ngajaga aset informasi maranéhanana. kelas ieu bakal neuleumkeun siswa kana hiji lingkungan interaktif dimana maranéhna bakal acquire pamahaman dasar rupa kaamanan jaringan komputer sarta ancaman kayaning maling identitas, panipuan kartu kiridit, online bank phishing scams, virus jeung backdoors, surelek hoaxes, offenders kelamin lurking online, leungitna inpormasi rahasia, serangan Hacking tur rékayasa sosial. Langkung importantly, kaahlian diajar ti kelas mantuan siswa nyandak léngkah perlu mitigate paparan kaamanan maranéhanana.

dimaksudkeun pamiarsa

Tangtu ieu husus dirancang pikeun pamaké komputer todays 'anu ngagunakeun internet sacara éksténsif pikeun digawe, ulikan sarta maénkeun.

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • Bubuka keur Kaamanan
  • Securing Systems Operasi
  • Malware na Antipirus
  • Internét Kaamanan
  • Kaamanan dina situs jejaring sosial
  • Securing Communications Email
  • Securing Alat Mobile
  • Securing nu Awan
  • Securing Pakait Network
  • Nyadangkeun Data tur Pamulihan Musibah

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

  • Ujian Nami: CSCU (112-12) Ujian
  • Kiridit Nuju sertifikasi: aman Spesialis Komputer pamaké (CSCU)

Rincian Ujian:

  • Ujian Lilana: 2 Jam
  • Ngalirkeun Score: 70%
  • Jumlah Patarosan: 50
  • Test Format: pilihan ganda
  • Test Pangiriman: EC-Déwan Portal Ujian

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • Certified Secure Computer User – CSCU training in gurgaon
  • Certified Secure Computer User – CSCU certification cost in Gurgaon
  • Institute for Certified Secure Computer User – CSCU in gurgaon
  • Certified Secure Computer User – CSCU in Gurgaon
  • Certified Secure Computer User – CSCU certification in gurgaon
  • Certified Secure Computer User – CSCU course in Gurgaon
  • Best Certified Secure Computer User – CSCU Training Online
  • Certified Secure Computer User – CSCU training