ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Pariksa Point Certified Kaamanan Administrator R80

Pariksa Point Certified Kaamanan Administrator R80 Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Pariksa Point Certified Kaamanan Administrator R80 Pelatihan Kursus

Pariksa Administrasi Point Kaamanan R80 nyadiakeun hiji pamahaman konsep dasar jeung kaahlian perlu ngonpigurasikeun Mariksa Point Kaamanan gateway sarta Manajemén Software wilah. Salila kuliah ieu, anjeun bakal ngonpigurasikeun a Sarat jeung Kaayaan Kaamanan jeung ngalenyepan menata sarta mantau jaringan aman, ngaronjatkeun jeung Konfigurasi a gateway Kaamanan jeung ngalaksanakeun jaringan pribados virtual.

Prerequisites for Check Point Certified Security Administrator R80 Certification

Jalma attending tangtu ieu kudu boga pangaweruh umum TCP / IP, Sarta pangaweruh digawé tina Windows, UNIX, téhnologi jaringan sarta internet.

Course Outline Duration: 3 Days

  • Modul 1: Perkenalan mun Mariksa Point Arsitéktur
  • Modul 2: Manajemén Sarat jeung Kaayaan Kaamanan
  • Modul 3: cék Leyuran Point Kaamanan
  • Modul 4: Traffic pisibilitas
  • Modul 5: Konsép Dasar tina VPN
  • Modul 6: Urusan Aksés pamaké urang
  • Modul 7: Gawe bareng Kluster XL
  • Modul 8: Administrator Palaksanaan Tugas
  • Modul 9: Laporan SmartEvent

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita