ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Pariksa Point Certified Ahli Kaamanan (CCSE)

CCSE - Mariksa Point Certified Kaamanan Ahli Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

CCSE - Mariksa Point Certified Kaamanan Ahli Pelatihan Kursus

Pariksa Téknik Point Kaamanan mangrupa 3 poé Tangtu canggih nu ngajarkeun kumaha carana éféktif ngawangun, ngaropéa, nyebarkeun jeung troubleshoot Mariksa sistem Point Kaamanan dina OS Gaia. Urang bakal diajar firewall Prosés na nyandak hiji tampilan nutup di pamaké sarta kernel ngolah na Stateful Inspection. Labs kaasup Konfigurasi gateways kaamanan, ngalaksanakeun VPN, sarta ngajalankeun tugas ngungkulan canggih di firewall anu.

Prerequisites pikeun Cék Point Certified Ahli Kaamanan (CCSE) sertifikasi

Pangaweruh kuat CCSA

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  • sateuacanna firewall
  • Administrasi Line paréntah
  • ngamajukeun VPN
  • Fitur UTM
  • Sateuacanna UTM Pitur
  • Gajah Mungkur / IPS
  • QOS
  • clustering
  • ngalaporkeun

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • Pariksa latihan Point Certified Ahli Kaamanan (CCSE) dina gurgaon
  • Pariksa Point Certified Ahli Kaamanan (CCSE) Biaya sertifikasi di Gurgaon
  • Institute pikeun Mariksa Point Certified Ahli Kaamanan (CCSE) dina gurgaon
  • Pariksa Point Certified Ahli Kaamanan (CCSE) dina Gurgaon
  • Pariksa Point Certified Ahli Kaamanan (CCSE) sertifikasi di gurgaon
  • Pariksa Point Certified Ahli Kaamanan (CCSE) Tangtu di Gurgaon
  • Pangalusna Mariksa Point Certified Ahli Kaamanan (CCSE) Latihan Online
  • Pariksa latihan Point Certified Ahli Kaamanan (CCSE)