ngetikPelatihan kelas
waktu3 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Kang Oki Chairil Anwar Pelatihan Kursus & sertifikasi

Kang Oki Chairil Anwar Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Kang Oki Chairil Anwar Pelatihan Ihtisar Kursus

Kang Oki Chairil Anwar nyaéta latihan instruktur-ngajar komprehensif ngawengku arsitektur dasar kang Oki Devops sarta parabot saluyu na. Ieu Chef-Chairil Anwar Devops Tangtu latihan Chef-Chairil Anwar nyaéta latihan instruktur-ngajar komprehensif ngawengku arsitektur dasar Chef Devops sarta parabot saluyu na Unggal unit inti dina kursus boga leungeun dina latihan keur nguatkeun bahan. Anjeun bakal diajar Chef ku ngagunakeun eta. Dina ahir kelas, muridna bakal boga Repository kode anu bisa dipaké & dirobah pikeun ngajawab masalah bisnis nyata.

Prerequisites keur Diklat Chef-Chairil Anwar

  • Jaringan tur administrasi System on jandéla atawa LINUX, virtualization Dasar sarta Haduh konsep bakal kaunggulan pikeun Tangtu ieu.

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  1. Tantangan menata infrastruktur IT
    • Naon Dupi Manajemén Konfigurasi?
    • Naha Anjeun ngabutuhkeun Alat Manajemén Konfigurasi mun ngajadikeun otomatis IT
    • Naon Dupi Chef?
    • Naha Chef bisa jadi hiji Alat Good pikeun perusahaan anjeun
    • Dimana Naha Urang Indit Ti dieu?
  2. Kamekaran kang Oki Pakakas
    • Masang sareng ConfigurationChef Development Toolson Windows
    • Masang sareng Konfigurasi Chef Development Toolson Linux Ubuntu
  3. Chairil Anwar Ruby
    • Ikhtisar Ruby
    • Ruby Rumpaka jeung Conto
  4. Chairil Anwar lulugu
    • Kang Oki Rumpaka jeung Conto
    • Gawe sareng péso
    • Tulisan Mimiti Chef Resep
    • Kang Oki jeung Istilah Anak
    • atribut
    • metadata
    • resep
    • sumberdaya
    • témplat
    • definisi
    • resep
    • nulis resep
    • Citakan: Reflist Depéndensi
    • Ngadalikeun Impotency
    • bewara
    • variabel Citakan
  5. Cookbooks
    • ngagunakeun Cookbooks
    • Windows - Iis, MSI, EXE, payil pos, Tomcat,
    • Linux Ubuntu - rpm, Shell Script, Yum Repos,
    • Umum - SVN, Vagrant, Test Dapur
    • Ngawanohkeun Vagrant & Virtualbox
    • ngawanohkeun sewang
    • Spinning up Virtual Mesin munggaran anjeun
    • ngawanohkeun OpsCode
  6. Ngamekarkeun Cookbooks
    • Ngamekarkeun Citakan: Reflist Mimiti anjeun
    • Nulis Resep a
    • Nyieun Dewan File
    • Ngarobah metadata nu
    • Muatkeun di Citakan: Reflist
    • Ngajalankeun anu Citakan: Reflist
    • Nambahkeun hiji atribut
    • Tambahkeun Resource ka Resep Default
    • Nambah Citakan File
    • Muatkeun sarta ngajalankeun éta Citakan: Reflist
    • ngagunakeun lingkung
  7. Modeling infrastruktur Anjeun
    • Kalungguhan
    • Ngalaksanakeun peran mangrupa
    • Nangtukeun mana resep nu peryogi
    • Nerapkeun resep ka kalungguhan
    • Mapping kalungguhan anjeun pikeun ngumpulna
    • lingkung
    • Pangatur data konfigurasi Anjeun
  8. resep citakan
  9. Resep Dependency Manajemén.
  10. Berkshelf
  11. data Tas
  12. Pilarian Kalungguhan
  13. Proyék push
  14. amprok garing
  15. Émbaran ngeunaan:
    • Kang Oki-solo
    • Kang Oki-enol
  16. Ngungkulan jeung Debugging
    • Kang Oki ngungkulan tur Debugging
    • Debugging Chef klien Run
    • Debugging Resep Make Log
    • Debugging Resep Make Chef Shell
    • Ngungkulan Chef klien

Prakték tulisan / ngagunakeun leuwih resep.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • Kang Oki Chairil Anwar latihan di gurgaon
  • Biaya sertifikasi kang Oki Chairil Anwar dina Gurgaon
  • Institute pikeun Chef Chairil Anwar dina gurgaon
  • Chairil Anwar kang Oki di Gurgaon
  • Kang Oki Chairil Anwar sertifikasi di gurgaon
  • Tangtu kang Oki Chairil Anwar dina Gurgaon
  • Pangalusna Chef Chairil Anwar Pelatihan Online
  • latihan kang Oki Chairil Anwar