CL110

Red Hat OpenStack Administrasi I (CL110) Latihan Kursus & sertifikasi

tangtu Outline

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Red Hat OpenStack Administrasi I Kursus

Red Hat OpenStack Administrasi I (CL110) Tangtu bakal ngajarkeun siswa install konsép buktina-of-, ngonpigurasikeun, pamakéan, sarta ngajaga Red Hat OpenStack Platform. Tangtu ieu nyertakeun jasa core: identitas (Keystone), blok neundeun (Cinder), gambar (glance), jejaring (neutron), itung na controller (Nova), sarta dasbor (cakrawala).

CL110 Pelatihan Kursus kasimpulan eusi

  • Ngajalankeun hiji conto ngagunakeun dasbor cakrawala
  • Ngatur proyék, kuota, jeung pamaké
  • Ngatur jaringan, subnets, routers, sarta floating alamat IP ngagunakeun dasbor cakrawala
  • Ngokolakeun jasa identitas Keystone ngagunakeun panganteur paréntah-garis hasil ngahijikeun Tatar
  • Ngatur instansi ngagunakeun panganteur paréntah-garis hasil ngahijikeun Tatar
  • Nyebarkeun Red Hat OpenStack Platform maké PackStack

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun CL110 sertifikasi

Sistim pangurus Linux Ubuntu jeung pangurus awan museurkeun, atanapi jawab, ngajaga hiji awan swasta.

Prerequisites pikeun CL110 Kursus

Red Hat Certified System Administrator (RHCSA®) di Red Hat perusahaan Linux Ubuntu® sertifikasi atawa sarimbag pangalaman

Tangtu Outline 4 Days

bubuka kursus
Ngenalkeun jeung marios kursus.
Ngajalankeun hiji conto
Ngajalankeun hiji conto na nerangkeun arsitéktur OpenStack sarta pamakéan kasus.
Ngatur jalma jeung sumber
Ngatur proyék, pamaké, kalungguhan, sarta kuota.
Ngajelaskeun komputasi awan
Nerangkeun parobahan téhnologi jeung prosés pikeun komputasi awan
Ngatur jaringan Linux Ubuntu
Ngatur jaringan Linux Ubuntu jeung sasak.
Nyiapkeun sarta nyebarkeun hiji conto internal
Ngatur gambar, rasa, jeung jaringan swasta di préparasi launching hiji conto internal tur ngajalankeun sarta pariksa hiji conto internal.
Ngatur gudang block
Ngatur ephemeral tur pengkuh gudang block.
Ngatur gudang obyék
Ngatur gudang obyék.
Nyiapkeun sarta nyebarkeun hiji conto éksternal
Ngatur jaringan éksternal sarta kaamanan di préparasi launching hiji conto éksternal sarta ngajalankeun sarta pariksa hiji conto éksternal.
ngaropea instansi
Ngaropea hiji conto kalayan awan-init.
Deploying tumpukan scalable
Nyebarkeun hiji tumpukan jeung ngonpigurasikeun autoscaling.
install OpenStack
Install hiji bukti OpenStack tina konsép maké Packstack.
review komprehensif ngeunaan Red Hat OpenStack Administrasi I
tugas review di Red Hat OpenStack Administrasi I tangtu.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Dianjurkeun ujian salajengna atawa Tangtu Cimanuk

Red Hat OpenStack Administrasi II (CL210)

Red Hat OpenStack Administrasi II (CL210) ngajarkeun pangurus Sistim cara nerapkeun lingkungan awan-komputasi make Red Hat OpenStack Platform, kaasup instalasi, konfigurasi, sarta perawatan.

Red Hat OpenStack Administrasi II kalayan ujian (CL211)

Red Hat OpenStack Administrasi II kalayan ujian (CL211) ngajarkeun pangurus Sistim cara nerapkeun lingkungan awan-komputasi make Red Hat OpenStack Platform, kaasup instalasi, konfigurasi, tur pamaliharaan lajeng ngabuktikeun kaahlian anjeun, pangaweruh jeung abilities diperlukeun pikeun nyieun, ngonpigurasikeun, sarta ngatur awan swasta ngagunakeun Red Hat OpenStack Platform sareng Red Hat Certified System Administrator dina ujian Red Hat OpenStack (EX210).

Red Hat Certified System Administrator dina ujian Red Hat OpenStack (EX210)

Ngabuktikeun kaahlian anjeun, pangaweruh jeung abilities diperlukeun pikeun nyieun, ngonpigurasikeun, sarta ngatur awan swasta ngagunakeun Red Hat OpenStack Platform sareng Red Hat Certified System Administrator dina ujian Red Hat OpenStack (EX210).


Harita